• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aldatılmayan kadın var mı

Bir fıkra vardı.Dünyadaki çeşitli ülkedeki kadınlara sormuşlar'kocan aldatsa ne yaparsın'çeşit çeşit cevaplar gelmiş.sıra türklere gelmiş.cevap:beim kocam aldatmaz.hiç aldattığı ile şüphem olmadı.

yani sizin evinizde mercimek pişiyorsa, komşunuzda da mercimek pişiyor, öyle mi?
sorun kadınlar mı aldatıyor, erkekler mi sadakat gerekli mi? hatta tek eşlilik insan doğasına uygun mu değil mi? tartışmaları değil.
sorun erkekleri onurlu ve kadınlara saygı duyan, kadınları dürüst ve korkusuz, kendi ayakları üzerinde durur bir şekilde yetiştirmek.
bundan sonrasında aldatılmak sadece bir kalp kırıklığı olarak kalır, elbet acı verici olur ama BU kadar da vahim olmaz

kadınlarda aldatıyor biri yazmıs kadın akıllı yakalanmıor diye. bugun sahit oldum ben bır kadının ıhanetıne eşi duzgun bı adam.sadece erkekler aldatmıor. bugun omuzlarıma bu yuk eklendı eşinin yüzüne bilerek sustugum için nasıl bakıcam bilmiorum.aldatan kadında erkekte olsa iğrenc nasıl olursa olsun.Allah bizleri eşlerimizi yanlış yola saptırmasın

aldatan kadınların bahanelerini merak ediyorum

Bahanemi ? Ne aldatması aldatmazlar asla namusuyla oynarlar iftira atarlar ama asla aldattım demez :) Oturur sabaha kadar ağlar gerekirse en yakınında olana atar suçu. Kadın olarak zekiyiz erkekler saf :)

Bahane ya soğutuyorum kendimden üzülüyorum haline gibi gidiyor ama kadın aldatsada asls öyle bişey yoktur

kadınlarda aldatıyor biri yazmıs kadın akıllı yakalanmıor diye. bugun sahit oldum ben bır kadının ıhanetıne eşi duzgun bı adam.sadece erkekler aldatmıor. bugun omuzlarıma bu yuk eklendı eşinin yüzüne bilerek sustugum için nasıl bakıcam bilmiorum.aldatan kadında erkekte olsa iğrenc nasıl olursa olsun.Allah bizleri eşlerimizi yanlış yola saptırmasın

Sana arkadaşımın komşularının yaptığını söyleyeyim

İkisi de evli aynı apartman farklı daireler daire numaralarını hatırlamıyorum da örnek biri 4 numarada oturuyor diğeri 6 numara. İkisi de ev hanımı 4 sevgilisi gelince hop 6 numara evini açıyor 6 numaranın gelince hop 4 numara evini açıyor.

Kaynana misafir vs gelirse komşudayım geliyorum :) Arkadaş yakalamış aman nolur kimseye deme :)

Okulda da çok şahit oldum sevgilisini aldatan kadın yada erkek işte karakterde bitiyor herşey...

yani sizin evinizde mercimek pişiyorsa, komşunuzda da mercimek pişiyor, öyle mi?
sorun kadınlar mı aldatıyor, erkekler mi sadakat gerekli mi? hatta tek eşlilik insan doğasına uygun mu değil mi? tartışmaları değil.
sorun erkekleri onurlu ve kadınlara saygı duyan, kadınları dürüst ve korkusuz, kendi ayakları üzerinde durur bir şekilde yetiştirmek.
bundan sonrasında aldatılmak sadece bir kalp kırıklığı olarak kalır, elbet acı verici olur ama BU kadar da vahim olmaz

Bence iki cinsiyet için de geçerli bu evet erkekleri çok yüceltiyoruz da bizlerin anne olarak mı sadece suçu var tam tersi eş olarak da suçumuz var neden mi? Hayat benim diyen hemcinslerimiz evlilik zamanı nasıl kandırsam diyor önce kadın olmamız lazım tek tataflı bakmaktsn ziyade aldatan eş ya da sevgili yetiştirilmemiş ise aldattığı da aynı şekil yetiştirilmemiş olmuyor mu?

Özür dilerim temel de aynı şeyi söylemişiz :)

Sana arkadaşımın komşularının yaptığını söyleyeyim

İkisi de evli aynı apartman farklı daireler daire numaralarını hatırlamıyorum da örnek biri 4 numarada oturuyor diğeri 6 numara. İkisi de ev hanımı 4 sevgilisi gelince hop 6 numara evini açıyor 6 numaranın gelince hop 4 numara evini açıyor.

Kaynana misafir vs gelirse komşudayım geliyorum :) Arkadaş yakalamış aman nolur kimseye deme :)

Okulda da çok şahit oldum sevgilisini aldatan kadın yada erkek işte karakterde bitiyor herşey...
liseye giderken komşularımızın cevirdiği seylere bol bol şahit olmustum hatta kadının son cocugu tıpatıp komşunun kocasına benziodu herkes anladı tasındılar. aldatmak kelımesı erkeklerin uzerıne yapıştı kaldı.her erkek aldatmaz her karaktersiz İNSAN aldatır

Back
X