erkeklerin eşlerini neden aldattığını hala anlayamıyorum yaa....hani bir erkek evinde huzuru yoksa dışarıda huzur arar derlerdi....koskoca bir yalanmış bu....evinde huzuru olan mutlu olan bir erkekte eşini aldatıyor kardeşim....
Nasıl varlık bunlar ya...
aslında yemin ederim hiç karışmak karıştırmak istemiyorum
ama bazen birden içimde şimşekler çakıyor sanki..
Sağlıklı düşünemiyorum o anda
birden eşine söylemek istiyorum
evet eşimin evli olduğunu biliyormuş
eşime bir akşam msj geldi,bende alıverdim normalde hiç bakmam güvenirdim.
Bende seni seviyorum iyi geceler yazıyordu
sonrası kendimi kaybettim
yıkıldım anlatılamayacak kadar yıkıldım
hala düşünüce tüylerim diken diken oluyo
eşime gösterdim inkar edilebilecek bir durum değildi zaten
sonra tlf fatura dökümanına hiç bakmazdım ona baktım gsm şirketinin internet sitesinden
aynı numarayla defalarca görüşme ve mesajlaşma..vs vs
eşim sadece bir boşluktaydım öylesine kaptırdım kendimi dedi.
Hiç sevmedim dedi
ağladı yalvardı yakardı bir şans istedi
evliliğimizde hiçbir sorunumzu yoktu çok mutluyduk,
eşim çok hassastı bana karşı ve çocuğumuz vardı
bütün bunlar ona bir şans vermem gerektiğini hissettirdi bana
ve affedip devam etmeye karar verdim..
Eşimde bu durumun pişmanlığını yaşıyor bunu görüyorum gerçekten ..
Sonra ben tlfnunu aldım elime o numarayı çevirdim konuş dedim yakalandığını söyle dedim
eşim aynen konuştu,dünkü mesajını eşim gördü,herşeyi anlattım ona
ve seninle birlikte olduğum eşimi aldattığım için çok pişmanım
kendimi asla affetmeyecem dedi,
eşimi üzdüğüm kırdığım için çok kötüyüm hayatım mahvoldu dedi
ben nasıl bir adamım ki eşimi çocuğumu kaybedebileceğimi düşünemedim felan dedi
yanımda böyle konuştu ve kapattı tlf.nu
adını felan öğrendim facebookta gösterdi eşim
baktım eşi felan herşeyini gördüm öğrendim...
Böyle işte
Lanet olsun böyle işe yazıklar olsun neden böyle oluyo neden hep fazlası hep fazlası bizler elimizdekilerle yetinirken eşin ve o kadın için diyorum evde var zaten hazır bi kadın bi koca çocuk derdin ne daha ne istiyosun dışardaki insanlardan Allahım acil şifa versin size umarım sorunsuz atlatırsınız bu durumu
Öyle kolay yenilir yutulur bişey değil, inşallah atlatırsın bir an önce ve tekrar güvenebilirsin eşine.. Zor olsa da sessiz kalıp intikam duygularını bastırmak, arkadaşların da söylediği gibi; kadının eşi bi şekilde kocana ulaşırsa senin için de her şey tepetaklak olur.. Allahından bulsun demekten başka çare yok..
Canım yaşadıkların çok zor şeyler.. Allah sabır versin.. affedebilmiş olman ve bir şans vermen bile büyük başarı... Artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz, güvenin yıkılır, hep aynı şeyi yapacakmış gibi gelir sana.. İnşallah bunları da aşarsın, eşin de pişman olmuş... herkes hata yapar, hepimiz aciziz.. insanız...
Kadına blöf yapabilirsin, eşine söylerim falan diye ama arkadaşlarında dediği gibi, bence de söyleme eşine.. Geri dönülmez sonuçlar doğurabilir Allah korusun
Sabır.. sabır.. sabır... Allah içine ferahlık versin canım, inşallah çabuk atlatırsın bu günleri...
belki içni karartacağım ama doğruyu yazacağım istersen kız..bence birkere bile aldatan erkeğin zaafları vardır ve ona asla güvenemezsin hep kontrol etmek zorundasın böylece mutlu bir yuvan olur kocan seni sevip kaybetmekten korkarsa..ikincisi ise sen o kadının kocasına söyledin adam senin gibi susup otururmu hiç hoop kapı dışarı eder eee kadın naapar buna sebeb olana yani sana kin güder senin kocanı ayartayımda gör der zaten ortada kalacak gelir kocanın zayıf taraflarınıdan vurur..sen çirkef kaka olursun o masum anadolu kadını olur...boşver allahından bulsun...kocana bu eziyet yeter arada kontrol ederek ömür geçer naapan dürüst erkekmi var
affetsen bile unutmak çok zor olacaktır.
öncelikle çok tşk ederim derdimi paylaştığınız için
böyle birileriyle paylaşmak iyi geldi
evet kadınla muhatab olmak kendimi küçülmek gibi olur belkide
belkide olaylar büyür ,
sonuçta çocuğum var
eşim namazını kılar oldu allaha af diler oldu geceleri bakıyorum bazen kalkıp namaz kılıyor yanımıza gelip ağlıyor,üstümüz açıksa kapatıyor felan (ben oğlumla yatmaya başladım bugünlerde)
bunları görünce biraz mutlu oluyorum aslında
onun birşeyleri düzeltmaye çalıştığını görmek güzel
allaha dua edip unutmaya çalışayım ve kadını allaha havale edicem
beddua etmek te istemiyorum kimseye beddua edemem ben
ama gerçekten çok zor çok kelimelerle anlatamıyorum
içim içime sığmıyor tek mutlu olduğum şey oğlumla zaman geçirmek onu öpüp koklamak
arkadaşım sakın öyle bir hata yapıp kocasına haber verme .... gözü yaşlı olur derler sen haber verince kocasıyla arası açılacak ve senin kocana gelip evliliğim senin yüzünden bozuldu deyip ağlayıp zırlayacak bu sefer senin kocanla tekrar aran açılacak ve onu tamamen kaybedicen çok emin konuşuyorsun dersen aynı olay tanıdığm kişilerin başına geldi sen başını dik tutki kocan sürekli yaptığı hatayı hatrlayıp sana karşı mahcup kalsın ipler senin elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?