- 7 Ekim 2015
- 233
- 70
- 98
- 31
- Konu Sahibi Firstnight

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru insan olabilir ama aşık değilsiniz demek ki yani bu işler hep karışıktır çok sıkma kendini aman bu adamı unutayım aman görmeyeyim diye yoksa daha çok aklınıza gelir ha ters teperbu duygulardan kurtulmam lazım. Olmam gereken insanlayım şuan doğru insanla
henüz 20 yaşında niişanlanmak saçma geliyor bana..bu hoca olmasa bile gönlün birilerine kayması ,sevgiliden sıkılma farklı heyecan vs normal bence bu yaşlarda..o yüzden hayatınızı yaşamadan ,yaşın getirdiklerini yaşamadan neden nişan yapacaksınız ki? henüz okulunun bitmesine bile 2 sene var..öğrenci olmanın güzelliğini yaşayın önce..
ablacım ya ayrılırsa benden bir kaç gün sonra geçecek bir his uğruna?bence bu durumunu nisanlina soyle. benim nisanli oldugum insanin kafasindan bunlar geciyor olsa mutlaka ogrenmek isterdim, yazik.
sen sonra duzelirsin normal olursun ama durumu nisanlin bilmeli. ona da bir karar-dusunme payi birakmaman resmen hak yemek olur.
ablacım ya ayrılırsa benden bir kaç gün sonra geçecek bir his uğruna?
çok üzülürdüm muhtemelen aşırı üzülürdüm. Geçici bir şeyse anlatmasın isterdim anlatıyorsa geçici değildir zaten.nisanlin baska bir kiza bu gozle baksa "bir kaç gün sonra geçecek bir his uğruna" sen bilmek ister miydin?
yanlis anlasilmasin bak.. gecici his.
sorunun cevabini kendine ver bencillik yapmadan dusun. kendini tani, sipsevdi deli dolu muyum ben de. sorun nisanlimda mi yoksa de.