Aldatma ve ablamın derdi

adam ablanıza köprüyü geçinceye kadar muamelesi yapıyor bence
sevme yok
işini halletme var gibi

ablanız ailesine gidip diretsin kalsın sonrada adam isterse evlensin

bu şekilde
hem eşi hem ailesi rezilliklerine rezillik eklerler
ablanızın kalacağı el açacağı kimse kalmaz (böyle bir olayda ben arkadaşı olsam bende evimi açmam evli kadın adamla görüşüyorsa kocamı ayartabilir diye anlatabiliyor muyum komşu vs. kimse yüzüne bakmaz kimse bu kadın neler çekti demez)

önce ailesinin evine gitsin

Tabi ki bu değil artık yapamadığınu vs anlatacak

Okutacağım bunu da teşekkürler

Adam kabul ediyor onda sıkıntı yok ama çocukları için zaman ile olsun diyor çocuklar anneye düşman olsun istemiyor.

Zaten boşanmaya kalksa kakacağı hiç bi yer yok normal şartta bu devirde kimse uzun süreli evini açmaz bırak aldatan kadın denilmeyi oo

Ablasının yaptığı hata ama ,17 yaşında bir şeyden haberi yokken evlendirilen kız çocuğu korunmayı nerden bilsin,14 yaş büyük koca o kızı dr a götürürmü gönderirmi kimden öğrenecek korunmayı ,kk da korunurken hamile kalan bir dünya kadın duyduktan sonra iki çocukla kalmış olması bile mucize

Ruhsal sorunları olması normal çünki normal hayatı yok. Dediğiniz gibi güzellik ile olmalı

Çocuklarını bırakmasın. Adamdan boşansın diğeriyle evlensin

İştr boşanması çok sancılı süreç dava açmaya kalksa bile süründürür adam bunu ailesi duysa ayrı kıyamet

İştr boşanması çok sancılı süreç dava açmaya kalksa bile süründürür adam bunu ailesi duysa ayrı kıyamet
Başka yol yok çocukları alıp gidip dava açacak hangi devirdeyiz polis var kölemi ablan gitsin versin dilekçeyi birde can güvenliğim tehlikede diye versin

Sonuçlarına katlanacak. Başka çare yok. Ama diğer türlü kaybeder çocuklarını. Eğer kaçarsa gittiği adam için de değerli olmaz. Ama boşanıp evlenirse saygı görür.

Yine söylüyorum, çocukları yüzüstü bırakıp onları toplum içinde utandıracak bir hareket yapmasın. Güçlü kadın olmak için boşanma davası açıp bir iş bulacak. Bunun başka mantıklı yolu yok. Diğer şeyler hep bahane olur.

Ona bunu bende anlattım ama başka çaren yok bu adam bırakmaz beni diyor sakın dedim aman

Başka yol yok çocukları alıp gidip dava açacak hangi devirdeyiz polis var kölemi ablan gitsin versin dilekçeyi birde can güvenliğim tehlikede diye versin

Polisleri görüyoruz bu ülkede can güvenliği bize yok zaten kadınız ya ki şahsi düşüncem araştıralım bakalım

17 yaşında korunma ? Daha çocuk cinselliği bilmiyor ki ? sonrası zaten baskı zulüm ailesinden de eşinden de

Ne demek nerden bilsin yapmayın Allah aşkına?! Hadi ilkinde bilmiyordu da 2.de de mi bilmiyordu. Ne güzel bahane uyduruyorsunuz. Benim ablam da 18de evlendi bundan 20 yıl önce ve gayette korunmayı biliyordu. Kimse kendine boş kılıf uydurmasın.
Korunma olayı Yeni çıkmadı yüzyıllardır var.

öncelikle bahsetmek istiyorum;
Çok yakın arkadaşımın annesi vardı. Kadın kocasıyla 17 yaşında severek evlendi. Yıllar geçti 20 yıl evli kaldılar. Sonra şiddetli geçimsizlik, ilgisizlik başladı. Kadının hayatına sürekli onunla ilgilenen, seven, sayan birisi girdi. Kadın kocasını aldatmaya göz yummadı ve kocasından boşandı.
Ne oldu söylüyorum:
Adam tartışmalarda gidip kadının eski kocasına olur olmadık şeyler anlattı, kadının oturduğu ev kiraydı, ev sahibini arayıp evden çıkarsınlar da ortada kalsın diye kadın hakkında olur olmadık şeyler söyledi.
Son olarak mahkemelikler, çünkü adam kadını babana herşeyi anlatırım çocuklarına herşeyi anlatırım aileni sana düşman ederim diye tehdit ediyormuş.
Ben bu olayın en başından beri içindeydim
kadın ilk zamanlarda mutluydu çok mutluydu. Şimdi adam resmen bela oldu.
Yani güvenmemek lazım.

Kim bu kadın , arkadaşınız mı?

aldatmanın bahanesi olamaz
bu arada çocuklar ne olacak
onları da mı bırakıp kaçacak

Yanlış anlamışsınız, önce çocuklarına anlat durumu onlar kabullensin sana kötü gözle bakmasınlar yani boşanabilir insanlar anlaşamaz ise gibi gibi

tamam o zaman doğru davranış dediği gibi çocuklarına anlatıp boşansın olmuyorsa olmuyordur
ama bu adamdan kimse haberdar olmasın ailesinin yanına giderken boşanma davası açsın gitsin
dayanabilirse o evde boşansın ailesine öyle gitsin ondan sonra ordan evlenip gitsin adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…