- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.090
- 133
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
çok çok çok iticiiii
Sana bana göre öyle onlara göre normal ve hep bi bahaneleri vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok çok iticiiii
çok merak ediyorumSana bana göre öyle onlara göre normal ve hep bi bahaneleri vardır
KK nin üye sayısı 475bin, dünyadaki kadın nüfusu yaklaşık 3,5 milyar. Yani şu genellemeler saka gibi hakikaten.bdvyi okuyorum. hergün aynı şeyler
çok merak ediyorum
aldatanın suçu yok muu
Hic duymadim etrafimdan suan cok saskinimEtrafına bak neler dönüyor kadınlar olarakiyi saklarız erkeklerde o beceri yok
aldatan kadınların bahanelerini merak ediyorumNeyi pardon?
ben bugunkunun bahanesını soyliyimmi adam şiir gibi konusuomus eşi öyle değilmis balım cicim dunyam gibi seyler dıomus evli kadının evli sevgılısı....aldatan kadınların bahanelerini merak ediyorum
Hic duymadim etrafimdan suan cok saskinim
aldatan kadınların bahanelerini merak ediyorum
kadınlarda aldatıyor biri yazmıs kadın akıllı yakalanmıor diye. bugun sahit oldum ben bır kadının ıhanetıne eşi duzgun bı adam.sadece erkekler aldatmıor. bugun omuzlarıma bu yuk eklendı eşinin yüzüne bilerek sustugum için nasıl bakıcam bilmiorum.aldatan kadında erkekte olsa iğrenc nasıl olursa olsun.Allah bizleri eşlerimizi yanlış yola saptırmasın
yani sizin evinizde mercimek pişiyorsa, komşunuzda da mercimek pişiyor, öyle mi?
sorun kadınlar mı aldatıyor, erkekler mi sadakat gerekli mi? hatta tek eşlilik insan doğasına uygun mu değil mi? tartışmaları değil.
sorun erkekleri onurlu ve kadınlara saygı duyan, kadınları dürüst ve korkusuz, kendi ayakları üzerinde durur bir şekilde yetiştirmek.
bundan sonrasında aldatılmak sadece bir kalp kırıklığı olarak kalır, elbet acı verici olur ama BU kadar da vahim olmaz
liseye giderken komşularımızın cevirdiği seylere bol bol şahit olmustum hatta kadının son cocugu tıpatıp komşunun kocasına benziodu herkes anladı tasındılar. aldatmak kelımesı erkeklerin uzerıne yapıştı kaldı.her erkek aldatmaz her karaktersiz İNSAN aldatırSana arkadaşımın komşularının yaptığını söyleyeyim
İkisi de evli aynı apartman farklı daireler daire numaralarını hatırlamıyorum da örnek biri 4 numarada oturuyor diğeri 6 numara. İkisi de ev hanımı 4 sevgilisi gelince hop 6 numara evini açıyor 6 numaranın gelince hop 4 numara evini açıyor.
Kaynana misafir vs gelirse komşudayım geliyorum :) Arkadaş yakalamış aman nolur kimseye deme :)
Okulda da çok şahit oldum sevgilisini aldatan kadın yada erkek işte karakterde bitiyor herşey...