- 3 Ağustos 2014
- 383
- 305
- 53
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Çok geçmiş olsun kardeş erkeklere acınmaz iyi davranilmaz güzel olan hiçbir şeyi haketmeyecek kadar duygu yoksunular çünkü hepsi birbirinin aynısı ne kadar eziyet edersen o kadar değerli oluyosunkızlar 9 senelik sevgilim benden ayrıldıydı hatırlarsınız. ben tusa çalışmaya çalışıyordum falan sorunlarım vardı
abuk subuk bahanelerle ayrıldı benden
tesadüfen hepsiburada hesabı açık kalmış bende ben kendim için girdim.
ve bir baktım.
o kıza hediye almış apple airpod ve saat. 2,5 bin liralık hediye. o kız dediğim 5 senedir bana onun için yalanlar söylediği, herkese yavşaayan basit bir kadın.
kongreye gidince aramızda bişey yok olmayacak da dediği kadın.
kızlar delireceğim nolur bişey diyin. 5 senedir ayakta uyutuyormuş adam beni. eminim bundan.
nası bu kadar salak olabildim. napıcam ben şimdi... gençliğim bir şerefsiz uğruna heba oldu mahvetti beni.
Evet haklisiniz..onu tercih edecek arti olarak degerlendirme zaten yanlis. Bu kisilik ve yapi meselesi.Ya da belki de adam sadece şeyinin peşinden giden bir zavallı?
Kötü bir niyetle yazmamışsınız, gayet güzel açıklamışsınız doğrudur da, ancak aldatılmaların "Onu tercih edecek ne artısı vardı?" yönüyle ele alınmasını hoş bulmuyorum şahsen. İlişkide düzgün bir karakterden bahsediyor olsak, ayrılır ve ardından başlardı zaten; aldatan adamların, ağır bencillikleri ile, ne istediğini bilerek kadın tercihi yapabilen insanlar olduğuna inanmıyorum. Çünkü çoğu tilki-kürkçü dükkanı moduna bağlıyor bir yerden sonra. Belirtmeden geçemedim.
Ve konu sahibi, ben ondan güzelim vb. bir düşünce, çok sağlıksız. Bir yarışma içinde taç giymiyorsunuz; öfke ve hüznünüzü kıskançlık ile perçinlemeyin ve cidden bi bırakın şu konunun peşini, yazık giden vaktinize.
Benim eşim de bazen arkadaşları için kendi hesabıyla alışveriş yapar. İndirimi vs olur, birinin işine yarasın diye onlara kullandırır. Onlar ödemeyi direkt eşime yaparlar. Buradan aldatıldığınızı düşünmeniz saçma olmuş diyeceğim ama ayrıldığınız kişinin ardından hafiyecilik yapıp bir şey gördükten sonra da (nasıl oluyorsa) aldatıldım diye sızlanmak saçma olmuş bence. Siz o hesaba girmemeliydiniz. Ayrılmışsınız zaten, o kadına hediye alabilir ayrıca ister 2bin, ister 5bin liralık. İsterse de gider evlenir başkasıyla.
Son olarak bir kadının başka bir kadın için "basit kadın" benzetmesini yapmasını hiç hoş karşılaşmadım...
Belki ifade ediş şeklimi beğenmediniz ama durum bu. Gerçekler acı. Konu sahibinin ayrılması böyle bir ilişkinin içinde bulunmasından evladır bence. Birliktelikler karşılıklı güven, anlayış, saygı ister diz de biliyorsunuz ki.
Nasıl ki sokaktan geçen insanın yaptığı alışveriş için ah vah etmiyorsak, konu sahibi de o kişinin aldığı sattığı eşyaları düşünüp üzülmemeli. Hatta sokaktaki yabancıdan bile daha uzak olmalı ona ayrıldığı x kişisi. Sırf şifre elinde diye de o hesaba girmemeliydi. Kendi kaşınmış bir yerde, olayı arabeskleştirmeye de gerek görmüyorum. Ayrılmışlar. Ayrıldıktan sonra isterse evlenir de başkasıyla, aldatma bunun neresinde?
sızmışım biraz
hiçbir erkeğe inancım kalmadı yalnız öleceğim...
bir daha birine asla güvenemem.
aklıma o kızı kötülemesi geliyor bana. güya gıcık oluyordu.
herhalde aklında plan vardı ayrıyken onla takılacaktı ben kazanırsam bana döncekti pıtıpıtı. ondan gizli saklı kalmaya çalıştı hala inkar ediyordu.
bi kere dürüst ol lafının adamı ol daha neyden korkuyorsun korkaksın dedim. insan gibi söyleyemedi bile.
bari bana saygısı olsaydı.
2 aydır yaşadıklarımı bi ben biliyorum... bunları nasıl sileceğim hafızamdan nasıl kalkacağım bilmiyorum. biraz toparlamıştım kendimi ama şimdi başa döndüm sanki hatta baştan da gerideyim...
Merak etme bugünlerde geçecekyatağın içinde oturuyorum aç uykusuz başım ağrıyor ağlamaktan
bir daha mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum
sanki düzgün erkek yokmuş gibi
bir daha kimseyi sevemicekmişim gibi
kim beni napsın ki
sevilecek bi tarafım mı kaldı sanki
insanın birlikte büyüdüğü 9 senelik sevgilisi bile aldatıyorsa kim neler yapmaz.
düzgün insan olmak hep kaybettirdi bana yoruldum artık hayattan
Hani su kongreye gelmedi dedigi ama sonra orda oldugunu fotilaran anladigin yavşkk kiz mi ?
Tusu falan kazanacak bilgi birikimi varmis fakat hesap ozetlerini silecek zekaya sahip degilmis yazik acinasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?