aldatılmayan kadın var mı

Aldatilmayan kadinlar da var , eşinin ailesiyle sorun yasamayan kadinlar da var hatta inanmayacaksiniz ama eltisiyle iyi anlasan kadinlar bile var :)

Sadece bdvye bakarsak kimse evlenmesin zaten

Aynı ben Kadınvalidemi, görümcemi, eltimi çok seviyorum ve el üstünde tutuyorum tıpkı onların bana yaptığı gibi. Eşimi çok seviyorum ve aldatmadığını biliyorum ama gözüm her zaman üzerindedir. İnsanız şaşar beşeriz...Biraz asabiyimdir ve aldattığında başına neler geleceğini bilir benim kocam

Konuyla alakasız olacak ama Allah aşkına yazmayı bilmeyen üyeler yorum yapmasın..
Buraya yorum yapan üyelerin çoğu ilkokul eğitimi almış, okuma yazma bilen kadınlar ama arkadaş hiç mi bir şey anlaşılmaz yorumdan.
Noktalama işaretleri, paragraflar kullanın hanımlar.
Merak etmeyin parayla değil.

Konuya cevabım da var ama bana denk gelmedi.

Siz boyle yazmakla cok mu egitim aldiginizi sanıyorsunuz

kendine yapılmasını istemediğini başkalarına yapma

eski sevgilim aldatmıştı ama eşimin aldatmadığna eminim. yani aldatılan kadınlar kısmına mecburen ben de girdim

bdvyi okuyorum. hergün aynı şeyler
Dertli insanlar konu aciyor tabi bu tur seyler cok olacak burada. Kim hic aldatilmadim, esim bana cok bagli neden olabilir diye konu acar ki? Mutluyum kosesi olsa orasi da hic aldatilmayan, esi ile harika giden evliligini anlatan kadinlarla dolu olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…