Aldatılmak..

Bunca seyi yapmayı akıl etmiş buraya girmiş uye olmuş bide yazısını yazmış sonrada ntahar ediyo öylemii??

Gayet mantıklı hareket ediyor ve gayet bilinçli hiçbişi olduğu yok

Acımasızca bir şey yazılmadı bence:44: Ayrıca sanal ortamda ne gibi bir müdehale yapabiliriz,kolundan sürükleyip hastaneye götüremeyiz ya.En doğrusu burada intihar etmenin ne saçma olduğunu anlatmak.Ama zaten çevrimdışı olmuş artık.İnşallah fake bir başlıktır.Ve ya da kusmuştur.

Ya zaten arkadaşlar hapla intihar etmek öyle basit değil.Bir kutu içmiş olması da öldürmez.Yanında alkol alsa yine öldürmez.Göz tansiyonu,felç,körlük,geçici körlük gibi hastalıklara yol açar ancak.

evet öyle ama kizcagiz gercekten 5 kere aldatilmissa,
ve anne baba basinda yoksa,
e muhtemelende baska seyler üstüne üstüne gelmisse,
allah korusun ya intihar ettiyse ?
uzaktan atip tutmak gercekten kolay..

benim bir arkadasimin abisi hap icip (nekadar oldugunu bilmiyorum)
yainda alkol aldi
ve bir süre komada yattiktan sonra öldü

benim bir arkadasimin abisi hap icip (nekadar oldugunu bilmiyorum)
yainda alkol aldi
ve bir süre komada yattiktan sonra öldü

Benim bir tanıdığımda ömür boyu kör kaldı...Bünyeyle ve ya ilacın türüyle de ilgisi vardır.Ama öyle insanı içince öldüren hapları kolay kolay vermiyor doktorlar.Eczaneler de reçetesiz vermiyorlar.Yani gidip normal bir ağrı kesici ve alkol içip ölmeyi beklemesin.Ölümden kötü şeyler de var dünyada.O da ömür boyu başkalarına muhtaç kalmak.O tanıdığımız her gün yalvarıyor beni öldürün diye...

konu inşallah fakedir böyle bişey yoktur. sahi bizim onur nerelerde yeni bir tez üstüne mi çalışıyo ki..:26:

Yalnız konu sahibi aramızda kızlar.Diğer arkadaşın da dikkati çektiği o 1 ziyaretçi hala buradakileri okumaya devam ediyor(niyeyse!)Sanırım yine milletin eğlence ihtiyacını gideriyoruz

Eğer konu gerçekse konu sahibi lütfen ziyaretçi konumundan çıkıp yazılanlara bir cevap versin!

Canim sen bunlari yasayarak insanlari tanimayi ogreniyorsun. Erkeklere hemen guvenilmeyecegini ogreniyorsun. Ben de aldatildim, belki senden cok aldatilmisimdir, fazlasini bilemiyorum. Ama hic bir zaman olumu dusunmedim. Cunku bu dunyanin bir de obur tarafi var. olum hic bir zaman cozum degil, kacis ama diger tarafta nasil emanet caninin hesabini vereceksin? Hele ki neymis, bes kere aldatildimmis. Onemli olan senin ders cikarman. Yasadiklarimiz olmasa nasil olgunlasacagiz biz? Hayatt her zaman beyaz degil.

Allah korusun yaa of cok kötü biseyyy,
bir anlik cehalet ve sinir isteee

evet öyle ama kizcagiz gercekten 5 kere aldatilmissa,
ve anne baba basinda yoksa,
e muhtemelende baska seyler üstüne üstüne gelmisse,
allah korusun ya intihar ettiyse ?
uzaktan atip tutmak gercekten kolay..
Bende annemden babamdan sevgi görmedim.
Bende aldatıldım.
Benimde sevdiklerim öldü, kazık yedim, beş parasız kaldım.
Yalnız kaldım.
Hastalandım yataklara düştüm bir kez bile gelmedi aklıma intihar etmek.
Çekilecek çilem varmış dedim çektim ağladım sızladım.
Hayatı güllük gülüstanlık yaşayan biri olarak yazmıyorum bunları.

Çevremde daha beter imtihanlar yaşayanlar var.
Şımarıklığın lüzumu yok.
Kimsenin mükemmel bir hayat yaşayacağının garantisi de yok.
Allah korusun ya intihar ettiyse diye düşünmesi gereken biz değiliz annesi babası ondan sorumlu olan kişiler ve en başta da kendisi.

Şurda ki konuda intiharın eşiğindeyim yardım edin deseydi kimse bu şekilde yorum yapmazdı.
Yardım istemiyosa herşeyi göze almıştır demekki..

Büyük ihtimalle yalan olan bi konu üzerinde niye bu kadar kafa yoruyosam

Son düzenleme:
Allah korusun yaa of cok kötü biseyyy,
bir anlik cehalet ve sinir isteee

Evet...Bu yüzden intihar etmekten bahseden buna yeltenen sürekli ölümü anan insanlardan nefret ederim.İnsan hayatını kendi elleriyle karartmamalı.Bazen her şey üst üste gelir ama her yağmurdan sonra güneş açar.İntihar korkakların işi.

Bencede elbette intihari düsünmek dogru bisey degil cok yanlis hatta cok cocuksu bisey,
zaten intihar edenler, ettikleri anda pisman oluyorlar, malesef cahillik.
Insallah konu fakedir, yada insallah öyle bisey yapmamistir,
cünkü ne olursa olsun oda bir can bir insan
bukadar acimasiz olamiyorum iste nebileyim
hepimiz kötü seyler yasadik ama yasamak zorundaymisiz yasadik,
cekmek zorundaymisiz cektik, kader böyle

konu sahibi dikkat çekmek amacın heralde canın sıkılıyor yada ergen falansın
dünde aynı konu açılmış dünden önceki günde hadi bakalım bu gecede aç

Aslında biten ilişki hakkında konuşmak huyum değildir ama herkesin farklı bir hikayesı var.. ben 4 yıllık bi ilşkiden sonra doğum günümde aldatıldığımı öğrendim ,o yıllarda feci bişeydi insan asla katlanamam böyle bişeye gibi hissediyodu en sevdiğinz kişi tarafından sizin için çok özel olan doğum gününüzde aldatılmak ama dedikleri gibi zaman herşeyin ilacı .. zaman geçtikçe yapılan hatayla ben o kişinin gerçek yüzünü görmüş oldum ve acılar ,pişmanlıklar zmanla gidip yok oldu . şimdi geriye baktığımda içimde hiç bir his yok sanki hayatıma hiç öyle biri girmemiş gibi ..

frezya arkadasımızla aynı fıkırdeyım ,ben de yorumları acımasızca buldum malesef .

elbette boyle bı sebep ıntıhar sebebı olmaz olmamalı .ama konu sahıbının ruh saglıgıda

bozuk olmus olabılır kı zaten antidepresanlar kullandıgını belırtmıs ,ruh saglıgı bozuk olan

bırı zaten mantıklı dusunemez .umarım ve insallah konu fakedır dıyorum sadece !!!

Son düzenleme:
ben bunu cok gozlemledim ailesinden ilgi alamayan insanlar sevgiyi ilgilyi hep dısarıda erkeklerde arıyor sende oyle yapmıssın bir erkek olmadanda hayatta kalabilirsin,bayanların bunu yapmasından nefret ediyorum ya intahar falan umarim oyle birsey yapmamıssındır,sen kendini şartlamışşın biri olacak hayatımda diye madem bu kadar şey yaşadın hayatına sokma birini hicbi zaman gerçek aşk bi şekilde gelir bulur seni kaçamazsın ondan zaten merak etme.

Kız kendi hayatıma son vereciğim diyor ,sizin yazdıklarınıza bak .Pessss.

Umarım iyisindir arkadaşım Gerçekten çok üzüldüm yaşadıklarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…