- 24 Ekim 2016
- 229
- 284
- 103
- 33
- Konu Sahibi esmergizmo
-
daha önce de kötü biten ilişkilerim oldu. ama onlarda böyle olmamıştım. hatta bittiğinde çok rahatlamıştım. muhtemelen o bittiğine çok rahat ki gözümün yaşına bakmadı. beni tamamen eziğin teki olarak görüyor ki içinde bana karşı hiç his kalmamış artık.
ondan hiç beklemezdim neden bilmem sanki benden hiç ayrılamaz gibi gelirdi. oysa bu 2. ayrılışı.
köşeme çekilesim var. naptığımı bilmiyorum 2 aydırsaçmalıyorum
ders falan da yalan olmuş
keşke ıssız bir adaya gitsem her şeyi unutsam.
bazen mutsuzluktan ağlayamıyorum bile. içim bomboş yine.
upuzun saçlarımı tararken işkence çektim yine. çok severdi saçlarımı 3-5 ay önce sen uzun seviyosun ilginç demişti. o kadar garipsedim ki o lafını. sonra beni aldattığı kadının 5 cmlik saçları geldi aklıma. neye yarar ki... sen bakımlı kalmışsın... kaşına gözüne simsiyah kalem dudağına yamuk yumuk kırmızı ruj süren bi kadın yetiyor senden güzel olmaya adamın gözünde...
neye yarar... yaptığım her şey boşaymış gibi geliyor.
insanlar artık artılarına göre değerlendiriyorsa birbirlerini... e ben zaten baştan kaybetmişim dandik bi pratisyen olarak...
şimdilik boşluktasın keşke kafanı yorsan hani derse de değil. farklı şeyler yap mesela arkadaşlarınla dedikodu yap. ne bilim tüm yapmadığın boş işleri yap yeter ki oyalan. cidden ilerde gülceksin bu duygularına.
senin o kadınla alakan yok bi kere bunu kafandan sil canım. yaşanması gerekti yaşandı bitti demek böyle olması gerekiyomuş boşver de geç.
keşke şimdi bile gülüp bu da geçer demeyi başarabilsen canım. hangimiz benzer şeyleri yaşamadık acımızı çektik çektik sora eski halimize güldük geçtik öğrendik ,ondan diyorum. hepsi geçecek önemli olan zamanı hangi hislerle ve neler yaptığınla geçirdiğin. üzülme eninde sonunda gülceksin hep böyle olmicak :)
umarım bir gün bu trajediyi de gülerek anlattığım günler gelir. şu an garip geliyor.
işte sıkıntım asosyallik ve arkadaşsızlık biraz da. herkes bi yaşım itibariyle ya evli ya sevgilisi var benle çok fazla takılmak istemiyor ya da ne bileyim kendince tek başına tatil planları yapmış vs oyalıyor kendini bi başına hobileriyle vs. okuduğum okullar itibariyle şu anki tüm arkadaşlarım baya kariyerli ve yoğun, boş vakti olan bulamıyorum resmen. işte bi spor salonu iyi geldi. regl olunca ağrılarımdan gidemedim bugün bi de fazla abartmışım 2 gündür günde 2şer saat spor yapıyorum.
gülüp geçer diyebilmek için kendime dair özgüvenim de olmalıydı sanırım, ikisi bir feci denk geldi, ben zaten ezikliğimden bıktığım bir dönemdeyken harakiri gibi oldu bu olay.
şu güzel ki kendimi suçlamayı bıraktım bu ilişki için. neden benden koptuğunu, neden geceleri huzursuz uyuduğunu artık anladım. ve bir daha içgüdülerimi asla hafife almama kararı aldım. insan beyni çok acayip evrimleşmiş, amigdala, hipokampüs denen yerler bu tip şeylerdeki korku, güven duygusu gibi içgüdülerimizi oluşturuyor, sanırım kadınlarda bu konuda daha gelişmiş herşey. evrime ters düşmeyeceğim bundan sonra sadece mantığımla ve somut delillerle ilerlemeyeceğim ve en önemlisi bir daha güvenim kırıldığında birine 2. şansı vermeyeceğim, çünkü artık o güven kırıldıysa gerçekten bir sebebi olduğunu biliyor içim.
bence de arkadaşsızlık. ama insanları kıstaslama yani yoğunlar diye . biraz girişken olabilir çıtayı düşürebilirsin bu konuda. senin gibi bekar kızlar da var bir sürü sadece yeni çevre yapabilirsin o da spordan gelir.toplu pilates saatlerin3e mutlaka katıl canım. ekstra tekrar diyorum boş görünen bir kursa yazıl. ya takı toka pasta yapımı bile olabilir olsun üşenme . ordanda bi çevren olur illa ki. soğukta durma karşıdan bekleme insanlara kendini açmayı sıcakkanlı biraz da verici olmayı öğren. sora insanların sana geldiğini görceksin. hayat hep tek hep tek geçmiyor bu insanın dıoğasında yok. tekte atlatırsın acıyı ama ağır olur sana. uzun sürer. birilerini katınca hayatına hayatın hızlı aktığını görüyosun.
bir de şunu da yap . sen acını buraya döküyosun ya . ani kriz gelir üzülürsün yalnızsın madem. kağıt kalem al tüm içini dök ona. belki ağlicaksın ama o da sana eminim iyi gelir kalbin hafifler.
en önemlisi her duygu ,herşey bir gün biter :) bunu düşün ve bitti bile de hafife al kolaylaştır işte. uğraşcaksın ki atlatasın canım
kızlar 9 senelik sevgilim benden ayrıldıydı hatırlarsınız. ben tusa çalışmaya çalışıyordum falan sorunlarım vardı
abuk subuk bahanelerle ayrıldı benden
tesadüfen hepsiburada hesabı açık kalmış bende ben kendim için girdim.
ve bir baktım.
o kıza hediye almış apple airpod ve saat. 2,5 bin liralık hediye. o kız dediğim 5 senedir bana onun için yalanlar söylediği, herkese yavşaayan basit bir kadın.
kongreye gidince aramızda bişey yok olmayacak da dediği kadın.
kızlar delireceğim nolur bişey diyin. 5 senedir ayakta uyutuyormuş adam beni. eminim bundan.
nası bu kadar salak olabildim. napıcam ben şimdi... gençliğim bir şerefsiz uğruna heba oldu mahvetti beni.
biz kadınlar ne kadar geçmişe bağlı yaşıyoruz, ben de dahil tabii...
bitmiş gitmiş... bırak gittiği yolda da devam etsin...
sen önüne bak arkadaşım... ama yokk biz kadın kısmışında yok...
yok hak etmemişiz, yok neden oldu, yok bilmem ne yok bilmem nee....
ama adam da bu sırada hayatını yaşıyor.... bak sen...
hayatı biz zorlaştırıyoruz....
sen de bir bardak soğuk su iç... sonra da yeni birini bulup bir kahve içersin belki...
geçmişi koy g.tüne rahman gitsin... olan olmuş biten bitmiş...
Canım ben bu konuyu yeni gördüm. Gerçekten zor ama diğer yandan da negatif görünümlü pozitif bir durum. Öncesinde ailemle olanlar yüzünden ilişkimiz zedelendi diye kendini çıkmaza sokuyordun. Artık bu ayrılığın sebebinin kendi durumun olmadığını net bir şekilde öğrendin. Her şeyi öğrendiğini söylemen de bir anlamda iyi olmuş. Yalan dolanla işini yürütemeyeceğini ve senin de artık o gözü kapalı kız olmadığını gördü. Şimdi belki umursamaz. Erkekler ayrılığın ilk zamanlarında ipinden boşanmış hayvan gibi olur. Zamanla ne yaptığını anlayacak. Anladığım kadarıyla ünvana önem veren biri. Sen de o zaman o istediğin bölümü kazan. Ona en büyük darbeyi vur. Bak ablan bile hediye almışartık bu durum seni kamçılasın.
Diğer yandan hala imkanın varsa o fatura detaylarının resmini çeksen iyi olur. Madem o kadını ve kocasını tanıyorsun. Yarın bir gün bir ortamda denk gelirseniz "x ne kadar düşünceli bir adam. Eşinize ya da eski eşinize (Artık durumları neyse) ne kadar güzel hediyeler almış. Herhalde kutlanması gereken bir durumunuz vardı. Ben de sonradan faturalardan gördüm. Kusura bakmayın ben bilmiyordum yoksa bende bir şeyler almak isterdim" gibi bi şeyler söylersin. Bunu ben şimdi uydurdum. Gerekirse sonra geliştiririzkimsenin yaptığı yanına kar kalmasın
Canım tus ne zaman? Sınav zamanına bağlı olarak bir de tatile mi gitsen şöyle tek başına?
Söyleme peşinde olduğunu düşünür. Annesine söylesen ne değişecek. Bırak artık ne yapmışsa yapmış. Annesine söyleyince ne değişecek..Hiçbir şey...OHAAAAAAAAAA!
eski siparişlere bakayım dedim
adam 14 şubatta kıza hediye yollamış ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biz çıkıyorduk o zaman
ve bana da hediye almıştı
kızlar bişey söyleyin adamın annesini arayıp söylicem bunu
arayayım demi
OHAAAAAAAAAA!
eski siparişlere bakayım dedim
adam 14 şubatta kıza hediye yollamış ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biz çıkıyorduk o zaman
ve bana da hediye almıştı
kızlar bişey söyleyin adamın annesini arayıp söylicem bunu
arayayım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?