- 29 Eylül 2014
- 1.037
- 1.457
- 63
- 41
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
Bu soruyu yakalamadım diye yanıtlayan kadın potansiyel olduğun farkındadır :)
Herkes birbirini aldatır "gözleriyle" önemli olan gönülden bağlı kalabilmek
vayyyyyyyyyyyyy ayakta alkışlıyorum9 yıl oldu henüz aldatılmadım.
Karakterli biriyle evli olduğumu bildiğim için aldatmak yerine ayrılmayı tercih edeceğinin bilincindeyim.
Not: Aldatılırsam su ısıtıp belinden aşağı döker o deli gibi dolanırken bir sigara yakar keyfime bakarım
Olmazmi vardir tabi,her erkek aldatir diye bi kural yok ayrica nefsine sahip cikabilenlerde var cok sukur..sevgili kk'nın güzel, cici ve biraz da öfkeli bayanları.
bu konuyu açtığım için beni yerden yere vurabilirsiniz.
ama her gün bdv'de aynı dertler ALDATILMA
e ben de merak ettim aldatılmayan var mı acaba
son olarak sizi seviyorum kk nın güneşleri
alkış alkış alkışşşşşşşşşşKlasik Türk Kadını "Benim kocam yapmaz"
ne kadar güzel anlatmışın canımBana göre aldatmak arkadan iş çevirmek, yalan söylemek, verdiği sözleri tutmamak, anlaşmaya uymamak demektir diye sürüp gider. Bu böyle olunca bence herkes bir düzeyde aldatılmıştır. Ancak kendini çok iyi tanıyan, ne istediğini bilen ve dürüst biri aldatmaya yanaşacak en son kişidir. Sevdiğim kişi eğer duygusal zayıflıklarını benimle paylaşabiliyorsa, korkmadan bütün sonuçlarına katlanarak içinden geçenleri söyleyebiliyorsa o ilişki o kadar da yıpranmaz bence. Çünkü bile bile seversin o insanı, sorumluluk senindir. O da yaptıklarının, hissettiklerinin ve düşündüklerinin sorumluluğunu alır sana açılırken. Acı olur elbette, belki kabullenemez de insan ama eşşek yerine konmaktan binlerce kat iyidir. Bilmeyi ne kadar canımı yakacak olsa da bilmemenin vereceği huzura tercih ederim. Sevgi ve güvene ihanet yoksa, dostluğa ihanet yoksa geçici duygusal ya da cinsel dalgalanmalar affedilebilir belki. Herkes hata yapar, ama yaptığını sıvamasa keşke kimse. Oyalamak ve oyalanmak kötü şey.
Aynen canim tam da bunu demek istemiştim.derinlere i nersek ohoooo herkes boşanması gerekir :)Düşünceden Allah bile sorumlu tutmazken bizim ne haddimize. Düşünceler okunsa kimse kendine dost ve eş bulamaz...Boşver arkadaşım o kadar derine inmeye gerek yok...
Evet canim , eger düşüncede aldatmakta aldatma sayiliyorsa herkes birbirini aldatıyor.ama bi arkadaşın burda dediği gbi Allah bile düşünceden sorumlu tutumuyorsa bizim haddimize deil.ben takilmam öyle şeylere.fiziksel bişey gormiyim yeter :)o mantıkla hareket edersek biz kadınlarda aldatıyoruz eşlerimizi o zamn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?