ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

şimdilik boşluktasın keşke kafanı yorsan hani derse de değil. farklı şeyler yap mesela arkadaşlarınla dedikodu yap. ne bilim tüm yapmadığın boş işleri yap yeter ki oyalan. cidden ilerde gülceksin bu duygularına.
senin o kadınla alakan yok bi kere bunu kafandan sil canım. yaşanması gerekti yaşandı bitti demek böyle olması gerekiyomuş boşver de geç.
keşke şimdi bile gülüp bu da geçer demeyi başarabilsen canım. hangimiz benzer şeyleri yaşamadık acımızı çektik çektik sora eski halimize güldük geçtik öğrendik ,ondan diyorum. hepsi geçecek önemli olan zamanı hangi hislerle ve neler yaptığınla geçirdiğin. üzülme eninde sonunda gülceksin hep böyle olmicak :)

umarım bir gün bu trajediyi de gülerek anlattığım günler gelir. şu an garip geliyor.

işte sıkıntım asosyallik ve arkadaşsızlık biraz da. herkes bi yaşım itibariyle ya evli ya sevgilisi var benle çok fazla takılmak istemiyor ya da ne bileyim kendince tek başına tatil planları yapmış vs oyalıyor kendini bi başına hobileriyle vs. okuduğum okullar itibariyle şu anki tüm arkadaşlarım baya kariyerli ve yoğun, boş vakti olan bulamıyorum resmen. işte bi spor salonu iyi geldi. regl olunca ağrılarımdan gidemedim bugün bi de fazla abartmışım 2 gündür günde 2şer saat spor yapıyorum.

gülüp geçer diyebilmek için kendime dair özgüvenim de olmalıydı sanırım, ikisi bir feci denk geldi, ben zaten ezikliğimden bıktığım bir dönemdeyken harakiri gibi oldu bu olay.

şu güzel ki kendimi suçlamayı bıraktım bu ilişki için. neden benden koptuğunu, neden geceleri huzursuz uyuduğunu artık anladım. ve bir daha içgüdülerimi asla hafife almama kararı aldım. insan beyni çok acayip evrimleşmiş, amigdala, hipokampüs denen yerler bu tip şeylerdeki korku, güven duygusu gibi içgüdülerimizi oluşturuyor, sanırım kadınlarda bu konuda daha gelişmiş herşey. evrime ters düşmeyeceğim bundan sonra sadece mantığımla ve somut delillerle ilerlemeyeceğim ve en önemlisi bir daha güvenim kırıldığında birine 2. şansı vermeyeceğim, çünkü artık o güven kırıldıysa gerçekten bir sebebi olduğunu biliyor içim.

bence de arkadaşsızlık. ama insanları kıstaslama yani yoğunlar diye . biraz girişken olabilir çıtayı düşürebilirsin bu konuda. senin gibi bekar kızlar da var bir sürü sadece yeni çevre yapabilirsin o da spordan gelir.toplu pilates saatlerin3e mutlaka katıl canım. ekstra tekrar diyorum boş görünen bir kursa yazıl. ya takı toka pasta yapımı bile olabilir olsun üşenme . ordanda bi çevren olur illa ki. soğukta durma karşıdan bekleme insanlara kendini açmayı sıcakkanlı biraz da verici olmayı öğren. sora insanların sana geldiğini görceksin. hayat hep tek hep tek geçmiyor bu insanın dıoğasında yok. tekte atlatırsın acıyı ama ağır olur sana. uzun sürer. birilerini katınca hayatına hayatın hızlı aktığını görüyosun.
bir de şunu da yap . sen acını buraya döküyosun ya . ani kriz gelir üzülürsün yalnızsın madem. kağıt kalem al tüm içini dök ona. belki ağlicaksın ama o da sana eminim iyi gelir kalbin hafifler.
en önemlisi her duygu ,herşey bir gün biter :) bunu düşün ve bitti bile de hafife al kolaylaştır işte. uğraşcaksın ki atlatasın canım

kısıtlamıyorum ama modum düşük sanırım. o da pek pozitif hava vermiyor etrafa eski halimdeyken de insanlar gelirdi bana ben de onlara pozitif karşılık verirdim, aslında konuşuyorum bazı kızlarla ama arkadaşlık basit olmuyor tabi.

evet hayat tek geçmiyor. ex ise tek olmak gerektiğini söyler, kendi öyledir, herkesi uzak tutar kendinden arkadaşlarını ailesini beni bile uzak tuttu hatta. beni de kendine benzetti ama ben aksine insanlarla mutluydum

evet yazıyorum zaten bilgisayara da ajandama da... umarım o ajandaları bir gün yakarım 3 senedir doldurdum hepsini.

herşey ben sınavı kazandığım gün biticek. istediğim bi yer var. orayı kazandığımı duyarsa bütün özgüveni yıkılır, onlayken yapamadım onsuz başardım diye. bunu çok istiyorum.

biz kadınlar ne kadar geçmişe bağlı yaşıyoruz, ben de dahil tabii...
bitmiş gitmiş... bırak gittiği yolda da devam etsin...

sen önüne bak arkadaşım... ama yokk biz kadın kısmışında yok...
yok hak etmemişiz, yok neden oldu, yok bilmem ne yok bilmem nee....

ama adam da bu sırada hayatını yaşıyor.... bak sen...

hayatı biz zorlaştırıyoruz....

sen de bir bardak soğuk su iç... sonra da yeni birini bulup bir kahve içersin belki...
geçmişi koy g.tüne rahman gitsin... olan olmuş biten bitmiş...

Canım ben bu konuyu yeni gördüm. Gerçekten zor ama diğer yandan da negatif görünümlü pozitif bir durum. Öncesinde ailemle olanlar yüzünden ilişkimiz zedelendi diye kendini çıkmaza sokuyordun. Artık bu ayrılığın sebebinin kendi durumun olmadığını net bir şekilde öğrendin. Her şeyi öğrendiğini söylemen de bir anlamda iyi olmuş. Yalan dolanla işini yürütemeyeceğini ve senin de artık o gözü kapalı kız olmadığını gördü. Şimdi belki umursamaz. Erkekler ayrılığın ilk zamanlarında ipinden boşanmış hayvan gibi olur. Zamanla ne yaptığını anlayacak. Anladığım kadarıyla ünvana önem veren biri. Sen de o zaman o istediğin bölümü kazan. Ona en büyük darbeyi vur. Bak ablan bile hediye almış artık bu durum seni kamçılasın.

Diğer yandan hala imkanın varsa o fatura detaylarının resmini çeksen iyi olur. Madem o kadını ve kocasını tanıyorsun. Yarın bir gün bir ortamda denk gelirseniz "x ne kadar düşünceli bir adam. Eşinize ya da eski eşinize (Artık durumları neyse) ne kadar güzel hediyeler almış. Herhalde kutlanması gereken bir durumunuz vardı. Ben de sonradan faturalardan gördüm. Kusura bakmayın ben bilmiyordum yoksa bende bir şeyler almak isterdim" gibi bi şeyler söylersin. Bunu ben şimdi uydurdum. Gerekirse sonra geliştiririz kimsenin yaptığı yanına kar kalmasın

Canım tus ne zaman? Sınav zamanına bağlı olarak bir de tatile mi gitsen şöyle tek başına?

çünkü emek veriyoruz adamı sıfırdan yapıyoruz saçından başından elinin kreminden dudağındaki çatlağa gömleğinden içtiği vitamine kariyerindeki en ufak detaya kadar uğraştım oysa o bu sırada evli bi sürtüğün peşinden gitmekle meşgulmüş

eski bi arkadaşı yazmış bana kahve içelim diye ama adam çok tipsiz. onla çıkıp kısmet kapatmak istemedim ama bi yandan da sırf onu atlatmak için farklı bi insana ihtiyacım var gibi gibi

gerçekten soğuk bi su içeyim. adam bana benim evimde çalışırsın benim kartımla yemek söylersin kamp gibi kapanırsın diyordu, şimdi aldığı hayvani 18 bin lira maaşla sürtük besliyor. pislik. zıkkım olsun inş ikisine de.

para gerçekten erkekleri bozuyor.

deliller var elimde zaten. hem yanyana kongre fotoları hem de o hediyenin faturası ekran görüntüsü duruyor. kocasına falan göndermedim ex kaynanaya da. bana yakışmaz. ben asil ve gururlu bir kadınım mahalle karısı gibi işlere giremem. ağzından küfür sigara düşmeyen içerde insanlar otururken bitişik tuvalette çatır çatır mıçıp etrafı kokutan hocalara bile iş atan ortalık malı değilim. onlara yakışır bu tür işler. şimdi kolaylıkla kurtuldum zannederken senelerce benim için ağlıcak... tabi bu arada o sürtük hamile kalıp da evlenmeye zorlarsa bilemem.

istiyorum ki çok mutlu başarılı olayım. benim gibi o ağlasın sabahlara dek. ama günlerim bomboş geçiyor öyle olunca daha çok üzülüyorum adamı haklı çıkarıyorum diye

gece rüyamda gördüm onu.

yeni bir eve taşınmış, ev arkadaşı var. şansa bak ki benim liseden bi arkdaşım diş hekimi oldu erkek birlikte eve çıkmışlar.

evine gidiyorum bi işi var, bekle geleceğim diyor dışarı çıkıyor.

o sırada biraz odasını kurcalıyorum yatağının altında dambıllar var boy boy... odası yine dağınık ve köhne bir ev olduğundan kötü etraf.

sonra arkadaşımın ağzından laf almaya çalışıyorum, nasıl diye... istifa etmiş, iş arıyormuş özelde çalışmayı düşünüyormuş falan...

sonra sevgilimin odasında başka bi tek kişilik yatak daha var o yatakta saç kılı arıyorum kızılımsı sarımsı bi saç buluyorum kısa o kadınınki gibi.

arkadaşıma tam soruyorum, görüştüğü birileri var mı sevgilisi var mı diye...

o anda uykudan uyanıyorum.

bi gün onun evinde bıraktığım eşofmanımın içinden kendi saçım olmayan kıvırcık bi saç bulmuştum. annesinin herhalde diye kendimi avutmuştum. belki de özellikle koymuştu...

OHAAAAAAAAAA!

eski siparişlere bakayım dedim

adam 14 şubatta kıza hediye yollamış ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

biz çıkıyorduk o zaman

ve bana da hediye almıştı

kızlar bişey söyleyin adamın annesini arayıp söylicem bunu

arayayım demi

Eger birsey yapmak istiyorsan o kadini arayip acikca sor. Verecegi cevaba gore de birkac alternatif cvp hazirla. Iyice konusmadan kapama

Söyleme peşinde olduğunu düşünür. Annesine söylesen ne değişecek. Bırak artık ne yapmışsa yapmış. Annesine söyleyince ne değişecek..Hiçbir şey...

Arayınca ne olacak? Annesi en fazla he haklısın der kapatır, ki annesiyle ilişkiniz o kadar da iyi değildi diye biliyorum.

bilmiyorum çok sinirliyim.

babamın telefonundan aradaım annesini açmadı. bilmezler numarasını

babasını mı arasam acaba

14 şubatta bana da hediye almıştı.

adam gitmeden 2 hafta önce anası babası gelmişti birlikte gezdik tozduk adama eşyalar aldık zorunluya gitmeden önce bi ton

anası babası biliyordu da mı sustular bana. beni kullandılar allah belalarını versin topunun.

annesini aradım açmadı

ben de ablasını aradım herşeyi anlattım.

ablası bile bana hak verdi.

Bundan senelerr seneler once aynisi basima gelmisti.universite 3teydim.Iyi seni biriyle aldatmis.Beni farkli 2 kisiyle daha aldatmisti Yurtdisina is gezisine gitmisti.Ucumuze birden gunaydin askim maili atmis hiyar Hepimizin kisisel ozelliklerine gore hediyeler ...Bana forma,birine otantik bluz etek digeri kapaliydi ona şal almisti.Ahaha.Gecicek merak etme.Biraz uzaklasman lazim ama fazla yogunlasiyorsun.

Sen zaten haklısın anlıyorum ...başkalarından da haklı olduğunu duymak istiyorsun ve ablasınin hak verdiğini duydun ...bu saatten sonra lütfen uğraşma kendini yormaktan başka yaptığın yok yazık sana kendine gel toparlan zamanla geçecek .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…