1) Ablaniz eşini aldattığı icin oncelikle buralarda güzel bir tasa tutulacak.
2)Aldatmayi göze alabilen insan bosanmayida göze alabilir
3) Evli bir kadınla ilişki yaşayan bir erkekten ne kadar hayır gelir ablaniza? Hersey köprüyü gecene kadar.
Benim soyleyeceklerim bu kdr.
Peşini bırakmasa da eşi boşanma davasını açsın bir an önce ve her ne olursa olsun aldatmaya karşıyım ,boşan önce demi sonra yeni hayatın da yol ,yordam ara .
Şiddet var ,uyumsuzluk da had saffa da olduğuna göre cesedini mi bekliyor boşamayıp ne yapacak hakim ,eşi de en fazla canını yakar ,durumu uzatır en fazla hiç beklemesin bile ...
Nacizane tavsiyem çalışmaya başlasın hiç bir sevgi ebedi olamayabiliyor cicim ayları sonrası zulümü tekrar görmesi kaçınılmaz belki de .Boşanmayı daha önce bir defa denedi ailesi bile cephe aldı ve maalesef ablam çalışmıyor nereye gideceğim korkusu vardı ama şimdi bu adam var. Sevgin gerçek mi diye çok yedim başının etini zira bir kaçış olarak da görebilirsin diye ama bayağı bağlanmış da.
Nacizane tavsiyem çalışmaya başlasın hiç bir sevgi ebedi olamayabiliyor cicim ayları sonrası zulümü tekrar görmesi kaçınılmaz belki de .
Aile de gerçekten çok insafsızmış kızlarını bile istiye çukura itmişler, ablanıza üzüldüm doğrusu belki dediğiniz gibi bir kaçış olur ama yine de daha kötüsü de olabilir ...
Boşanmayı daha önce bir defa denedi ailesi bile cephe aldı ve maalesef ablam çalışmıyor nereye gideceğim korkusu vardı ama şimdi bu adam var. Sevgin gerçek mi diye çok yedim başının etini zira bir kaçış olarak da görebilirsin diye ama bayağı bağlanmış da.
Adam tabi ki ablan aramadan aramayacak yazmayacak. Toto korkusu sonucta. Evli kadinla birlikte olan adamdan hayir gelmez. Ailesi cephe aliyorsa bosanmasin madem. Yakalanip ucunden biri ölene kadar devam etsinler.
Allah öyle aileleri bildiği gibi yapsın. Ablanda arkadaşında kalarak boşanma davası açsın. Ailesini de tanımasın bu saatten sonra kocasınıda. Çocuklarını ve kendisini düşündün. 17 yaşında çocuk mu evlendirilir tü onların sıfatına!
Neyseki korkusu yokmus. Saf misiniz ikinizde?İşin garip yanı da adamın da korkusu yok. Gündüz konuşmaların da sıkıntı vs yok akşam eşi evde diye bunu yapıyor. Ve adam yine ilginçtir ki bunu kendi yakın arkadaşları ile tanıştırmış ama evli olduğunu vs söylememiş ablam ezilmesin diye adamın yakın arkadaşlarını da tanıyor.
Yani ablanız sadece telefon da görüşmüyor birlikte zaman da geçiriyorlar ?İşin garip yanı da adamın da korkusu yok. Gündüz konuşmaların da sıkıntı vs yok akşam eşi evde diye bunu yapıyor. Ve adam yine ilginçtir ki bunu kendi yakın arkadaşları ile tanıştırmış ama evli olduğunu vs söylememiş ablam ezilmesin diye adamın yakın arkadaşlarını da tanıyor.
Aile aile değil zaten demiş babası zengin diye vermişler buna. İşte ablamda ailem aile değil koca koca değil ne olacak ise olsun diyor kafaya da koymuş ama bu şekil de paldır küldür olmaz ki ?
Neyseki korkusu yokmus. Saf misiniz ikinizde?
Ee tabii ki olmaz. Ama boşanması lazım. Mutlu değil ve eşte eş değil. Başka bir adam olsa da olmasa da. Benim önerim boşanma olana kadar görüşmesinler. Aldatmanın hiçbir gerekçesi yok. Yaptığı yanlış.
Tabi ki telefon vs dışında müsait olduğun da bire bir de görüşüyormuş. Bir kaç defa görüştükten sonra başlamışlar zatenYani ablanız sadece telefon da görüşmüyor birlikte zaman da geçiriyorlar ?
Yaptığı çok yanlış eşi ne olur ise olsun ya pa maz bitti. Boşanma davası açar ise sonu olur ki ailesi eve almaz eşi eve alsa ne hale getirir sorun orada. Kurtuluşu bu yüzden kaçmak da görüyor.
Bununla ilgili kadın sığınma evlerine gider detayını bilmiyorum araştırsın. Eğer göze alabiliyorsa sığınma evine gitsin. Boşandıktan sonra isterse evlenir o kişiyle. Hiç mi tanıdığı halden anlayan bir akrabası yok? Onun yanında kalamaz mı?
Kadın sığınma evleri evet mantıklı ama iyi irdelemek lazım. Kalkıp yollar ise bir şey yaramaz. Akraba vs yok hepsi aynı kafa yapısına sahip maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?