Tam da şu saatler hayatının değiştiği saatler. Yeni bi ortam, yeni insanlar... Saçma insanları unutmanın tam vakti. Kazandığın okulu da bizle paylaşırsın değil mi? :)
aynen :)
paylaş bizimle canım
mutlu hayatının ilk adımını... :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam da şu saatler hayatının değiştiği saatler. Yeni bi ortam, yeni insanlar... Saçma insanları unutmanın tam vakti. Kazandığın okulu da bizle paylaşırsın değil mi? :)
Merhaba arkadaşlar dün gece hemen anneme durumu anlattım.
Eve bile almadılar,yani babannemden rica etmiş annem siz ağırlıyın ben ve eşim rahatsız ayıp olmasın onlara demiş..
Kızı babasının yanında denk getiremedim ama 2 abisinin yanında yerin dibine soktum,içim rahat..
Ona ise sadece tek bir mesaj attım,sonra araadı ağlamalar,zırlamalar yok ben sana anlatacaktım elimde kanıt olmasını bekledim demeler..
Umurumda mı artık? Hayır..
Üniversitem belli oldu Atatürk Üniversitesine gidiyorum..
Okul öncesi öğretmenliği..![]()
Tebrikler umarim olanlari cabuk unutursunuz..
Teşekkür ediyorum herkese..
Bana yol gösterdiniz,destek oldunuz..
Hiç beklemediğim bir bölüm ve yerdi tam bir şok etkisi yaraatıı :18:
Eve bile almadılar,yani babannemden rica etmiş annem siz ağırlıyın ben ve eşim rahatsız ayıp olmasın onlara demiş..
Kızı babasının yanında denk getiremedim ama 2 abisinin yanında yerin dibine soktum,içim rahat..
Ona ise sadece tek bir mesaj attım,sonra araadı ağlamalar,zırlamalar yok ben sana anlatacaktım elimde kanıt olmasını bekledim demeler..
öyle düsünmeyin. Cocuklarla oynamak kadar zevkli bir sey yok. Zamanla alisirsiniz. Erzurum bulundugunuz yere uzak mi ? Birde 2 yil sürüyor degil mi ?
Ohhh bayram şekeri gibi haber.
Kutluyorum,meslektaş diyebilirim sana artık.
Yolun açık olsun,iyi insanlar tanırsın inşallah.![]()
Hii rapellam sendemi ??
Hem de 4 senedir sevdiign adam yaptii...
Bide aileden biriyleee....Allah yardimcin olsun erkenden ogrendin ya kimin ne oldugunu anladin bosver Hic degmezz....
Kendine dikkat et canimm
Bana birşey bile diyemedi canım sadece bön bön bakabildi sonra çıktım evime,kuzenin nasıl bir tepki verdi çok merak ediyorum
Kendini aciz hissetmesi gereken sen değilsin, onların karşısındaki dik duruşun onların böyle hissetmesine yol açacak emin olabilirsinAhh telefonu filan kapattım kafamı toplayamadan karşılarına çıkmak istemiyorum
Kendimi tutamayıp sinirdenn ağlarsam başımı duvarlara vvururum,yeterince küçük düştüm zaten![]()
canımm ne kadar sevindim yaa..
önce çok üzüldüm, kendi başıma gelmiş gibi.. ikiside Allahtan bulsun sadece Allah a havale et elbet bir şekilde bir yerlerinden çıkar bunun karşılığı...okulun içinde çokk sevindim canım umarım herşey yolunda gider, Allahım karşına doğru, dürüst insanlar çıkarsın :)
meslektaş olacağızokul öncesi çok eğlenceli bir meslektir okuduğun zaman bunu çok daha iyi anlarsın
çocuklar o kadar tatlılar ve seni o kadar çok seviyorlar ki ben de fıratta okuyorum bu sene son senem
![]()