- 3 Nisan 2023
- 2.320
- 4.636
- 63
- 25
- Konu Sahibi umutsuzamaguclu
-
Sizi çok sevmiyor hatta hiç sevmiyor vicdan rahatlatmak için seviyorum aşkım karım laflarına kanmayın. Sadece 3 olduğuna da inanmayın bu aradaNasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Katıldığım noktalar var. İlave etmek istiyorum. Konu sahibesi boşanmak istemiyor bu net. Ben boşanırdım ama şartlarım uygun değilse ve eşimi elinde tutmak istiyorsam o metresi açığa çıkartır elaleme rezil ederdim. Sonra eşimle cinsel yönden ne gibi eksikliklerimiz olduğunu konuşurdum. Çözemeyeceğimiz sorunlar varsa boşanırdım.Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.
Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.
Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.
Bu durumda kocanı da elaleme rezil etmen gerekiro metresi açığa çıkartır elaleme rezil ederdim
Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Kocası ile metresin durumunu bilmiyoruz. Ve konu sahibi boşanmak istemiyor. Herkesin ekonomik ve sosyal koşulları farklı. Aynı işyerinde değilse vb şartlara göre kocasını sıyırabilir. Artı geçen yıl yazmıştım. Arkadaşıma aldatıldığını söyledim. Boşanmayacağım dedi. Aramız bozuldu. Uğraştı. Sonunda kocası metresi bıraktı. Kocası ile hala evli. Dip not: Arkadaşım kendi sorununu çözemediğinden kocası yeni metres yapmışmıdır bilemem.Bu durumda kocanı da elaleme rezil etmen gerekir
Kocayı affedip metresi rezil etmek ne alaka ozaman?Kocası ile metresin durumunu bilmiyoruz. Ve konu sahibi boşanmak istemiyor. Herkesin ekonomik ve sosyal koşulları farklı. Aynı işyerinde değilse vb şartlara göre kocasını sıyırabilir. Artı geçen yıl yazmıştım. Arkadaşıma aldatıldığını söyledim. Boşanmayacağım dedi. Aramız bozuldu. Uğraştı. Sonunda kocası metresi bıraktı. Kocası ile hala evli. Dip not: Arkadaşım kendi sorununu çözemediğinden kocası yeni metres yapmışmıdır bilemem.
Adam suçsuz demiyorum.Kocayı affedip metresi rezil etmek ne alaka ozaman?
Kadından daha çok suçlu adam.
Oldu ya kocayı affet, evliliğe devam et, kadına gelince rezil et süründür.
Bu hiç adil değil
Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.
Bence eşinle beraber bu konuyu dürüst ve en açık haliyle konuşmalısın. 10 koca yıldır seni incitmekten kaçıp, günaha giren bir erkek var ortada. Seni düşünmese seni çoktan bırakırdı.
Canım inşallah kısa zamanda aklını toplar, ilişkin için en doğru kararı verirsin.
Gerçekten hayatı bu kafaylamı yaşıyorsunuz?Peki şey kadınlarda kocalarını incitmemek için başkasına yapabiliyor mu?Canım, adamcağız eşini incitmek istemediği için, bir başka kadına gitmiş. Eminim karısını üzdüğü için çok üzgündür. 10 yıldır beraberlermiş, sevmese 10 yıl eşiyle evli mi kalır? Gerçekten 1 tane kadın için evliliğini bozmasına kendisini huzursuz etmesine değer mi? Uykun olmasa bana hak verirsin biliyorum bebeğim.
Bu metresi bırakır sonra başka metres tutarsa? Cinsel ihtiyaç değil adam başka kadını seviyor. Değişik kadınlar olsa yazık beyni çalışmıyor sadece cinsel organı çalışıyor denir ama adam aynı hep kadınla beraber.Katıldığım noktalar var. İlave etmek istiyorum. Konu sahibesi boşanmak istemiyor bu net. Ben boşanırdım ama şartlarım uygun değilse ve eşimi elinde tutmak istiyorsam o metresi açığa çıkartır elaleme rezil ederdim. Sonra eşimle cinsel yönden ne gibi eksikliklerimiz olduğunu konuşurdum. Çözemeyeceğimiz sorunlar varsa boşanırdım.
Oha diyorum ya bu nasıl bir kendını kandırma.Canım, bazı erkekler eşlerine saygı duydukları için kafalarındaki fantezileri eşlerine uygulamaktan çekinirler, ya canını yakarsam ya incitirsem diye düşünürler. Eşiniz sizi sevmeseydi, siz 3 kez değil sürekli aldatırdı.
3 kez olduğunu da bilmiyoruz. Konu sahibinin yakaladığı bu. Belki de karı koca hayatı yaşıyorlar ve dediğiniz gibi haftada 1-2 kez yatıyorlar? Detay bilinmediği konusunda haklısınız ama kadına ümit veriyorsunuz. Sizin direnmek dediğiniz gurursuzluk. Şikayeti olan oturur söyler çözelim yoksa ayrılalım der. Ama kocası metresiyle gününü gün edip kirli çamaşırlarını da karısına yıkatıp ütületmeyi tercih ediyor. Bunu kabul etmemek direnmek mi?3 aldatmanın zaman aralığını bile bilmiyoruz. Belki 5 yılda 3 kez belki son bir ayda 3 kez. Ki bence bir kere metresle yattı mı en az haftada 1-2 kez yatar.
Kocası ile metresin durumunu bilmiyoruz. Ve konu sahibi boşanmak istemiyor. Herkesin ekonomik ve sosyal koşulları farklı. Aynı işyerinde değilse vb şartlara göre kocasını sıyırabilir. Artı geçen yıl yazmıştım. Arkadaşıma aldatıldığını söyledim. Boşanmayacağım dedi. Aramız bozuldu. Uğraştı. Sonunda kocası metresi bıraktı. Kocası ile hala evli. Dip not: Arkadaşım kendi sorununu çözemediğinden kocası yeni metres yapmışmıdır bilemem.
Bir tane de bir yukarıda var benzer savunma. Peki ya mide. O mideler, bile bile nasıl alacak başka kadınla yatan erkeği. Hiç anlamıyorum hiç. Hem de hiç.Oha diyorum ya bu nasıl bir kendını kandırma.
Yukarıda yazdım zaten. Bu metres gider yeni metres gelir eğer sorunlarını çözemezse.Bu metresi bırakır sonra başka metres tutarsa? Cinsel ihtiyaç değil adam başka kadını seviyor. Değişik kadınlar olsa yazık beyni çalışmıyor sadece cinsel organı çalışıyor denir ama adam aynı hep kadınla beraber.
Eş nasıl elde tutuluyor, sevgi saygı bunlar karşılıklı değil mi? Yapmayın etmeyin kocasız yaşanmıyor mu, üstelik de karısını sevmeyen aynı yatağa bile girmek istemeyen bir koca. Adam he tamam bir daha yapmıycam deyip kadını kandıracaktır ya da amaan 3 kere affetti bir yere gideceği yok nasıl olsa diyerek "gerçek eşiyle" beraber olmaya devam edecek. Yazık değil mi kadının vaktine emeğine? Evde kocasının yolunu bekleyerek yılları gençliği geçecek ama kocası kadınla gününü gün edecek.
Ne eş ne de ailesi haklısın, kendini adadın, bir ömür bırakmadın gençliğini harcadın demiyor. Açsaydı gözünü, boşansaydı, biz mi dedik aldatan adamla evli kal diyecek, kendi düşen ağlamaz deyip ertesi gün el kızı muamelesi yapacak.
bir erkek neden çok sevipte başka bir kadınla cinsellik ister?sorunun içinde cevabınız,bir erkek neden sevdiği kadın dururken başkasıyla yatsın,neden sevdiği kadına dokunmayıp başka kadına dokunsun,aldatmanın cinsellik uzerine olanı yada duygusal hissederek olanı yoktur,aldatma aldatmadır,tek sebebide aldattığı kişiyi sevmiyor olmasıdır,allah aşkına şu olanlara başka anlamalar yükleyip durmayın,beni seviyor ama başkasıyla yatıyor,beni aldatıyor ama kavga etmiştik,beni aldatıyor ama kilo almıştım,aldatiyor ama hamileydim,fln fln.aldatıyor çükü karakteri bu,aldatıyor çünkü sizi sevmiyor,aldatıyor ama bırakmıyor çünkü yeniden bir düzen kurmak zor geliyor,var olan düzeni bozmadan hayatını yaşıyor,aşın artık bunları,görün gerçekleri.Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
Katıldığım noktalar var. İlave etmek istiyorum. Konu sahibesi boşanmak istemiyor bu net. Ben boşanırdım ama şartlarım uygun değilse ve eşimi elinde tutmak istiyorsam o metresi açığa çıkartır elaleme rezil ederdim. Sonra eşimle cinsel yönden ne gibi eksikliklerimiz olduğunu konuşurdum. Çözemeyeceğimiz sorunlar varsa boşanırdım.
Nasıl başlasam Nasıl anlatsam bilmiyorum. 10 yıllık evliyim aynı kadınla 3. Kez aldatilmanin ağırlığını yaşıyorum psikolojimi anlatamam çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum cinsellik üzerine bi aldatma biliyorum eminim ama nedenini bilmiyorum benden istemeye çekindiği bana söyleyemediği ne olabilir ki inanın bilmiyorum. Bi erkek neden çok sevip te başka kadınla cinsellik yaşamak ister neden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?