- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi esmergizmo
-
çirkin tipsiz ve ahlaksız bir kadınla aldatan adamın ardından yanlışım neydi diye kendimi suçlayamayacağım. yanlışım olsaydı zaten ayrılırdı benden çoktan. yanlış bir bakış açınız var. bunları siz bana söylemeliydiniz destek olmak açısından ben size değil.
haber veriririm de daha varcak yer yok.
zaten konuyu kapattıracağım büyük ihtimalle
burada durup durup kadını koruyan tipler peydahlanıyor ve bana kötü yorum yapanları destekleme moduna giriyorlar.
evliyken uzun ilişkisi olan adama kancayı takan bir kadının bu kadar savunanı olması tuhaf. ama benim böyle bir enerjim var kabul ediyorum belki de o kadın için bile benim varlığım ex i değerli kılıyordu. özgüveni düşük kadınlar için kıskançlığa ve yarış güdüsüne sebep oluyorum ben umursamasam da. işte adam da sanıyor bu hep böyle gidecek. komik.
Sen aldatıldığını öğrenmeden önce de böyleydin girlboss herkes ama herkes kötü çirkin pisti sana göre. Konunu takipteydim hatta yazmak istemiştim bu şekilde cevap vereceğini bildiğim için yazmamıştım. Annenin çamaşır yıkamasını bile eleştiriyorsun kendi çamaşır yıkamanı bile yüceltiyorsun hayretler içinde okudum. Sevgilinin sahiplendiği kediye bile çirkin dedin kediye yahu. Gerçekten de çok acımasız bir şekilciliğin var. Senle görüşmek isteyen çocukla bile tipsiz diye kısmetini kapatır diye görüşmek istemediğini söylüyorsun. Böyle bir bakış açın var. Farkında değilsin ama egonun esiri olmuşsun. Bütün bunları aldatılma olayı haricinde söylüyorum. Özeleştiri yaparken bile ben çok iyiyim ondan başıma bunlar geldi tarzı bir yaklaşımın var. Şimdi bunları dedim diye beni de topa tutarsın sorun değil. Tekrar söylüyorum aldatılman konusunun dışında söylüyorum biraz iğneyi kendine batırsan sana çok faydası olacak ama farkında değilsin.
Senin bakış açında da sıkıntılar var. Vaktim yok tek tek alıntılamayacağım ama hep güzellik üzerinden kıyaslamalar, hayıflanmalar.. Bir yerde "o kadar bakımlı olmam hiçbir işe yaramadı, kısa saçlı bir kadının güzelliği bana üstün geldi" gibi bir şey demişsin. Ya belki meselenin güzellikle çirkinlikle hiçbir alakası yok? Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Hatta seninle aynı noktaya geliyorum; adam karaktersizse dünya güzeli ol ne fayda demek ki.
Ama bir açıdan da bu şekilciliğinle, kendine yönelik yapınla adamı uzaklaştırmış olabileceğin ihtimalini düşünmedim değil. Aldatmanın bahanesi olmaz elbette ama fiziksel olarak uzak kalınca yavaş yavaş kafasına dank etmiştir bir şeyler belki.
Allahım, son cümleler ne öyleAblan haklı galiba biraz
Ben aldatıldığın kadınla ilgili söylemedim zaten senin genel halin bu. Araba kullanman üzerine bile tez yazacak dereceye geldin.ne alakası var ya? siz beğenmediğiniz çirkin birileriyle dışarı çıkıp görüşüyor musunuz?
şekilcilikle bunun ne alakası var?
annem çamaşır makinasını tepeleme doldurur ve içerisine deterjan koyar yıkama gözüne değil. çıkınca da çamaşırlar tam yıkanmış olmuyor deterjan artıkları oluyor ve egzemam tutup kaşınıyorum, bu yüzden usülüne uygun yıkıyorum ben uzun süredir bir sıkıntım da yok.
burada sorunlarımı olduğu gibi yazıyorum diye hepsini birleştirip de bana ahkam kesmeye kimsenin hakkı yok. bu bilgileri ben kendi içimi dökmek için veriyorum, sizin beni verdiğim bilgilerden yaftalayacak bir eğitiminiz yok üzgünüm.
bana gittiğim psikiyatr der ki ego yapıyorsun o zaman hak veririm. kusura bakmayın bir sitede yazdıklarımın ucunu bucağını toparlayıp aldatıldığım bir konuda aldatıldığım kadına çirkin dedim diye bana egonun esiri olmuşsun eleştirisini yapamaz kimse.
Ben aldatıldığın kadınla ilgili söylemedim zaten senin genel halin bu. Araba kullanman üzerine bile tez yazacak dereceye geldin.
Bu mesajın da söylediklerimin altına imza niteliği taşıyor. Evet en iyi sensin en mükemmel sensin herkes çirkin sana benzemek için yarışıyor sen herkese atarsın tutarsın sana kimse laf edemez en ufak bir eleştiriye bile tahammülün yok, selametle...
Ben aldatıldığın kadınla ilgili söylemedim zaten senin genel halin bu. Araba kullanman üzerine bile tez yazacak dereceye geldin.
Bu mesajın da söylediklerimin altına imza niteliği taşıyor. Evet en iyi sensin en mükemmel sensin herkes çirkin sana benzemek için yarışıyor sen herkese atarsın tutarsın sana kimse laf edemez en ufak bir eleştiriye bile tahammülün yok, selametle...
Daha iyisini hak ettiğini düşünüyorum. Bu yüzden aldatmıştır, hayatından çıkmasına vesile olması için. Yoksa seni içten bitiren bir insandan vazgeçemezdin itiraf et. Farkında olmayacaktın, bu insanın gerçekten karakterini görmeyeceksin, görsen bile konduramayacak bahaneler bulacaktın. Her işte bir hayır vardır. Neden o kadın deme bu yüzden. Olması gerektiği için olmuştur. Nokta. Ötesini düşünme.
yalnız olduğum için buraya her şeyimi döküyorum diye yazdığım şeyleri bana silah olarak kullanmanız çok kötü kalplice biliyor musunuz?
buraya tonlarca ezik olduğumu söylediğim şeyleri de yazdım, başka bir şahıs da sen çok eziksin diye saldırmıştı bana.
ayıp artık bu kadarı. herkes istediği noktayı alıp istediği gibi görüyor, umrumda bile değilsiniz.
Olay o değil girlboss. Yanlış anlama beni biliyorsun aşağı yukarı, senle özel konuşmuşluğumuz da var, hep destek olduğumu da biliyorsun. Ama çuvaldızı başkasına batırırken iğneyi de kendine batıracaksın. Hayatta inişlerin olur çıkışların olur, aldatılmış olabilirsin, insanlar seni anlamıyor olabilir, kalbin çok kırık olabilir. Ama kendi hayal kırıklığını eski sevgilinin senden bağımsız her yaptığından bir anlam çıkararak, sevgilinin seni aldattığı kızı kötüleyerek, kendinin olumlu özelliklerini her fırsatta bağımsız bir şekilde vurgulayarak geçiremezsin. Mümkün değil. Bu seni gerçek hayattan da uzaklaştırır, uzaklaştırıyor. İnsanların sana söylemek istediği bu. Kırılmanı istemem yanlış anlama ama cidden ruh halini pek iyi görmüyorum, bilişsel olarak çarpıtmaları çok sık yapmaya başlamışsın.
buraya içimizin acısını dökmek için giriyoruz, gün içinde ortalıkta sürekli kız hakkında konuşarak dolaşmıyorum ben.
şurada yazdığım 2 şeyden bile bana bu zor günümde destek olacağınıza eleştirme modundasınız.
ama anlıyorum, zayıflıklarını gördükçe insanlar sen kendini şeffafça yansıttıkça sende eleştirecek bir şey bulurlar illa ki..
neyse bu kk'daki son mesajım. daha da uğramam buraya. herkes zilleri çalabilir oh ne güzel zaten kızın hayatı berbat oldu kk da 3 kelime yazıp rahatlıyordu ordan da kaçırttık diye mutlu olabilir herkes.
herkese mutlu hayatlarında mutluluklar dilerim.
Konu sahibinin neden bu kadar uzerine gidildi inanin anlamadim.insanlarin zor zamanlarinda ve zayıf noktalariyla bu sekilde biriktirip sen zaten böylesin aldatilmayi da haketmissin tarzi bi yaklasim hic hoş olmadi kusura bakmayin.Belli ki cani yanmiş,arkadan vurulmus ve tabiki sayip sövüp rahatlama ihtiyacinda.biraz empati yapalim
Konu sahibinin üzerine niye gidildi anlamadım. Sanki biriyle 9 senenizi geçirseniz ve sonunda size yalanlar söylediğini öğrenseniz hepiniz çok cool davranırdınız. Eminim sayıp sövmezdiniz eminim araniza giren bir kadına aslında iyidir belki özünde güzel de kadın falan diye düşünürdünüz.. Herkes çok olgun herkes hemen ardına bakmadan yeni bir hayata başlayabiliyor tabi .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?