- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
kadınları yine başka kadınlarla aldatıyorlar25 sayfayı okuyamadım, hep yazdığımı bir kere daha yazayım.. benden önce biri yazmışsa kusura bakmasın artık :)
bu aldatan erkekler kendi cinsleriyle aldatmadığına göre, aldatma için seçtikleri kadınların da hepsi bekar olmadığına göre o zaman her kadın aldatıyor mu? buna verilecek cevap, her erkeğin aldatıp - aldatmadığını da açıklıyor zaten..
haha. ben bunu biliyorumyazıldımı bu bılmıyorum ama
ingiliz kadına sormuslar kocan aldatsa ne yaparsın dıye onu öldürürüm demiş
almankadına sormuslar misilleme yapar bende aldatırım demiş
turk kadına sormuslar benım kocam yapmaz demiş :)
bızımkıde o hesap bılsekde bılmemezlıkten gelıyoruz konduramıyoruz belkıde
tabi ki her erkek farklıdırSence aldatmayı neyin kapsadığıyla da alakalı. Bazıları kadınlarla muhabbet etmesini aldatmak sayar, bazıları kadınlara yan bakmasını, bazıları bedensel aldatmayı...
Ama tabii ki çoğu kadın aldatılsa da her kadın aldatılmaz.
Canim ins aldatilman ama aldatilan kadin kendileri yüzünden aldatiyorlarmis onun icin kendini duzeltip ona göre erkek arkadas bulman gerekiyor mus bi psikoloktan duymustumEvli değilim ama 2 kez aldatıldım, umarım evlendikten sonra aldatılmam :)
Canim ins aldatilman ama aldatilan kadin kendileri yüzünden aldatiyorlarmis onun icin kendini duzeltip ona göre erkek arkadas bulman gerekiyor mus bi psikoloktan duymustum
aynen öyle4Yıllk evliym çok skr amdatılmadım.. olmaz ins. Ma her daim ensede olkak şart..
Hayir oyle degil aldatilan kadinlar kendileri cekiyormus yalnis erkeklere asik oluyormus aldatilan kadin başka birisinden tekrar aldatiliyormusNasıl yani???
Aldatanın suçu yok yani öyle mi, kim diyo bunu hangi psikologmuş
aldatanın suçu yok muuNasıl yani???
Aldatanın suçu yok yani öyle mi, kim diyo bunu hangi psikologmuş
Allah korusunAldatılmadım, belki aldatılırım kısmet
Hadiyaaa !!!! Bi kadina cinsime bunu yakistiramiyorum .. inanmak gelmiyor icimdenKadınlar olarak daha çok aldatmaya başladık ki neler var erkek milleti salaktır hata yapar yakalanr kadın çok zor
Hadiyaaa !!!! Bi kadina cinsime bunu yakistiramiyorum .. inanmak gelmiyor icimden
kadın aldatır mı yaaaaaaaa
:))Etrafına bak neler dönüyor kadınlar olarakiyi saklarız erkeklerde o beceri yok
çok çok çok iticiiiiCinsiyet değil karakter meselesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?