- 24 Ekim 2016
- 229
- 284
- 103
- 33
- Konu Sahibi esmergizmo
-
çok teşekkür ederim... gece uykuya dalmadan önce zar zor okudum mesajınızı kötü hissediyordum içime umut oldunuz.
kesinlikle bunu aşınca daha güçlü olacağım kesin. çünkü herkes beni suçlasa da aslında az buz yaşamıyorum belki olanları engelleme şansım vardı önceden tahmin edip ama bu sonucun zor olduğunu değiştirmiyor yine de.
ben aslında kendi başına, güçlü bir kızdım ama beni değiştirmiş gerçekten... o da tetikledi bunu. mesela ben kendi başıma market gezmesi yapmaktan etrafta dolanmaktan ufak ihtiyaçlarımı almaktan çok keyif alırdım, onlara bile damlardı gelip, şurdayım diyince hemen atlardı. hatta bi gün resmen istemedim gelmesini ima da ettim tek başıma geziyorum keyifli keyifli falan demiştim, nerdesin geleyim falan dedi, yani sen bilirsin dedim, artık gelme demeyeyim diye, gelince de hatta senin zevkini kaçırdım demi falan dedi yok falan demiştim ama ondan sonra da her nereye gidersem damladı benle.
sonra da tek başına gezip dolaşabilmelisin falan demeye başladı son 1-2 senedir. önce bana yapıştı sonra yapıştığı için bıktı. izin vermesem bu sefer yine beni suçlu bulacaktı aptal. ay çok sinirliiyim :))
evet. sınav benim tek çıkış noktam. spora başlayınca dün uyku düzenim düzeldi. günün geri kalan vakitlerinde de derse odaklanma modundayım. gerçekten gülümseyeceğim... tek çıkış yolum ders.
internetten ayrılık sonrası ders çalışma taktiklerini falan araştırıyorum quora'dan vs. güzel şeyler var gibi, ihtiyacı olanlar kurcalasın.
bir süre sora analiz ettiğinde çoğu zaman ona göre hareket ettiğini anlicaksın . aslında bu sana çok güzel bir ders. bundan sora hayatına gelcek kişide ona göre değil senin isteklerin senin kararların senin hayatın devrede olcak. bundan güzel bişey var mı. bence yok. ya senelerini bi evin içinde hala kör bir şekilde seni bırakarak yeseydi daha mı iyiydi. o zaten mutlu olamicak öyleler mutlu olmuyor canım. ama işte sende bitiyor bir an önce eskisinden güçlü oluver de yaralarını sarıver,kimseye ihtiyacın yok ilacın sen ol . e nasıl sarcaksın tabiki ders, spor,biraz psikolog biraz da daha önce dedim ya erkek arkadaşlarla. yani seni anlayan ,seni güldürebilen. en güzeli biraz zaman geçsin etrafına bakmaya ,flörtü özlemeye başlicaksın bu biraz zaman alcak ama o zamanların gelcek ve sen keyiflenceksin :) havadan konuşmuyorum tamamen deneyimler ,o yüzden şimdi bile gülümsemeye başla :)
biliyorum ama ben yapamıyorum sanırım... bugün de gittim spora.. spor salonu camı önünde arabasının aynısından vardı. gözüm doldu. ben istiyorum diye sırf almıştı o markadan.
ama bikaç hafta önce garajından yok oldu... aldırttırmış birine belli ki. belki de sattı...
yaralarım çok büyük. salonda çok yakışıklı adamlar vardı bana baktıklarında bile bakamadım geri, o kadar utangacım ve o kadar bu işlerden uzağım...
kendimi defolu gibi hissediyorum. aciz ve zayıf olduğu için sınavı kazanamamış bu yüzden de ömür boyu yalnız kalmaya, kendi seçmediği adamlara mahkum biri gibi...
kadın göstere göstere gelip göstere göstere aldı elimden adamı. 9 senelik sevgilimi bile elimde tutamıcak kadar acizim.
canım yanıyor hala geçmiyor kahretsin. deniyorum çok çabalıyorum ama. olmuyor.
bunları hissetmen o kadar normal ki anlatamam. emek veren herkesin ilişki kötü bitince hisleridir bunlar.
geçmicek gibi gelir, özgüvenini sömürür sanki hep eksik hissi kalcakmış gibi verir.
ama sora ne olur biliyo musun
zaman herşeyi yavaş yavaş değiştirir . aslında o yüzden değişimi bilinç altına iyice yerleştirmelisin hayatın gerçeği bu. yüzümüz bdenimiz hayatımız etrafımızdakiler eşyalar herşey aslında değişiyor sade zamanın derecesine göre yavaş ilerliyor . şimdi etkilenemezsin zaten bu bi süre böyle devam eder ama şunu düşün . giderek değişcek duyguların ve o gün de gelcek etkilenceksin ya da biri kalbini tekrar kazancak :) o zaman tekrar gülüyorum dersin havan herşeyin değişir ve özgüvenin gelir . ayyy anlatabildim mi bilmiyorum ama mutlaka dediğim günleri görceksin sade kolayca kendini pozitif değişime aç , köşene sakın çekilme sessiz kalma giderek sessizleşme aksine sosyalleş spor gibi extra başka bi kursa git daha kolay dağılır aklın
Iliskiye devam ederken ogrenmek cok daha yijici oluyor. Siz de cok uzuldunuz yiprandiniz tahmin edebiliyorum ama bosverin. Gecmiste birakin artik. Ha yok icim sogumaz diyorsaniz soyle okkali bir mesaj doşeyin yollayin. Birsey farkettirmez ama iciniz sogur...
Yuh. Kadin evli mi bir dekonuştum bile nerden anladığımı söylemeden inkar etti. sonra da engelledim her yerden bari severek sayarak ayrılmış olsaydık.
bir de ilişki boyunca şüphelendiğim ama ikna edildiğim evli bir kadındı bu. dolayısıyla çok travmatik oldu
Yuh. Kadin evli mi bir de
Aslinda cilgin intikam fikirleri geldi aklima suan ama bosver kuzucugum. Cok cok daha iyisi gelecektir. Ben kendimi ne kadar ezdirmisim ozguvenimi kaybetmisim diyeceksin. Zaman gectikce silkelenip kendine geleceksin merak etme.. Asla affedilmiyor. O hirs o ofke asla bitmiyor ama sadece dizginlemeyi ogreniyorsun.. Sen sinavina bak hayatina bak gencligine bak. Bosveeeerrrr :)
Amaaan. Bir daha girersin. Senin suan oldugun konumda olmak icin kac kisi can atiyor biliyor musun? Kendine haksizlik ediyorsun. Bosver gitsin. Kendinle baris tekrardan. Cik gez dolas. Arkadaslarinla ailenle vakit gecir. En iyi ilac bu. Sinava da seneye tekrar girersin. Hic sikma canini..evliydi yakın zamanda boşandı. ne kadar süredir ilişkileri var emin değilim ama içimden bi ses uzun süredir diyor.
dedim zaten özgüvenim sıfır şu andaki ben nerdeyse narsist derecesinde kendimi severdim. ama geri getiremiyorum o özgüveni. sınavı kazanamadığım için ayrıldı üzerine aldatıldığımı öğrenmek ikinci bir darbe oldu özgüvenime.
ben de intikam düşündüm en başta ama sonra boşverdim. yokluğum ona en büyük intikam olacak.
an itibariyle bütün onla ilgili hesaplara ve kadının hesaplarına bakmayı bırakıyorum.
Amaaan. Bir daha girersin. Senin suan oldugun konumda olmak icin kac kisi can atiyor biliyor musun? Kendine haksizlik ediyorsun. Bosver gitsin. Kendinle baris tekrardan. Cik gez dolas. Arkadaslarinla ailenle vakit gecir. En iyi ilac bu. Sinava da seneye tekrar girersin. Hic sikma canini..
Herkes böyle layığını bulsa bu kadar mutsuz evlilik olmazdı. Nasıl yapar bunu diye düşünme bu senin yetersizliğin değil. Sorunu vardıysa seninle ayrılırdı böyle işlere kalkışmaz. Bildiğin defolu insanlar bölümüne dahilmiş eski sevgilin.pilatese gittim evet sonra kendim de salonda çalıştım 2 saat spor yaptm
gün içinde iyiyim ama gece hüzün çöküyor.
sanırım özgüvenim çok zedelendi. yıllarımı emeğimi sevgimi verdiğim adam benim asla arkadaş bile olmayacağım bir kadınla aldatınca beni kendimi çok değersiz hissediyorum... ailem de kötü davranıyor bana dün geve hepsiyle kavga ettik kötü laflar ettiler. sanırım çok değersiz ve yalnız hissediyorum geçecek gibi de değil bu...
anlatamayacağım bir his...
Herkes böyle layığını bulsa bu kadar mutsuz evlilik olmazdı. Nasıl yapar bunu diye düşünme bu senin yetersizliğin değil. Sorunu vardıysa seninle ayrılırdı böyle işlere kalkışmaz. Bildiğin defolu insanlar bölümüne dahilmiş eski sevgilin.
günaydın fıstık:)
bu disneyin bir şarkısı var(aslında disney olması çok saçma ama ) inan tüm şarkılara bedel bende ehehe ne zaman zayıf hissetsem hatırlatır içimdeki gücü
ve neler aslında yapabileceğimi başkaları olmadan onların beyne zehir gibi giren düşünceleri olmadan ne kadar özgürleşebileceğimi (burada senin eski sevgilin ailen vs...) bunu dinleyerek defalarca dinleyerek kendimi iyi hissediyordum
o güç sende içinde ve özgür çıkmak için belki de bu zamanı bekliyordu
Arkadaşım hepimiz kazık yedik şu hayatta be hiçbirimiz ölmedik. Kimi belasını buldu kimininki ise bulmadı.
İlişkiler bitebilir. Böyle düşün . 10 yıl uzun bir süre. Senin hatan her şeyinle ona açılmak olmuş. Yani tam bağlanma. Ama erkekler kendine güvenen özgüvenli kadınları sever. Hepimiz öyle değil miyiz?
İnsanları düşün. Tüm işini ailesini kaybedenleri. Allah beterini vermesin ama bi işin var, güzeldin, kavga davetsen bi ailen var seni düşünen.
Denek ki mutsuzdu, ve gitti. Sen kalanlarından Yen'i bir bina yapacaksın. En baştan. Bi kere sacını falan kestirme ama modelimi kesimini be rengini değiştirebilirsin. Aralara platin atılmış monteyi çok beğeniyorum ben. Hafif romantik dalga yaptırabilirsin.
Şişmansan kilo ver. Muhasebe defterini iyisi ile kötüsü ile kapat.
Ama ennnnn önemli yapacağım şey tus.
Güzel bir uzmanlık kazan. Benim kendime yapacağım en büyük iyilik de.
Lütfen topla kendini ve birileri ile görüş. Özgüvenin yerine gelecek. Unutman daha kolay olacak .
İçimden tamı tamına geçirdiğim şey.Erkek milleti gebersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?