Eğer arkadaşıda yoksa sığınma evlerini araştırsın. Kaçmak çözüm değil ilet bunu. Kendini ve adamı tehlikeye atmasın. Sonu boşanmaya giderse çocuklarıda bir daha göremeyebilir. Detayları bilmiyorum ama baba çocuklarından mahrum bırakabilir anneyi aldatmayı bahane edip. Zaten bilgili hatunlar yorum yapar şimdi.
Ebet çocukları bile göremeye bilir zaten aldattı kaçtı dedimi bitti kadın hak talep edemez diye düşünüyorum bende. Sevdiği adam ya da sevgilisi işte önce çocuklarına anlat sonra eşinle konuş en azından çocuklarından olma bunun pişmanlığını yaşarsın demiş ki kabul ediyoe adam zaten ama güzellik ile olsun demiş ki mantıklı adam bu iyi ne saçmalama demiş ne kötülemiş ama buşekil asla olmaz
Evet aldatmak zina olarak geçiyor ve çocuklar direk babaya bunu ispatlarsa çok zor durumu.Eğer arkadaşıda yoksa sığınma evlerini araştırsın. Kaçmak çözüm değil ilet bunu. Kendini ve adamı tehlikeye atmasın. Sonu boşanmaya giderse çocuklarıda bir daha göremeyebilir. Detayları bilmiyorum ama baba çocuklarından mahrum bırakabilir anneyi aldatmayı bahane edip. Zaten bilgili hatunlar yorum yapar şimdi.
Haklıyken haksız konumuna düşmemek için mantıklı olan karara varana kadar -yani sizi haklı bulana kadar- bir şey yapmasın.
Yani o konu da haklıyım değil mi ? Hak talep edemez. Yakacak başını daha kötü...Evet aldatmak zina olarak geçiyor ve çocuklar direk babaya bunu ispatlarsa çok zor durumu.
Bir tanıdığımızın eşi kaçtı zina ile ilgili açıldı dava resmen çok irrite edici normal boşanma davası açılsa en azından evlatları anneden uzak durmazdı ,çocuklar babaya verildi direk hak talep edemedi bile .Yani o konu da haklıyım değil mi ? Hak talep edemez. Yakacak başını daha kötü...
Anladım çok teşekkürler bir de çok ağır bu yaBir tanıdığımızın eşi kaçtı zina ile ilgili açıldı dava resmen çok irrite edici normal boşanma davası açılsa en azından evlatları anneden uzak durmazdı ,çocuklar babaya verildi direk hak talep edemedi bile .
Yanlış anladıysam düzeltin çocukları ailene mi bırak demiş adam eğer öyle bir cümle varsa o adamı bıraksın hemde kesinlikle ilerde başına kakar kimse ogreneden boşanma davasi açsın bosansin öyle gitsin. Sonra çıkarsa olay çok kötü şeyler olur
Ailesi aile değil, zorla evlendiriliyor ama ne hikmetse çocuk yapıyor sonra da o çocukları bırakıp; evli bir kadınla olma cesaretini gösteren bir şerefsize kaçmayı planlıyor ve mutlu olacağını sanıyor!
Tabi kesin mutlu olur, hatta öyle mutlu olur ki "ah ben ne yaptım" diye mutluluktan her gün başını taşlara vura vura ölür.
Çocuklarının yüzünde kara bir leke olacak bu. Kaçmak kolay ama boşanmak neden kolay değil?
Açsın davayı beklesin. Gerekirse çekişmeli olsun ama çocuklarının alnına bu pis lekeyi bırakmasın.
İlk önce korunacaktı, kocasının bilmesine gerek de yoktu. Ama işte!
Daha çok şey derdim ama neyse!
Ne olursa olsun evli bir kadın ile ilişki
İçine giren bir adam bir defa karakter yoksunudur gözümde
Sizce bu davranış normal mi? Sadece bu davranış bile o adamın sağlam biri olmadığı gerçeğini pat diye ortaya koyar
Ablanızın durumu çok daha kötü Allah ona akıl versin basireti bağlanmış olmalı
Anlaşamaz ayrılır insanlar bu çok normal
Ama aldatmak çok çirkin
İki cins için de söylüyorum bunu
Çok aşağılayıcı bir durum
Ablanın evlilik içinde eşini aldatması
Karşısındaki kişiye şunu neden düşündürmüyor ?
" bugün kocasını aldattı yarın benle evlense beni de aldatacak"
Bilmiyorum ben böyle bakarım olaya
Bir defa yapan hep yapar
Ablanız eğer sizi dinlerse ona söyleyin bu tuttuğu yol asla yol değil
Hayat sevgiden aşktan öpüşüp koklaşmaktan ibaret de değil
İki evladı varmış yazık değil mi onlara?
Boşansın
ne demek eşi kabul etmez en fazla 3 yıl sürer 3 yılın sonunda gene biter
Çocuklarını alsın evden ayrılsın işe girsin dava açsın düzen kursun
Diğer adam da gerçekten seviyorsa tüm bunların gerçekleşmesini sabırla beklesin
Ama öbür türlü kaçmakmış göçmekmiş aileyi yavruları terk etmekmiş yani razı gelir mi Allah ? İflah olmaz perişan olur
Kimse demez ki "kocası eziyetliydi ondan kaçtı" herkes der ki "ahlaksız kadın gül gibi adamı aldattı"
üstelik o yavrular annelerinin kötü olduğu söylemleriyle büyüyüp toplum içinde utanç duyacak onlara da günah değil mi?
Tabii bir de eşinin durumu var
" olsun napıyım aldatıldım mı diyecek? Yoksa Allah korusun nerdeyse hergün duyduğumuz kadın cinayetlerine bir yenisi mi eklenecek?
Ablanızın Yol yakınken dönmesi umuduyla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?