Aldatılmak..

korean22

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
4
0
16
Amasya
merhaba arkadaşlar. aslında yazacağımdan değil ama 7 senedir içimde kaldı derdimi paylaşmak istedim ben de.
bugüne kadar hayatıma 5 kişi girdi. biraz ilginç bir hikaye. başlıyorum.
1- sevdim, alay edildim, hiç suçum yokken aldatıldım. dönüp ardına bile bakmadı. ben onun üstüne 4 sene kimseyi hayatıma almadım. o olmadığı halde sevgime ihanet bile etmedim. 4 sene boyunca ağladım. anksiyete de cabası.
2- dört sene sonra birisi çıktı karşıma. yakınlaştık. hoş birisiydi ama meğerse ona çıkma eden bi salak bunu aldattı diye acısını benden çıkarmak istemiş. yani bi nevi kıskandırmak diyelim, birbirimize taktı sonra bizi. kullandı beni. kullandı derken kendine yapılanı bana yaptı. sonra ardına bile bakmadı.
3- 1 sene sonra birisi çıktı karşıma, çok iyi anlaştık, yaklaşık 2 ay boyunca birlikteydik, gezdik tozduk, fotoğraflar çekindik, 1 sene önce ayrıldığı eski sevgilisine dönmek istiyormuş. onca fedakarlığıma rağmen dönüp ardına bile bakmadan çekti gitti.
4- son olaydan yaklaşık 3 ay sonra tıptı bana benzeyen biriyle 3 gün üst üste karşılaştık. hayatıma almak istemezken bir anda hayatımın içinde buldum kendisini. benim gibi kore filmleri-dizileri izlerdi kendisi de. 3 aylık güzel giden bir birliktelikti ama bir gün telefon açtı ve eski sevgilimle tekrar konuşmaya başladık ve seninle görüşmeyeceğim dedi. aslında olay o değilmiş. yeni birisini bulmuş ve her fırsatta onunla yatıyomuş.
5- insanlardan tiksindiğim bir zamanda ve son olaydan yaklaşık 4 ay sonra birisiyle tanıştım ben. ben ama tıpkı ben. giyiminden kuşamından tut, dinlediği müzikten izlediği filme, giydiği ayakkabıdan kullandığımız telefona, hatta telefonda kullandığımız yazı karakterine kadar tıpkı bana benzeyen birisiydi. 2 sayfa ortak özellik çıkarmıştık bi keresinde. onun için hediyeler aldım, süprizler yaptım, karakalem tablosunu yaptım, kısa film çektirdim, kral ve kraliçe yüzüğüne varana kadar aldım. hayatımın aşkıydı, zaten ömrüm diyordu bana. ama kendisine askıntı olanlar daha tatlı geldi ve şimdi onlarla birlikte.
tam 3 ay oldu. ben hayatım boyunca iyi biri oldum hep. ailem pek yanımda olmadı. mutluluklarım hiç olmadı. 4 senem şiddetli anksiyete ile kabus gibi geçti. ve bugün hayatımın son günü. eğer az önce içtiğim bir kutu hap işe yararsa. ve ölmeden önce bunları anlatmak istedim. ben hayatın gayrimeşru çocuğuyum. hiçbişeyim olmadı. ama bütün bunları hiç hak etmedim. şimdi bütün bunlar bir cana mal oldu. derdimi size anlatmak da güzeldi. iyi dileklerimle.

seni hayata bağlayan 5 tane adam müsveddesi miydi? Onlar gidince mi bir kutu hap içecektin?

Bir derdim var sayfasını oku bence. Annesini, babasını kaybedenler... Kardeşini kaybedenler... Sonra ana sayfadan hamilelik bölümüne bak. Doğmamış çocuğunu kaybedenler... Dikkat et seninki gibi adam müsveddeleri değil.

İllaki ölücem diyorsan da organ bağışı yap. Hiç değilse bu dünyadan bir İNSAN için işe yarayarak gitme ihtimali doğurursun kendine.

şaka gibisin erkek milleti için değmez onlar seni bir çırpıda silmiş sen neden yapamıyorsun bu kadar aciz misin?..bir gün mutlaka doğru kişi çıkacaktır karşına...üzülmeye değmez..

Arkadaşım zorun ne ben onu anlamadım.Bak her seferinde yılmamışsın, tekrar birine güvenmeyi denemişsin.Güvenini haketmemişler o ayrı.Hayatına alacağın insanları biraz daha tanıyarak, hemen adını koymadan belki 3-4 ay arkadaş olarak görüşerek, çevresini tanıyarak ve onu her ortamda değerlendirerek hayatına almaya karar verirsen daha iyi olur senin için.en azından böyleymiş demek yerine hiçbişeyin değilken görebilirsin ne olduklarını.
Bunlar için hayatından vazgeçmene hiç anlam veremedim ve açıkcası inşallah blöftür diye düşünüyorum.
Karakteri hatta soyu bozuk 5 kişi için şuan kendinden vazgeçiyorsun, karşılaştığında hayatına şekil vereceğin bir adamın geleceğinin yönünü değiştiriyorsun, ileride (Allah nasip ederse) sahip olacağın bebeğinden vazgeçiyorsun....Kim için?????

O Haplari insallah icmemissindir eger ictiysen hemen ambulansi ara ltüfen !!!!!
Gercekten ERKEKLER yüzünden ölmeye degmez, onlar icin hicbiseye degmez ya tek damla gözyasina bile degmez,
inanki bende aldatildim bende kandirildim, cok seviyormus gibi yapti ama yalanmis hersey, hersey rolmus,
ama ben hayatima devam ediyorum inan döktügüm 2 damla gözyasi icin bile yazik diyorum degmezzzzzzz............

Hayyyyy ağzını öpeyim derleryaaa kaba tarifiyle aynenn öle dicem arkadaşım kusura bakmaa...

Hiç başka birii yok sevdiğin bu hayatta bi annen baban kardeşin sen hayatta elalemin 5 adamımı tutuyoduu..
yazıkkkk cok bile kalmışsın ozmann....

İntihar filan etmiyeceğini biliyordum,şuanda online olduğuna göre aferin bir salaklık yapmamışsın.İnsanın zaman zaman ölmek istediği anlar olur ama yaşamak daha kıyemtlidir.Bir daha böyle anlarında şu hayata bir daha gelemiyeceğini bunun tek hakkın olduğunu ve iyi değerlendirmen gerektiğini hatırla.

Ayrıca bu devirde eczanede reçeteli-reçetesiz satılan haplardan isterseniz üç kutu için öldürmüyor.En kötü ihtimalle sinirlerinizden biri hasar görür ömür boyu sürünürsünüz,bitkisel hayata girersiniz,bir gün değil her gün ölürsünüz Filmlerde gördüklerinizi uygulamaya kalkmadan önce bunu bi kavrayın....

Ve sonuç olarak aşk hayatın bu kadar kötüyse biraz suçu kendinde ara ama bunu kendine acımadan yap.Hatanın ne olduğunu realist bir şekilde incele.Kadere küsme.Belki karşına çıkan herkese çabucak bağlanıyorsundur ve erkek milletinin en nefret ettiği şey de bu.Ya da tarzında bir yenilik şarttır.Bunları sen daha iyi bilirsin.Ama elin oğlu için hayattan vazgeçilmez.Ölürsen arkandan yeni sevgililerine hava atma malzemesi çıkarırlar sadece.Derler ki;Salağın birisi vardı beni çok sevmiş bu yüzden intihar etti.

Eğer ki bu dikkat çekmek amacıyla yazılmış bir konuysa diyecek bırsey bulamıyorum zıra 2 -3 gundur kk boyle abuk sabuk oyunlarla mesgul edılıyor zıyadesıyle ve bu durum can sıkıcı bır hal almaaya basladı..

ama yok, cıdden boyle bırsey yaptıysan, ve bu ılaclar senın ebedı aleme ıntıkal etmene neden olacaksa uzulerek sunu soylemek ıstıyorum kı Mevlanın verdıgı canı bır beşer olarak almaya calısman ahıretını sonsuza kadar kaybettırecek sana. Sen bundan dolayı ölürsen eger sonsuza kadar ıcınde yanacagın, sana bu dunyadakı atesın verecegı acının kat kat mıslını verecek ebedı cehenneme hazır ol..!

ya da kendine gel..!

Kızlar konu dün açılmış ve konu sahibi az önce onlinedı.İntihar filan etmemiş paniğe gerek yok.Umarım bir daha da böyle şeyler getirmez aklına.

heh tahmın ettıgm gıbı yenı uyelık ... kesın bu Onur'dur.. ne zaman vazgececek bılmıyorum velet

Ben 00'ı geçtiğimizi unutmuşum Şuan endişelendim.Umarım kekleniyor olmayız;Onur olcağını sanmıyorum ama o dünki korkuyla bir sene buraya adım atamaz.

Ben 00'ı geçtiğimizi unutmuşum Şuan endişelendim.Umarım kekleniyor olmayız;Onur olcağını sanmıyorum ama o dünki korkuyla bir sene buraya adım atamaz.

hıc bellı olmaz canımcım hemen hemen aynı saatler ve konumuz yıne her zaman oldugu gıbı aldatılmak :)

Bende uykulu uykulu acaba bende mi bi sorun var diye epey bi düşündüm

Endişelenecek bişey yok bence.
5 para etmez 5 tane adam için canına kıyacak kadar aciz demekki.
Açlıkla kuraklıkla savaşla mücadele eden insanlar var.
Bi yanda onlar varken bir yanda sırf şımarıklığından 'mutlu değilim' diye intihar eden biri yazdıysa cidden bunu acımam hiç.

Keşke ilacın yanında bir kaç tane sakinleştirici uyku hapı falanda yutsaydı.
Şimdi ilaçların etkisiyle başı dönüp midesi bulanıp acı çekcek.
Acıdan kaçmak için ölümü seçen biri için ilginç bi son olacak.

O da doğru ya o kadar çok aldatılma masalı dinledik ki şu ara suçsuz yere sevgilime çattım zaten bugün.Psikolojimi bozdu onur

aslında bu tur konuları okumak cok ıyı degıl. Insan bır sure sonra paranoyak hale gelıyor. şunu yaptı hımmm demek kı sevmıyor.. telefonuma cevap vermedı kımle ılgılenıyor acaba. Ilgısız davrandı kesın baska bırı var

Nayırrrrr nolamazzzzz

Ben uykudan yanlış görmüşüm

Çok haklısın söylediklerinde ama az önce gördüğümde onlinedı acaba doğru anlamış olsam konuyu vazgeçircek bir şey yazabilir miydim diye düşündüm elimde olmadan.Ki yine de intihar ediceğini sanmıyorum hiç ama olur mu olur.Hem o ilaçlar öldürmüyor da ömür boyu sakatlık veriyor.Çevresine de bir çok acı ve zorluk çıkarmış olucak....

Sizdeki acımasızlığa pes dedim doğrusuu..intihar eden birine yazılacak şeyler mi bunlar,öl geber yazmadığınız kalmış yazık !!..
bu konunun sahte olma ihtimali var doğru ama ya değilse ????

güzelim sen lanet olası erkekleri boşver,hayatta başka değerler var onlara odaklan..eğer hap içtisen lütfen acilen hastaneye git ailene söyle,onları üzmeye hakkın yok..

Acımasızlık değil ki bu.
Konuda ki intihar sebebine bakar mısınız?
Şöyle bi düşünüyorum da benim kalkıp biran önce camdan atlamam lazım.

Şimdi burda ki herkes hayat çok güzel her şey yoluna girecek dese vaz mı geçicek?
Aksine bu laflar samimiyetsiz gelir bu durumdaki insanlara.
Biraz gerçekleri yüzüne çarpmak lazım şok olmalı napıyorum ben demeli mesela.
İntihar ettiyse Allah affetsin ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…