Aldatma ve ablamın derdi

Ebet çocukları bile göremeye bilir zaten aldattı kaçtı dedimi bitti kadın hak talep edemez diye düşünüyorum bende. Sevdiği adam ya da sevgilisi işte önce çocuklarına anlat sonra eşinle konuş en azından çocuklarından olma bunun pişmanlığını yaşarsın demiş ki kabul ediyoe adam zaten ama güzellik ile olsun demiş ki mantıklı adam bu iyi ne saçmalama demiş ne kötülemiş ama buşekil asla olmaz

Haklıyken haksız konumuna düşmemek için mantıklı olan karara varana kadar -yani sizi haklı bulana kadar- bir şey yapmasın.

Evet aldatmak zina olarak geçiyor ve çocuklar direk babaya bunu ispatlarsa çok zor durumu.

Haklıyken haksız konumuna düşmemek için mantıklı olan karara varana kadar -yani sizi haklı bulana kadar- bir şey yapmasın.

Ablamın sağlıklı düşünmediğini düşünüyorum ha mutlu olmak hakkı ama buşekil daha çok mutsuz olucaktır

Evet aldatmak zina olarak geçiyor ve çocuklar direk babaya bunu ispatlarsa çok zor durumu.
Yani o konu da haklıyım değil mi ? Hak talep edemez. Yakacak başını daha kötü...

Yani o konu da haklıyım değil mi ? Hak talep edemez. Yakacak başını daha kötü...
Bir tanıdığımızın eşi kaçtı zina ile ilgili açıldı dava resmen çok irrite edici normal boşanma davası açılsa en azından evlatları anneden uzak durmazdı ,çocuklar babaya verildi direk hak talep edemedi bile .

Anladım çok teşekkürler bir de çok ağır bu ya

Yanlış anladıysam düzeltin çocukları ailene mi bırak demiş adam eğer öyle bir cümle varsa o adamı bıraksın hemde kesinlikle ilerde başına kakar kimse ogreneden boşanma davasi açsın bosansin öyle gitsin. Sonra çıkarsa olay çok kötü şeyler olur

Ne olursa olsun evli bir kadın ile ilişki
İçine giren bir adam bir defa karakter yoksunudur gözümde
Sizce bu davranış normal mi? Sadece bu davranış bile o adamın sağlam biri olmadığı gerçeğini pat diye ortaya koyar
Ablanızın durumu çok daha kötü Allah ona akıl versin basireti bağlanmış olmalı
Anlaşamaz ayrılır insanlar bu çok normal
Ama aldatmak çok çirkin
İki cins için de söylüyorum bunu
Çok aşağılayıcı bir durum
Ablanın evlilik içinde eşini aldatması
Karşısındaki kişiye şunu neden düşündürmüyor ?
" bugün kocasını aldattı yarın benle evlense beni de aldatacak"
Bilmiyorum ben böyle bakarım olaya
Bir defa yapan hep yapar
Ablanız eğer sizi dinlerse ona söyleyin bu tuttuğu yol asla yol değil
Hayat sevgiden aşktan öpüşüp koklaşmaktan ibaret de değil
İki evladı varmış yazık değil mi onlara?
Boşansın
ne demek eşi kabul etmez en fazla 3 yıl sürer 3 yılın sonunda gene biter
Çocuklarını alsın evden ayrılsın işe girsin dava açsın düzen kursun
Diğer adam da gerçekten seviyorsa tüm bunların gerçekleşmesini sabırla beklesin
Ama öbür türlü kaçmakmış göçmekmiş aileyi yavruları terk etmekmiş yani razı gelir mi Allah ? İflah olmaz perişan olur
Kimse demez ki "kocası eziyetliydi ondan kaçtı" herkes der ki "ahlaksız kadın gül gibi adamı aldattı"
üstelik o yavrular annelerinin kötü olduğu söylemleriyle büyüyüp toplum içinde utanç duyacak onlara da günah değil mi?
Tabii bir de eşinin durumu var
" olsun napıyım aldatıldım mı diyecek? Yoksa Allah korusun nerdeyse hergün duyduğumuz kadın cinayetlerine bir yenisi mi eklenecek?
Ablanızın Yol yakınken dönmesi umuduyla inşallah...

Ha bir de diğer adam herşey güzellikle olsun istiyormuş ya?
Çocuklarıyla konuşsun falan istiyormuş
Yani şöyle mi olacak
Bir akşam bu abla eşine diyecek ki "ben seni aldattım hayatım sevgiyi başka birinde buldum yarın ona gidiyorum" eşi de "olur hayatım" diyecek
Çocuklara da " ben sizi ve babanızı terk ediyorum çünkü başkasını sevdim onun sevgisi çok değerli siz çoksa önemli değilsiniz ne yaşarsanız yaşayın" diyecek
Onlar da "peki annecim "diyecekler

Yani güzellikle böyle mi olurmuş bi sorar mısınız nasıl olurmuş güzellikle

Tövbe ya rabbi ya!

Ailesi aile değil, zorla evlendiriliyor ama ne hikmetse çocuk yapıyor sonra da o çocukları bırakıp; evli bir kadınla olma cesaretini gösteren bir şerefsize kaçmayı planlıyor ve mutlu olacağını sanıyor!
Tabi kesin mutlu olur, hatta öyle mutlu olur ki "ah ben ne yaptım" diye mutluluktan her gün başını taşlara vura vura ölür.
Çocuklarının yüzünde kara bir leke olacak bu. Kaçmak kolay ama boşanmak neden kolay değil?
Açsın davayı beklesin. Gerekirse çekişmeli olsun ama çocuklarının alnına bu pis lekeyi bırakmasın.
İlk önce korunacaktı, kocasının bilmesine gerek de yoktu. Ama işte!
Daha çok şey derdim ama neyse!

Valla su platformda sor bakalim kac kisi kocasiyle muthis uyumlu...nereden bakarsan bak aldatmasi dogru degil o iliskidende bi halt olmaz...bosanmayi kafasina takanlar kadin siginma evine gidiyor. Yedeklemek yerine bunu dusunsun.haksizliga ugramis olmasi ona baskasiyla olma hakkini vermez.severek evlenip sonra uyumsuzluk yasayan cok insan var ya idare ediyor ya bosaniyor benim fikrim elbette katilmak zorunda degilsiniz

Bu yazıyi ablana okut benim annem aynısini yapti 22 senelik evlilik bitti gerçi evlilikte evlilik değildi ama aradan kac sene geçti ama insan yaşadıklarini unutamiyor her animda keşke yanımda olsaydı diyorum dışarda ailede birisi annesiyle ilgili konu açtığında ışık hızıyla ordan uzaklaşmak istiyorum ne olursa olsun boşanmadan bu hatayı yapmayın çooook pişman olursunuz boşanmaya yanaşmiyorsa eşiniz açın davayı mecbur boşanıcak madem çekip gidicektiniz niye yaptınız çocukları yapmadan çekip gitseydiniz olan çocuklariniza olur siz keyfiniz için gidiceksiniz o çocuklar sizi affedrmi bilemem ne için gidiceksiniz kocamla aram kötü diye evladınizı bununla sınamaya hakkınız yoooookkk aklıniza başınıza toplayın 38 yaşinda kadınmıssın cahilde değilsinizki hatadır diyim o adam daha mantıklı düşunmüş yine boşanıp gidiyorsaniz gidin

Bir başka erkeğin karısını sahiplenen adam adam olamaz sorun ne olursa olsun. Burda kadınlar aldatıldığını yazdığında 2. Kadın taşlanıyorsa 2. Adam da idam edilir. Ablanız mutsuz olabilir ama çocuklarını bırakıp elin adamına gidecek kadar vicdansız olmaz umarım.

Simdi bir de bu adamdan hamile kalir ablan olur mu sana hersey corba! Aç şu ablana da göster benim super zeka ablamin konusunu akli basina gelir belki...

Şimdi abla eşini aldatıyor sözde sevgiliyle adam ona güvenir mi kocasına yapan bana da yapmaz mı diye

Yanlış anlamışsınız, önce çocuklarına anlat durumu onlar kabullensin sana kötü gözle bakmasınlar yani boşanabilir insanlar anlaşamaz ise gibi gibi

17 yaşında korunma ? Daha çocuk cinselliği bilmiyor ki ? sonrası zaten baskı zulüm ailesinden de eşinden de

Boşanmak kolay en etkili çözüm ama bu süreçte kimde kalacak nasıl yapıcak orası sıkıntı sığınma evi en güzeli ama burası Türkiye oda iyi araştırılmalı

İşin ahlaki boyutunu geçtim. Ama çocuklarından vazgeçmeyi göze alabiliyorsa ablanızın ciddi sağlık sorunları var demektir. Öncelikle uzman yardımı alsın. Gitsin ona anlatsın sonra aklı başında karar versin.

Zaten burada kimse ablanıza o adamla evli kal demez. Ama herşeyin bir yolu vardır. Ortada çocuk varsa kusura bakmasın kimse aşk meşk düşünecek lükse sahip değildir. Çocuklar önceliklidir. Çocukları ve kendisi için kocasından boşanmaya karar verirse daha doğru bir hareket olur. Bir başka erkek için çocuklarından vazgeçmeyi göze alabiliyorsa bu işin sonu en fazla üç ay sonra mutsuzluk.

Ayrıca çocukları üzmeye onları toplum içinde küçük düşürmeye hakkı yok ablanızın. Kusura bakmayın ablanızın düşüncelerini aşk diyerek masumlaştıramayacağım. Aşk dediğiniz üç gün beş gün, üç yıl beş yıl sonra bitecek. Ama evlat hasreti onun yakasını bırakmayacak içten içe çürütecek. Ayrıca o adam kocasını aldatan bir kadına nasıl güvenebilir ki. İleride illaki ablanızı bu durumdan dolayı suçlayacaktır. Öyle canım cicimle geçmiyor hayat maalesef.

Yani diyeceğim şu ki ablanızın ciddi ruhsal sorunları var lütfen psiloğa götürün yaptığının yanlışlığını anlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…