seni hayata bağlayan 5 tane adam müsveddesi miydi? Onlar gidince mi bir kutu hap içecektin?
Bir derdim var sayfasını oku bence. Annesini, babasını kaybedenler... Kardeşini kaybedenler... Sonra ana sayfadan hamilelik bölümüne bak. Doğmamış çocuğunu kaybedenler... Dikkat et seninki gibi adam müsveddeleri değil.
İllaki ölücem diyorsan da organ bağışı yap. Hiç değilse bu dünyadan bir İNSAN için işe yarayarak gitme ihtimali doğurursun kendine.
Konu 50 dk önce açılmışKızlar konu dün açılmış ve konu sahibi az önce onlinedı.İntihar filan etmemiş paniğe gerek yok.Umarım bir daha da böyle şeyler getirmez aklına.
Ben 00'ı geçtiğimizi unutmuşumŞuan endişelendim.Umarım kekleniyor olmayız;Onur olcağını sanmıyorum ama o dünki korkuyla bir sene buraya adım atamaz.
Bende uykulu uykulu acaba bende mi bi sorun var diye epey bi düşündümBen 00'ı geçtiğimizi unutmuşumŞuan endişelendim.Umarım kekleniyor olmayız;Onur olcağını sanmıyorum ama o dünki korkuyla bir sene buraya adım atamaz.
Bende uykulu uykulu acaba bende mi bi sorun var diye epey bi düşündüm
Endişelenecek bişey yok bence.
5 para etmez 5 tane adam için canına kıyacak kadar aciz demekki.
Açlıkla kuraklıkla savaşla mücadele eden insanlar var.
Bi yanda onlar varken bir yanda sırf şımarıklığından 'mutlu değilim' diye intihar eden biri yazdıysa cidden bunu acımam hiç.
Keşke ilacın yanında bir kaç tane sakinleştirici uyku hapı falanda yutsaydı.
Şimdi ilaçların etkisiyle başı dönüp midesi bulanıp acı çekcek.
Acıdan kaçmak için ölümü seçen biri için ilginç bi son olacak.
Acımasızlık değil ki bu.Sizdeki acımasızlığa pes dedim doğrusuu..intihar eden birine yazılacak şeyler mi bunlar,öl geber yazmadığınız kalmış yazık !!..
bu konunun sahte olma ihtimali var doğru ama ya değilse ????
güzelim sen lanet olası erkekleri boşver,hayatta başka değerler var onlara odaklan..eğer hap içtisen lütfen acilen hastaneye git ailene söyle,onları üzmeye hakkın yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?