Aldatmak sonrası...

evet canım aldatmak isteyen her şekilde yapıyor bunu
inanki hiç bir sıkıntımız yoktu evde aklıma gelen bir kavgamız bile yok yaa
birlikte evi temziler yemekler yapardık
akşamları dışarı çıkar gezerdik sinama tiyatro eksik olmazdı
hamilelikte ve doğum sonrası hiç kendimi salıvermedim
doğumdan 2 ay sonra eski halime kiloma döndüm karnımda bir tane çatlak yok
hiç kilom yok görenler bu çocuk seninmi diyorlar
yani ne bileyim ...
ne şekilde olursa olsun
olacağın önüne geçilmiyor demekki

aldatacak adam her şekilde her durumda aldatabiliyor

allah sabır versin canım ya okudum ürperdim valla allah yaşatmasın kimseye ben bekarım ve böle şeyler okudukca ister istemez etkileniyorum :/ paranoyak felan olmasam bari . Allah sebeb olanlarında canlarını yaksın ... Ama diğer yorum yapan arkadaşlara katılıyorum kadının eşinin bu olayı öğrenmesi hiç iyi olmaz bencede şuan içini yakan ateş sonrasını vicdan azabına bırakır neme lazım insanlar cinnet haliyle ailesini bile katledebiliyor allah korusun . En güzeli bir psikolog yada evlilik danışmanı gibi yerler sürekli dua et ve allaha sığın içindeki bu öfke ve intikam duygusu kaybolsun canım

yapmayın, eğer anlattığınız gibi biriyse bir yerde patlak verecektir.

Çocuğu var diyorsunuz.

Yazık olur o çocuğa.

Ben evli değilim, tam olarak sizi anlayamayabilirm, yaşadıklarınız çok acıdır, intikam almak isteyebilirsiniz ancak bırakın ne hali varsa görsün, siz bundan sonraki hayatınıza bakın.

öncelikle çok tşk ederim derdimi paylaştığınız için

böyle birileriyle paylaşmak iyi geldi
evet kadınla muhatab olmak kendimi küçülmek gibi olur belkide
belkide olaylar büyür ,
sonuçta çocuğum var

eşim namazını kılar oldu allaha af diler oldu geceleri bakıyorum bazen kalkıp namaz kılıyor yanımıza gelip ağlıyor,üstümüz açıksa kapatıyor felan (ben oğlumla yatmaya başladım bugünlerde)
bunları görünce biraz mutlu oluyorum aslında
onun birşeyleri düzeltmaye çalıştığını görmek güzel

allaha dua edip unutmaya çalışayım ve kadını allaha havale edicem
beddua etmek te istemiyorum kimseye beddua edemem ben

ama gerçekten çok zor çok kelimelerle anlatamıyorum
içim içime sığmıyor tek mutlu olduğum şey oğlumla zaman geçirmek onu öpüp koklamak

Lanet olsun böyle işe yazıklar olsun neden böyle oluyo neden hep fazlası hep fazlası bizler elimizdekilerle yetinirken eşin ve o kadın için diyorum evde var zaten hazır bi kadın bi koca çocuk derdin ne daha ne istiyosun dışardaki insanlardan Allahım acil şifa versin size umarım sorunsuz atlatırsınız bu durumu

Öyle kolay yenilir yutulur bişey değil, inşallah atlatırsın bir an önce ve tekrar güvenebilirsin eşine.. Zor olsa da sessiz kalıp intikam duygularını bastırmak, arkadaşların da söylediği gibi; kadının eşi bi şekilde kocana ulaşırsa senin için de her şey tepetaklak olur.. Allahından bulsun demekten başka çare yok..

Canım yaşadıkların çok zor şeyler.. Allah sabır versin.. affedebilmiş olman ve bir şans vermen bile büyük başarı... Artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz, güvenin yıkılır, hep aynı şeyi yapacakmış gibi gelir sana.. İnşallah bunları da aşarsın, eşin de pişman olmuş... herkes hata yapar, hepimiz aciziz.. insanız...
Kadına blöf yapabilirsin, eşine söylerim falan diye ama arkadaşlarında dediği gibi, bence de söyleme eşine.. Geri dönülmez sonuçlar doğurabilir Allah korusun
Sabır.. sabır.. sabır... Allah içine ferahlık versin canım, inşallah çabuk atlatırsın bu günleri...

belki içni karartacağım ama doğruyu yazacağım istersen kız..bence birkere bile aldatan erkeğin zaafları vardır ve ona asla güvenemezsin hep kontrol etmek zorundasın böylece mutlu bir yuvan olur kocan seni sevip kaybetmekten korkarsa..ikincisi ise sen o kadının kocasına söyledin adam senin gibi susup otururmu hiç hoop kapı dışarı eder eee kadın naapar buna sebeb olana yani sana kin güder senin kocanı ayartayımda gör der zaten ortada kalacak gelir kocanın zayıf taraflarınıdan vurur..sen çirkef kaka olursun o masum anadolu kadını olur...boşver allahından bulsun...kocana bu eziyet yeter arada kontrol ederek ömür geçer naapan dürüst erkekmi var

evet canım haklısın söylemeyeceğim eşine durumu kesin kararlıyım artık.

affetsen bile unutmak çok zor olacaktır.

eşime olan güvenimin sevgimin eskisi gibi olmasını dileyeceğim allahtan ne yapayım ki başka..
elbette eşimide çember altına alacam uzaktanda olsa takip edecem herşeyini
ama aldatacak adam gene aldatır orasıda öyle

allaha dua edip bu günleri atlatmayı bekleyecem başka yapacak bişey yok sanırım

Yaşadıklarınız çok zor,haklısınız intikam istemekte,ama bi düşün eşin gerçekten pişman

olmuşsa,üzerinize bu kadar düşüyosa huzurunuz bozulmasın,ayrıca belki de kadın da kendi içinde

pişmanlık duyuyodur,kadınlar daha çok hassastır bilirsiniz,içinde yaşarlar bazı şayleri,belki o da çok

pişmandır yaptığına bilemeyiz,

Dua edin ve ALLAHa havale edin o kadını da,zordur eminim ama imtihan dünyası başımıza ne gelecek

nerede hata yapıcaz bilemeyiz büyük konuşmamak kınamamak lazım,insan hata yapabilir,önemli olan

ders çıkarıp aynı hataya bi daha düşmemek...ALLAH sabır versin...

kadın utanmazın teki belliki ar namus haysiyet gibi vasıfları gelişmemiş
kendinizden eşinizden utanmıyosunuz çocuklarınızdan utanın bari
böyle insanların napacağı belli olmaz
sen ders veriyim ona derken işler senin açından sarpa sarabilir
boşver allahından bulsun senin evladının senin bi damla gözyaşına değmez bi tip kadınlar
madem eşini affetmişsin bu iki taraflı gelişen bi olay kadını da boşverip hayatını düzene sokmaya çalışman lazım
enerjini çocuğuna ve kendine harca
bu tip insanlar için de o güzel kafanı yorma

Elinize ne gececek ki
Siz zaten payiniza duseni yasadiniz
Esiniz demez mi niye bulandirdin
Ayrilmis olsaydiniz evetsoyleyin denirdi
Camura tas atarsan ustune bulasir

İntikam alınca sadece karşısınızdakini değil kendinizide tekrar tekrar o günlere götürüceksiniz. .
Yok içim rahat etmiyor derseniz kısa ama derin anlamlı bir cümle kurup yollaıyabilrsiniz kadına . .Ama cevabı almamak için silmelisiniz engellemelisiniz .Siz sadece içinizdekini boşaltn .Belki kadın kendi haklı görerek size cvp verir ve sizin sinirleriniz iyice yıpranır .Bu intikamda en çok sizin canınzı acıtır bu kez

cocugu var yazik diyenler olmus
o kadinin cocugu varsa konu sahibininde cocugu vardi
bence o kadininda kocasi ôgrenmeli
kucuk dusmekle alakasi yok
o'da bilsin nasil bir kadinla yasadigini
o'da konu sahibi gibi kabul ederse etsin

Canım çok üzüldüm senin için ama doğru kararı da vermişsin o açıdan da çok sevindim. Daha önce de bi arkadaş demiş, bence de herkes ikinci bir şansı hakeder hayatta. Bazı şeyler ne kadar yapılmaz desek de yapılabiliyor. Hata demek kolayımıza geliyor gibi düşünülebilir ama adı üstünde hata. Ve hayatta insan her türlü hatayı yapabiliyor bence. Önemli olan bunun tekrarlanmaması ki sen de eşinin çok pişman olduğunu görmüşsün. Bence en doğru kararı vermişsin ne eşini çıkart hayatından ne de kadına bulaş şu vakitten sonra. Ben şuna inanıyorum ki kimsenin yaptığı yanına kalmaz, ama öyle ama böyle o kadın da sana yaşattığı kadar bir mutsuzluk yaşayacaktır şu hayatta. Buna kalpten inan ve öyle bir kadının varlığını bile unut derim. Demesi kolay tabi öyle pat diye oalcak değil, sancıları mutlaka olacaktır ama artık önemli olan çocuğun, sen ve eşinsiniz. Allah korusun kesinlikle istemem ama olur da eşin tekrar sana bir yanlış yaparsa bu artık hata olmaz edepsizlik olur ki o zaman bitirilmesi gerekir evliliğin. Yoksa bir ikinci şansı vermelisin eşine. Gönlün de rahat olsun bu kadar pişman olan bir adam daha da böyle bir yanlış yapmaz. O kadın da cezasını bulur.

eğer eşiniz pişmansa bişeyleri düzeltmeye bakın..evet yapılan hiç hoş bişey değil çok kırıldınız belki ama eğer hakediyosa ikinci bir şansa ihtiyacı var bence..bırakın o kadını..o zaten mutlu değildir emin olun öyle gözüküyodur..umarım herşey yoluna girer..

çok zor bir durum gerçekten
ama ben olsam bende o kadının kocası öğrensin isterdim ben hergün nasıl acı çekiyorsam o kadında bin beterini çeksin isterim

arkadaşım sakın öyle bir hata yapıp kocasına haber verme .... gözü yaşlı olur derler sen haber verince kocasıyla arası açılacak ve senin kocana gelip evliliğim senin yüzünden bozuldu deyip ağlayıp zırlayacak bu sefer senin kocanla tekrar aran açılacak ve onu tamamen kaybedicen çok emin konuşuyorsun dersen aynı olay tanıdığm kişilerin başına geldi sen başını dik tutki kocan sürekli yaptığı hatayı hatrlayıp sana karşı mahcup kalsın ipler senin elinde

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Sen başını dik tutarsan gözünde daha da yücelirsin eşinin ve o daha da mahcup olur. İpler kesinlikle senin elinde olur. Ama o kadını karıştırırsan işin içine (aslında öyle olmasa bile, tamamen haklı bir tepki vermiş olduğun halde) basit insan olursun eşinin gözünde diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…