aldatılmayan kadın var mı

Bunu sorduğuna göre kendin aldatıldın ve herkes aldatılmıştıra inandırıyorsun kendini

25 sayfayı okuyamadım, hep yazdığımı bir kere daha yazayım.. benden önce biri yazmışsa kusura bakmasın artık :)

bu aldatan erkekler kendi cinsleriyle aldatmadığına göre, aldatma için seçtikleri kadınların da hepsi bekar olmadığına göre o zaman her kadın aldatıyor mu? buna verilecek cevap, her erkeğin aldatıp - aldatmadığını da açıklıyor zaten..

Bu sorunun cevabını asla kadınlar veremez.Erkeklere yani kocalara sorulmalıdır.Çünkü karşı tarafın dünyasını asla tam olarak bilemezsiniz,bu kocanız olsa bile.
Valla dun ayni konu açıldı bi dizi izliyorduk orda adam karisini aldatiyordu esim dediki erkekler guzel karisini bırakıp niye aldatır ki dedi bende sana sormak lazim erkek oldugun icin dedim oda bilmiyor sorunun cevabini

yazıldımı bu bılmıyorum ama

ingiliz kadına sormuslar kocan aldatsa ne yaparsın dıye onu öldürürüm demiş
almankadına sormuslar misilleme yapar bende aldatırım demiş
turk kadına sormuslar benım kocam yapmaz demiş :)
bızımkıde o hesap bılsekde bılmemezlıkten gelıyoruz konduramıyoruz belkıde

vardir tabiki neden olmasin..dogru insanla berabersen aklindan gecirmez.zaten.ama kimisi de kilifina uydurur anlayamayabilirsn.aldatilmayan kadin tabiki coktur.ama aldatildgini bilmeden yasayan kadinlarn sayisi da coktur..bunu sorduguna gore sen boyle bsey mi yasadin? allah kimseye yasatmasin ...

Bahsettigin aldatma nedir
Fiziksel mi
Duygusal mi
Yalanlarla kandirmak mi
Cinsel icerikli video izlemek mi

Kisiden kisiye degisir bu.
Bu sorunun cevabi herkes icin farklidir.

Bence sen bdv okuma. Hamilesin. Moralini bozma bosuna.

Aldatmanın tanımını tam olarak yaparsak bence konu biraz daha netleşir.. Yalan söylemek bile aldatmaktır..

Kendımıze durust olursak o zaman bizde aldatmıs olmazmıyız...

Sence aldatmayı neyin kapsadığıyla da alakalı. Bazıları kadınlarla muhabbet etmesini aldatmak sayar, bazıları kadınlara yan bakmasını, bazıları bedensel aldatmayı...

Ama tabii ki çoğu kadın aldatılsa da her kadın aldatılmaz.

Cok kotu huylari vardir esimin ama aldatma kesinlikle yoktur. Lutfen tum erkekleri zan altinda birakmayin. Allah korkusu olan, seref ve namusu icin yasayan bi suru erkek vardir.
Aynen katiliyorum. Aldatmistir bilmiyorsunuzdur diyenler olmus .Allah kimseye yasatmasin. Ama var gercekten . Aldatmayan erkek var .gozunun ucuyla bile bakmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…