Aldatılmak..

Canım asla ama asla yanlarına bırakma.İkisi de çok iğrenç insanlar.Derslerini ver.Erkek arkadaşınla konuş her şeyi bildiğini söyle,kuzenin sen o yüzleşin hanginizi seçicek bakalım.Büyük ihtimal seni tercih edicek o sırada zaten.Kuzeninin yüzüne içindeki herşeyi saydır.Sen böyle sadece eğlenilcek basit bir kızsın de.Sonra sevgilini ister aldat ister terket ister burnunu sürttür sen bilirsin orasını.

Merhaba arkadaşlar dün gece hemen anneme durumu anlattım.
Eve bile almadılar,yani babannemden rica etmiş annem siz ağırlıyın ben ve eşim rahatsız ayıp olmasın onlara demiş..
Kızı babasının yanında denk getiremedim ama 2 abisinin yanında yerin dibine soktum,içim rahat..
Ona ise sadece tek bir mesaj attım,sonra araadı ağlamalar,zırlamalar yok ben sana anlatacaktım elimde kanıt olmasını bekledim demeler..
Umurumda mı artık? Hayır..
Üniversitem belli oldu Atatürk Üniversitesine gidiyorum..
Okul öncesi öğretmenliği..:16:

Eve bile almadılar,yani babannemden rica etmiş annem siz ağırlıyın ben ve eşim rahatsız ayıp olmasın onlara demiş..
Kızı babasının yanında denk getiremedim ama 2 abisinin yanında yerin dibine soktum,içim rahat..
Ona ise sadece tek bir mesaj attım,sonra araadı ağlamalar,zırlamalar yok ben sana anlatacaktım elimde kanıt olmasını bekledim demeler..

Tebrikler umarim olanlari cabuk unutursunuz..

Teşekkür ediyorum herkese..
Bana yol gösterdiniz,destek oldunuz..
Hiç beklemediğim bir bölüm ve yerdi tam bir şok etkisi yaraatıı :18:

öyle düsünmeyin. Cocuklarla oynamak kadar zevkli bir sey yok. Zamanla alisirsiniz. Erzurum bulundugunuz yere uzak mi ? Birde 2 yil sürüyor degil mi ?

İnşallah bundan sonra senin için tertemiz, güpgüzel bir sayfa açılacak hayatında canım ya :52: çok mutlu olursun umarım. Ayrıca hiç merak etme burada %80 imiz ilk sevgilisinden, ilk aşkından kazık yedi, yürütemedi ayrıldı. Bundan sonra da çok seveceksin, aşık olacaksın sakın korkma. En azından hayatından 2 adet pisliği erken yaşta atmış oldun. Bölümünden de tebrik ediyorum. Bundan sonra ailenden uzakta, başka bir şehirde yaşayacak olman bambaşka bir deneyim olacak zaten sana, bu yaşadıkların pek aklına bile gelmeyecektir. :34: Derin bir nefes al ve yarın güzel bir hayata başla tatlım.

Ohhh bayram şekeri gibi haber.:46:

Kutluyorum,meslektaş diyebilirim sana artık.:29:

Yolun açık olsun,iyi insanlar tanırsın inşallah.:54::31:

Hii rapellam sendemi ??

Hem de 4 senedir sevdiign adam yaptii...
Bide aileden biriyleee....Allah yardimcin olsun erkenden ogrendin ya kimin ne oldugunu anladin bosver Hic degmezz....
Kendine dikkat et canimm

Yine kuzen vakası, çok geçmiş olsun ama Allah'ın sevdiği kuluymuşsun fark edip kurtulmuşsun ikisi de kalitesini belli etmiş işte. İnşallah daha mutlu ve huzurlu bir hayatın olur.

ya bi anlat abilerinin yanında ne duruma düştüğünüde içimiz soğusun canım yaa:)
ayrıca tebrik ederim , senin için yepyeni bir sayfa var artık.

Son düzenleme:
öyle düsünmeyin. Cocuklarla oynamak kadar zevkli bir sey yok. Zamanla alisirsiniz. Erzurum bulundugunuz yere uzak mi ? Birde 2 yil sürüyor degil mi ?

Hayır 4 yıllık,şuanda bulunduğumuz yere uzak ama Eylül gibi taşınma olayımız olduğu içn baya yakınlaşacak :26:

Ohhh bayram şekeri gibi haber.:46:

Kutluyorum,meslektaş diyebilirim sana artık.:29:

Yolun açık olsun,iyi insanlar tanırsın inşallah.:54::31:

Çok teşekkür ederimm :16: Gelmesi çok imkansız puanları çok yüksek diyordum bir umut yinede yazmıştım ama geldiiiii :24:
Meslektaş olacağımızada çok sevindim :17:

Hii rapellam sendemi ??

Hem de 4 senedir sevdiign adam yaptii...
Bide aileden biriyleee....Allah yardimcin olsun erkenden ogrendin ya kimin ne oldugunu anladin bosver Hic degmezz....
Kendine dikkat et canimm

Teşekkür ederim ama şuan gayet iyiyim
üniversite haberinden sonra evde bi panikbi heyecan bi sevinç :1:
Başka birşey düşünmeye zamanım bile kalmıyor :ssz:

kuzenin nasıl bir tepki verdi çok merak ediyorum
Bana birşey bile diyemedi canım sadece bön bön bakabildi sonra çıktım evime,
abileri ne yaparlarsa yapsınlar artık..
Bir daha denk gelirsek ki yarın bayram denk geleceğiz..
Asla lafımı yine çekinmem,söylerim..

canımm ne kadar sevindim yaa..
önce çok üzüldüm, kendi başıma gelmiş gibi.. ikiside Allahtan bulsun sadece Allah a havale et elbet bir şekilde bir yerlerinden çıkar bunun karşılığı...okulun içinde çokk sevindim canım umarım herşey yolunda gider, Allahım karşına doğru, dürüst insanlar çıkarsın :)

Ahh telefonu filan kapattım kafamı toplayamadan karşılarına çıkmak istemiyorum:5:
Kendimi tutamayıp sinirdenn ağlarsam başımı duvarlara vvururum,yeterince küçük düştüm zaten :5::5:
Kendini aciz hissetmesi gereken sen değilsin, onların karşısındaki dik duruşun onların böyle hissetmesine yol açacak emin olabilirsin

canımm ne kadar sevindim yaa..
önce çok üzüldüm, kendi başıma gelmiş gibi.. ikiside Allahtan bulsun sadece Allah a havale et elbet bir şekilde bir yerlerinden çıkar bunun karşılığı...okulun içinde çokk sevindim canım umarım herşey yolunda gider, Allahım karşına doğru, dürüst insanlar çıkarsın :)

Çok sağolun :17:
Öyle bir üstüste geld ki..
O gece çok kötüydüm,ama siz bana yol gösterdiniz :16:
Şuan sadece okulum için heyecanlıyım,,snuçlar,yurt başvuruları, herpsi güzel heyecanlar :1:
Onlarıda Allah'a havale ediyorum dediğiniz gibi..

meslektaş olacağız :16: okul öncesi çok eğlenceli bir meslektir okuduğun zaman bunu çok daha iyi anlarsın :16::16: çocuklar o kadar tatlılar ve seni o kadar çok seviyorlar ki ben de fıratta okuyorum bu sene son senem:16:

meslektaş olacağız :16: okul öncesi çok eğlenceli bir meslektir okuduğun zaman bunu çok daha iyi anlarsın :16::16: çocuklar o kadar tatlılar ve seni o kadar çok seviyorlar ki ben de fıratta okuyorum bu sene son senem:16:

Bende fırat'ı çok istemiştim,
Bakalım yüksek tutabilirsem ersleri yatay geçişle geçmeyi düşünüyorum fırat'a :1:

Back
X