ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maşallah adam profesyonel hıyarmış

Yanlış anlama ama kadını devamlı tipiyle davranışlarıyla aşağılıyorsun. Çok şekilci geldin bana... Öyle ya da böyle o kadında bir şey bulmuş ve dokuz yıllık ilişkisini feda etmiş. Senin bakıp da göremediğin bir şey.

Aldatılan insanlara böyle şeyler söyleyip canlarını acıtmaktan imtina ederim ama o kadar sığ şeylere takılı kalmışsın ki. Hayat kariyer, tip, statüden ibaret değil ya. Mesela sen güzel görünme ve sevgiline hitap etme kaygısıyla saçlarını uzatırken o kadının kimseyi umursamayıp kısacık saç kullanması bile adamda bir iz bırakmıştır belki...

bir ustteki postta adama hak verip sende olmayan biseyi onda bulmustur mesela sacinj kisa kesmesi falan diye konusan hemcinsimi kiniyorum. eger konu sahibi istedigi insan degilse ondan ayrilir sonra ne b.k yiyecekse yer. hic aldatildin mi. bellinki basina gelmemis. insan bende ne yoktu dee karsilastirir her seyi dusunur. o dusunur ama digerlerine yani bize dusen tesellidir. yaraya tuz basmak degil. komplex kokuyor konusmaniz

sizin arkadaş çeteniz zaten sürekli bana laf sokcak bir yer arıyor zaten o yüzden pek umrumda değil düşünceniz.

onlar aldatılınca bambaşka bir insana dönüşürler bakma lafta bunlar.

annesini aradım herşeyi anlattım hesap sordum biliyor muydunuz diye :)

kadın bile bana hak verdi

içim çok rahaaat :) ne halt olduğunu ailesi bile biliyor artık :)

böcek gibi kaçışacaklar benden.

evet ablasından sonra annesi geri döndü o da hak verdi.

rahatladım ben de açıkçası.

içim de vicdanım da rahat.

çüş ya.

hani bu kadar sene sonra adam bu moda giriyor ya inanamıyorum.

annesi aracılığıyla adama bi ton beddua ettim zaten gıkını bile çıkaramadı :)

Kuzum direkt dava aç o zaman o sürtüğe de.... Ona da... al hakkını... hem maddi hem manevi...

Allahlarından bulsunlar....

Çok uzuldum yaaa

ben sizin kadar emek vermedim kocama, yani dudağındaki çatlak falan...

Ama böyleyken bile düşününce kotu oluyorum. başıma böyle birsey gelse sanirim en azından buna yanmam...

yaptım valla.

hatta artık kanıtım da var.

bi döküm gelse telefon konuşmaları dünya kalkar ayağa ama bilemiyorum.

daha fazla uğraşmak istemiyorum pisliklerle.

Haberdar edin beni de yaaa.. :) yanındayım bacim :)

yok artık araştırmıcam.

kesin kanıtım da geçti elime.

ayrılmadan önce hatta buraya yanıma gelip görüşmeden önce bile sevgililer günü hediyesi almış karıya ya. yavşak adam.

3 gün 3 gece birlikte vakit geçirdik, gece yanıma büzüşüp kedi gibi uyudu sarılıp. bu nasıl bi gebeşliktir...

beter olsun. artık o derdine yansın.

Yok yok araştırın diye demiyorum. Olaylar nereye vardı ondan haberdar edin diye dedim...

:)

sizin arkadaş çeteniz zaten sürekli bana laf sokcak bir yer arıyor zaten o yüzden pek umrumda değil düşünceniz.

Benim arkadaşım yok bu sitede, hele ima ettiğin kişilerse ciddiye bile almadığım bir güruhtan bahsediyorsun. Hatta bana da sataşmışlardı. Ama ben o tarz biri değilim, insanlarla uğraşmam can sıkıntısından. Üstelik kim seninle neden uğraşsın? Şu an fark ettim ki egon tehlikeli boyutta.

Debelenip durduğun bir çukur var ve belki yanlışı nerede yaptığını bulup oradan çıkarsın diye düşündüm, fikrimi paylaştım. Bu olayla ilgili ilk konuna bayağı yorum yapmıştım ve düşüncelerimi umursuyordun o zaman, çünkü haklı olduğunu duymak tek isteğindi. Yapın gereği en ufak eleştiriye tahammülün yok sanırım. Bil ki bu kafayla gidersen hiçbir zaman dilediğin gibi sevilemezsin. Bak kendinde gördüğün tüm artılar kısa saçlı yamuk yumuk kırmızı ruj süren hafif bir kadının karşısında hiç olmuş gitmiş. Senin yerinde olsam biraz kafa yorardım.

çirkin tipsiz ve ahlaksız bir kadınla aldatan adamın ardından yanlışım neydi diye kendimi suçlayamayacağım. yanlışım olsaydı zaten ayrılırdı benden çoktan. yanlış bir bakış açınız var. bunları siz bana söylemeliydiniz destek olmak açısından ben size değil.

Yok yok araştırın diye demiyorum. Olaylar nereye vardı ondan haberdar edin diye dedim...

:)

haber veriririm de daha varcak yer yok.

zaten konuyu kapattıracağım büyük ihtimalle

burada durup durup kadını koruyan tipler peydahlanıyor ve bana kötü yorum yapanları destekleme moduna giriyorlar.

evliyken uzun ilişkisi olan adama kancayı takan bir kadının bu kadar savunanı olması tuhaf. ama benim böyle bir enerjim var kabul ediyorum belki de o kadın için bile benim varlığım ex i değerli kılıyordu. özgüveni düşük kadınlar için kıskançlığa ve yarış güdüsüne sebep oluyorum ben umursamasam da. işte adam da sanıyor bu hep böyle gidecek. komik.

Sen aldatıldığını öğrenmeden önce de böyleydin girlboss herkes ama herkes kötü çirkin pisti sana göre. Konunu takipteydim hatta yazmak istemiştim bu şekilde cevap vereceğini bildiğim için yazmamıştım. Annenin çamaşır yıkamasını bile eleştiriyorsun kendi çamaşır yıkamanı bile yüceltiyorsun hayretler içinde okudum. Sevgilinin sahiplendiği kediye bile çirkin dedin kediye yahu. Gerçekten de çok acımasız bir şekilciliğin var. Senle görüşmek isteyen çocukla bile tipsiz diye kısmetini kapatır diye görüşmek istemediğini söylüyorsun. Böyle bir bakış açın var. Farkında değilsin ama egonun esiri olmuşsun. Bütün bunları aldatılma olayı haricinde söylüyorum. Özeleştiri yaparken bile ben çok iyiyim ondan başıma bunlar geldi tarzı bir yaklaşımın var. Şimdi bunları dedim diye beni de topa tutarsın sorun değil. Tekrar söylüyorum aldatılman konusunun dışında söylüyorum biraz iğneyi kendine batırsan sana çok faydası olacak ama farkında değilsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…