ALDATILMIŞIM!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun kardeş erkeklere acınmaz iyi davranilmaz güzel olan hiçbir şeyi haketmeyecek kadar duygu yoksunular çünkü hepsi birbirinin aynısı ne kadar eziyet edersen o kadar değerli oluyosun

Kadının basit olup olmadığının sorgulanması saçma. Adam ş***siz yalancının tekiymiş ve siz de bunu biliyormuşsunuz. 5 yıl boyunca şüpheyle yaşamışsınız, adamın ondan hoşlandığını çakmışsınız, söylediği yalanlara da inandığınızı sanmıyorum. Ama bazen insan her şeyi bildiği halde dogru olan seyi yapacak gücü bulamıyor, siz de ayrılacak gücü bulamamışsınız zamanında. Bu yaşanan şeyler umarım soğumanıza yardımcı olur. Zaten hiçbir zaman bu adamla tam anlamıyla mutlu olamayacakmışsınız.

Evet haklisiniz..onu tercih edecek arti olarak degerlendirme zaten yanlis. Bu kisilik ve yapi meselesi.
Benim ondan neyim eksik algisi cok sagliksiz.
Bu aldatan adam icin de kadin icin de gecerli.

Suan ne yapsan icin soğumayacak, o yuzden en azından yaptığı adiliği bildiğini ona bildirmen yeterli en azından diye düşünüyorum. O faturaları falan ekran görüntüsü al eski sevgiline yolla ve artık zerre üzülmüyorum senin gibi bir şerefs.. den kurtulduğum için. Allah iyi ki aldatıldığımı karşıma çıkardı senden kurtuldum yaz. Bide ekle inşallah sende benim gibi 5 sene ruhun duymadan yaşamazsın direk yatakta basarsın en sevdiğini diye bir beddua çakıver canım. Su durumda yok sallama yok takma diye duyar kasanları hic anlayamıyorum. Kızın 9 senesi gitmis , ustune adam aptal yerine koyar gibi iki kisiyi idare etmis. Bu kız hmm oyle mi canım tamam eyvallah mı diyecek ? Adama say söv ama ağlayarak yada kendini acındıracak sekilde değil, senden kurtuldum oh gibisinden onun kendini böcek gibi hissetmesini sağlayacak şekilde. İcin soğumasa da en azından icinde kalan sözler olmaz.

Çok geçmiş olsun. Konularınızı biliyordum çok üzüldüm. Ama aynı zaman da sevindim, böyle pislik birinden kurtulduğunuz için.

Aldatılmanın, kandırılmanın ne olduğunu çok iyi biliyorum...

Iyileşebilmek için önce yaşanan herşeyi kabul etmeniz gerekiyor ve kendinizi affetmeniz gerekiyor. Kendinizi suçlamayın. Aksi takdirde hiç bir ilişkiniz sağlıklı olmaz bundan sonra.

Aynı dönemlerden bende geçtim.

Bir yazı yazmıştım 2020 ye kadar yaşadıklarımızın sebeblerini, gerçekleri öğreneceğiz diye. Bu dönem, 2020 ye kadar, karma/adaletin gücüne inanın.
Allaha havale edin.

Ve kendi hayatınızı yeniden tasarlamaya başlayın... umut ve dua etmekten vazgeçmeyin...

Ha birde kadına hakaret etmeyin. Sizin muhatabınız eski sevgiliniz. Nerden bilebiliriz belki kadın sizi bilmiyordu. Belki kadını da kandırdı...

Bence daha önce hissetmişsiniz, o kadar yalan söylemiş o kadın için belliymiş. Bildiğiniz şeye kanıt gelmiş şuan sadece.
Daha çok soğumanız lazım, "bu o adam mı?" diyerek.. Zamanla sadece kimi sevmişim kime zaman harcamışım ben diye düşünmeye başlayacaksınız sevgiden ziyade..
Bir de 9 yıllık ilişki tıkanmış bir yerde muhtemelen, bunun da etkisi var diye düşünüyorum.
Acınızı yaşayacaksınız(artık süresi duygularınızı ne kadar yoğun yaşadığınıza, anılara bağlılığınıza bağlı) ve bir gün elbet geçecek.

Kız 5 senedir ayakta uyutuldum demiş dikkat ettiyseniz, aldatıldım demeyecek de ne diyecek?

Pes yani.

9 senelik ilişkinin 5 senesinde bu kadınla aldatılmışsa "aldatılmıştır". Ayrıldı bitti ne aldatması ne arabeski diyorsunuz ama neyin yorumunu yaptığınız belli değil. Konuyu dikkatli okumadınız sanırım.

Ayrıca her sert yorum yapan da ben gerçekleri konuşuyorum cinim demesin lütfen. Komik oluyor.

kız basit de eski erkek arkadaşınız nedir?
ya başarılı zeki bir kadınsın belli ki. eski erkek arkadaşından kurtuldugun için sevinip yoluna devam et. sınavında başarılar.

Geçmiş olsun acı bi durum tabii ama olan olmuş artık, önünde koskoca bir hayat var, bu günler de geçer unutulur inşaallah.. tus'a ve yeni yaşamına odaklan.. bir süre üzülürsün tabii, doğal bi şey, ama kendini heba etme..

3 sn dusunmezdim arkasindan.. iyi ki gitmis.. devam etseniz yedigi naneleri ruhun duymayacakmis.. bosver!

sızmışım biraz

hiçbir erkeğe inancım kalmadı yalnız öleceğim...

bir daha birine asla güvenemem.

aklıma o kızı kötülemesi geliyor bana. güya gıcık oluyordu.

herhalde aklında plan vardı ayrıyken onla takılacaktı ben kazanırsam bana döncekti pıtıpıtı. ondan gizli saklı kalmaya çalıştı hala inkar ediyordu.

bi kere dürüst ol lafının adamı ol daha neyden korkuyorsun korkaksın dedim. insan gibi söyleyemedi bile.

bari bana saygısı olsaydı.

2 aydır yaşadıklarımı bi ben biliyorum... bunları nasıl sileceğim hafızamdan nasıl kalkacağım bilmiyorum. biraz toparlamıştım kendimi ama şimdi başa döndüm sanki hatta baştan da gerideyim...

Merak etme bugünlerde geçecek

Üzülünce Bihter'in annesi gibi "kendine gel girlboss Sen doktorsun" de.

O adam kesin gelip yalvaracak zaten yoksa senden ayrılır o kızla olurdu, seni yatırım gibi görmüş onunla da aşk yaşamış, boyu devrilsin

ablam bana yıldız küpe hediyesi almış üzerine de not yazmış güzel bişeyler

şaşırdım

senelerce kedi köpek gibi olduğum ablamla can ciğeriz şu an

her işte bi hayır vardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…