• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyor muyum onu?

bu duygulardan kurtulmam lazım. Olmam gereken insanlayım şuan doğru insanla

bu duygulardan kurtulmam lazım. Olmam gereken insanlayım şuan doğru insanla
Doğru insan olabilir ama aşık değilsiniz demek ki yani bu işler hep karışıktır çok sıkma kendini aman bu adamı unutayım aman görmeyeyim diye yoksa daha çok aklınıza gelir ha ters teper

henüz 20 yaşında niişanlanmak saçma geliyor bana..bu hoca olmasa bile gönlün birilerine kayması ,sevgiliden sıkılma farklı heyecan vs normal bence bu yaşlarda..o yüzden hayatınızı yaşamadan ,yaşın getirdiklerini yaşamadan neden nişan yapacaksınız ki? henüz okulunun bitmesine bile 2 sene var..öğrenci olmanın güzelliğini yaşayın önce..

henüz 20 yaşında niişanlanmak saçma geliyor bana..bu hoca olmasa bile gönlün birilerine kayması ,sevgiliden sıkılma farklı heyecan vs normal bence bu yaşlarda..o yüzden hayatınızı yaşamadan ,yaşın getirdiklerini yaşamadan neden nişan yapacaksınız ki? henüz okulunun bitmesine bile 2 sene var..öğrenci olmanın güzelliğini yaşayın önce..

Katılıyorum.
20 yaşında nişanlanmak saçma kısmına değil aslında.
20 yaşında bir kadın kendisini o yaşında birine ait hissedip
evlenebilir, ne istediğini biliyorsa sorun yok.

Ama konu sahibi senin istediğin şeyin
Erkek arkadaşınla evlenmek, nişanlanmak olduğunu zannetmiyorum.
Hani bir tabir vardır doymamışsın henüz :)
Biraz doyman, yaşaman ve ondan sonra ne istediğine karar vermende
fayda var.

bence bu durumunu nisanlina soyle. benim nisanli oldugum insanin kafasindan bunlar geciyor olsa mutlaka ogrenmek isterdim, yazik.

sen sonra duzelirsin normal olursun ama durumu nisanlin bilmeli. ona da bir karar-dusunme payi birakmaman resmen hak yemek olur.

yok aslında yaş 22 ama ben birazcıkıııııın arkadan geliyorum

Yahu aslında şu rüyayı görene kadar öyleydi evleneyim evleneyim diye dolanıyordum. Hatta küğçüklüğümden beri bu böyle. keşke 17 yaşında evlenseydim bile diyordum. Böyle son zamanlarda manyak manyak hisler vuku buldu. Önce yurt dışında deli gibi bir ay geçirsem diyordum özgür kimse olmadan vur patlasın çal oynasın gecem gündüzüme karışsın. Sonra da bu saçmalık çıktı ortaya.

bence bu durumunu nisanlina soyle. benim nisanli oldugum insanin kafasindan bunlar geciyor olsa mutlaka ogrenmek isterdim, yazik.

sen sonra duzelirsin normal olursun ama durumu nisanlin bilmeli. ona da bir karar-dusunme payi birakmaman resmen hak yemek olur.
ablacım ya ayrılırsa benden bir kaç gün sonra geçecek bir his uğruna?

yani 40 yıllık akademisyen sana bakacak olsa sevgilini terk edeceksin. 20'li yaşlarda olur böyle şeyler diyorlar bizde niye olmadı acaba :/ sevgilini seviyorum demen bana inandırıcı gelmedi doğrusu. Sevgilinle konuş

Bi kac sene once ben de hocami ruyamda gormustum hayatimda kimse yoktu. ruyanin etkisiyle bi kac ay oyle dolastim bi iki kez irtibata gecip konustm. ama daha sonra yavas yavas etkisinden cikmaya basladim. hic bi sekilde kimseye bu konudan bahsetmedim. sonra unuttum gitti. merak etmeyin gecici bi durumdur. olmayacak hevesler icin elinizdekinden de olmayin derim.

ablacım ya ayrılırsa benden bir kaç gün sonra geçecek bir his uğruna?

nisanlin baska bir kiza bu gozle baksa "bir kaç gün sonra geçecek bir his uğruna" sen bilmek ister miydin?
yanlis anlasilmasin bak.. gecici his.

sorunun cevabini kendine ver bencillik yapmadan dusun. kendini tani, sipsevdi deli dolu muyum ben de. sorun nisanlimda mi yoksa de.

nisanlin baska bir kiza bu gozle baksa "bir kaç gün sonra geçecek bir his uğruna" sen bilmek ister miydin?
yanlis anlasilmasin bak.. gecici his.

sorunun cevabini kendine ver bencillik yapmadan dusun. kendini tani, sipsevdi deli dolu muyum ben de. sorun nisanlimda mi yoksa de.
çok üzülürdüm muhtemelen aşırı üzülürdüm. Geçici bir şeyse anlatmasın isterdim anlatıyorsa geçici değildir zaten.

Gecici bir hoslanma bence,uzerinde durmaya degmez. Bana sorarsan aldatmis sayilmiyorsun. Erkeklerin kafalarindan kimbilir neler geciyordur,hersey aldatma olsaydi ortada evli cift kalmazdi zaten

Gecici birsey gibi görünsede hoca sana karsi ilgi gösterse sende karsilik vereceksin gibi duruyor. Yerinde olsam sevgilimddn ayrilirdim

Adı ustunde rüya. Boş verin rüyaları gerçek hayatınıza adapte olun. Ruyanizda brad pitti görseniz peşine mi gideceksiniz ?

Sevgilinden biraz uzaklaş ve özleyip özlemediğine bak bence. Diğer olay rüyanın etkisi zaten onu hiç takma bile

Back
X