aldatılmayan kadın var mı

9 yıl oldu henüz aldatılmadım.
Karakterli biriyle evli olduğumu bildiğim için aldatmak yerine ayrılmayı tercih edeceğinin bilincindeyim.

Not: Aldatılırsam su ısıtıp belinden aşağı döker o deli gibi dolanırken bir sigara yakar keyfime bakarım

Bu soruyu yakalamadım diye yanıtlayan kadın potansiyel olduğun farkındadır :)

Herkes birbirini aldatır "gözleriyle" önemli olan gönülden bağlı kalabilmek

Upps ben de yakalamadım yazmışım.
Ama kesinlik boşlarsam aldatır diye düşündüğümden değil. Eşime o karaktersizliği yakıştırmam asla.

Bazen göz menziline giren kızlara anlık da olsa baktığını biliyorum. O da farkettiğimi/farkedeceğimi biliyor. Ben bundan rahatsız değilim. Bakmak var incelemek var.

Amaaa tabi ki tek bir olaya bakar şüphelenmek. Hep bu bdv yüzünden.

vayyyyyyyyyyyyy ayakta alkışlıyorum

Bütün erkeklerin aldatmış ya da aldatmaya meyilli olduğuna gözü kapalı inandığı halde bir ilişki içerisinde olan ya da olmak için can atan kadınlara azıcık bile saygı duyamıyorum. Madem bu kadar eminsiniz, ne bekliyorsunuz bir ilişkiden? Bütün erkeklerin aynı yolun yolcusu olduğuna inanıyorsanız, hayatınızdaki erkeğin sürekli hormonları ve uçkurunun tesiri altında hareket eden sığ bir adam olduğunu baştan kabul etmişseniz, neden biran önce ilişki defterlerinizi kapatmıyorsunuz?

Çoğu kişi aldatılmadım diye büyük konuşmuş, belki de aldatıldınız ama yakalamadınız? Ben şahsen bu konuda büyük konuşmaktan korkarım, Allah kimseye yaşatmasın...

Olmazmi vardir tabi,her erkek aldatir diye bi kural yok ayrica nefsine sahip cikabilenlerde var cok sukur..

eğer bir erkeğin başka bir kadını düşünmesini aldatma saymıyorsanız elbette vardır. Ama düşünce de bir aldatma sayılır derseniz pek sanmam. Bu durumda kadınlarda da aldatmayan sayısı az olur bence
He ben aldatıldım mı yes baby malesef aldatıldım ve gerçekten çok acı bir durum. O yüzden buralarda aldatma konularını okuyunca olayı tekrar yaşıyormuşum gibi hissedip deli oluyorum Allah yaşatmasın kimseye..

Bana göre aldatmak arkadan iş çevirmek, yalan söylemek, verdiği sözleri tutmamak, anlaşmaya uymamak demektir diye sürüp gider. Bu böyle olunca bence herkes bir düzeyde aldatılmıştır. Ancak kendini çok iyi tanıyan, ne istediğini bilen ve dürüst biri aldatmaya yanaşacak en son kişidir. Sevdiğim kişi eğer duygusal zayıflıklarını benimle paylaşabiliyorsa, korkmadan bütün sonuçlarına katlanarak içinden geçenleri söyleyebiliyorsa o ilişki o kadar da yıpranmaz bence. Çünkü bile bile seversin o insanı, sorumluluk senindir. O da yaptıklarının, hissettiklerinin ve düşündüklerinin sorumluluğunu alır sana açılırken. Acı olur elbette, belki kabullenemez de insan ama eşşek yerine konmaktan binlerce kat iyidir. Bilmeyi ne kadar canımı yakacak olsa da bilmemenin vereceği huzura tercih ederim. Sevgi ve güvene ihanet yoksa, dostluğa ihanet yoksa geçici duygusal ya da cinsel dalgalanmalar affedilebilir belki. Herkes hata yapar, ama yaptığını sıvamasa keşke kimse. Oyalamak ve oyalanmak kötü şey.

ne kadar güzel anlatmışın canım

Dünyada öyle adamlar var ki ; keşke aldatsaydı da böyle şeyler yapmasaydı diye hayıflanabilir eşleri
Allah herkese hayırlısını nasip etsin
Şu ana kadar eşimden böyle bir şey görmedim ama ilerinin garantisi yok
Aldatmaya bu kadar takılmayın, hafiyecilik oynamayın
Eski ilişkisinde aldatılmış biri olarak söylüyorum bunu; kafanızda kurmayın başka kadınlar mevzusunu
Kadın olarak yapmanız gereken, bunu yaşarsanız ne yapacağınızı bilmektir, hepsi bu. Herkes yaşayabilir bunu, bir anlık gaflete bakar, insanoğlu şaşar beşer ama sürekli bununla yaşamak psikoloji bozar, özgüveninizi yitirirsiniz. Aldattımı, aldatacak mı, kime baktı, telefon, mail falan derken dengeniz bozulur.

o mantıkla hareket edersek biz kadınlarda aldatıyoruz eşlerimizi o zamn..
Evet canim , eger düşüncede aldatmakta aldatma sayiliyorsa herkes birbirini aldatıyor.ama bi arkadaşın burda dediği gbi Allah bile düşünceden sorumlu tutumuyorsa bizim haddimize deil.ben takilmam öyle şeylere.fiziksel bişey gormiyim yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…