Aldatmak sonrası...

ben biraz trajik bir tablo çizeceğim.her gün haberlerde benzer konular görüyoruz Allah korusun.Her erkek aldatılma olayını kadınlar gibi karşılamıyor.medenice çözme,tepki gösterme yoluna gitmiyor.Allah korusun adam öğrenince eşinize kötü bir şey yapabilir.bence kadına gözdağı verip içinizi rahatlatabilirsiniz ama kocasına söylemeyin derim

ben rüyamda aldtıldığımı gördüm ölüm gibiydi çok paronayağım aldatacak korkum var kk sayesinde oluştu eskiden yoktu ama durumum gerçekten vahim sürekli tedirginim şüphelenecek en ufak bi durum yok olsa normalim derdim bu durumda ben normal değilim aldatsa ruhum duymaz ya yalan söylüyosa teldeki nolar belki kadınlardır şüphlerim var telini karışıtırıyorum hiçbişey yok kafayı yedim sebepsiz kendimi üzüyorum gerçekte olsa affetmeyi düşünemiyorum düşününce miğdem bulanıyo başka kadına dokunması falan kötü oluyorum allah yardımcın olsun .

arkadaşlara katılıyorum.kesinlikle kocasına söylemeyin.dertsiz başınıza dert alabilirsiniz.bırakın o kadında allahından bulsun... zaten birazcık vicdanı varsa içten içe yüreği tüketiyordur onu.

geçmiş olsun zor bir durum..ama kadının kocasına demeyın derim...kocası geıp eşinize zarar verebilir...madem sineye çekeceksiniz olayların büyümesini sağlamayın böyle bir şey yapıp..

bence de eşine anlatın o adamında bılmeye hakkı var,ıyı valla oyle eşlerı aldatalım sonra karsıdakı affetsın ya da bılmesın ne guzel memleket,bence esının senden ziyade kadın evlı oldugu ıcın pişmanlıgı fazladır o yuzden Allahtan af dılıyodur namaza felan baslamıs,acaba hıc sordun mu ben senı aldatsam nasıl olur o adamın yerınde olmak ıster mısın dıye

arkadaslar kocasına demeyın demeyın demıs hepımzı haksızlıga goz yumalım bıze zararı varsa haksızlıgı gormezlıkten gelelım ,ben olsam derım ısterse adam kocama zarar versın kocamın kafası basmıyomuymus bu olacaklara,yazık ,hepımzı susalım haksızlıklara

belli ki eşiniz inanılmaz bir vicdan azabı yaşıyor..bazen Allah kullarına kötü olaylar yaşatmak istediğinde kul bunu niye yaptığını bilmez nedenine dair cevap bulamaz ve o yanlışa sürüklenir sonrasında yaşadıkları onun sınavı olur Allaha yakınlaşır.. O kadını da unutmaya çalışın yücelik siz de kalsın..zor biliyorum ama içinizdeki kor sönünceye kadar kocanıza mesafeli davranın..bardağın dolu tarafından bakarsak, yeterince pişmanlık yaşamış böylesine sizi seven bir kocanın bir daha hiç bir kadına yan gözle bakmayacagından emin olabilirsiniz.

Son düzenleme:
madem affettin madem eşin çok pişman bu olayı tümüyle unutmanı tavsiye ederim
çok zor biliyorum ama sürekli bu olayı kurcalayarak ancak yaranı deşersin
kadının eşine söyleyince kocanın zarar görebilme ihtimali de var bunu da iyi düşün:26:
mantıklı ve soğukkanlı ol canım

adama Bişey söyleme sakın, gelir kocana Bişey yapar hiç Belli olmaz.. ya da söyledin diyelim gitti karısını öldürdü cinnet geçirip Bunun veBalini taşiyamazsın.. Yapma Böyle Bişey.. Hiç merak etme zatennn eden Bulur, o kadın Bi gün mutlaka öyle Bi acı yaşar ki, ettiğine Bin pişman olur.. yanına kalmaz.. eşin de o kadın da senın her bi damla göz yaşin için Bedel öderler.. merak etme.. Allaha güven ona siğin ona havale et...

Çok iyi düşünün,sadece hislerinizle davranmayın, yoksa daha çokpişmanlıklar yaşayabilirsiniz ileride.

Kendinize sorun:

Zamanla güvenebilir miyim yine
Aldattığını gerçekten unutabilir miyim, benim için kapanmış bir defter olur mu
Bu olaydan sonra üzerinden bir süre geçse karı-koca münasebetini eskisi gibi yürütebilir miyim
Gerçekten kalbim de onaylıyor mu pişman olduğunu
__

Evet bunları da ancak zamanla tam anlamıyla cvp.landırabilrsinz ama az çok kendinizi bilirsiniz. Mesela kimileri kötü şeyleri çabuk unutur daha rahat yapıdadır,kimisi ise çok takıntılı-geçmişe daha fazla saplanmaya meyilli vs.

Ve unutmayın,sizin çektiğiniz acıyı misliyle birgün yaşayacaktır,sanmayın ki o bi halt edip gününü gün etti.Bunlar dışardan böyle görünen ama faturası gerçekten ağır şeylerdir.Gönlünüz ferah olsun o yönden.

Offf zor bir durumm.Bende olsam kadının hayatını zindan etmek,kocasına söyleyip kocası onu kapının önüne koysun hatta gelp kocamada okkalı bir yumruk atsın isterdim..ama hayatınıza devaam etmeye karar vermişsiniz .bundan sonra yapacağınız her hareket suları durultmaktan çok bulandırır.kadına mesj atmakta buna dahil..

İşte annelik bu,yavrularımız için katlanırız herşeye,
ama sınırında tabiii..
yaşadıklarınızı unutun diyemem ,unutulmaz çünkü ama
sürekli o yarayı kaşıyıp kanatırsanız iyileşmez unutmayın,
belki izi kalır ama sürekli acıtmaz canınızı...
Öbür bayanı düşünmeyin,herkes kendi vicdanıyla hesaplaşır.
Allah yardımcınız olsun...

buyrun size aldatmayla ilgili güzel bir yazı,

aldatmayı , düşünen kişi ayrılmalı ve ne yapacaksa o zaman yapmalıdır. Çünkü sadakat çok önemlidir. Erkek veya kadın hiç farketmez. Çünkü; kimsenin kimseyi üzmeye, kırmaya böyle bir şeyi yaşatmaya hiç mi hiç hakkı yok.

Ne yazıktır ki erkekler için toplum bunu normal gibi göstermeye çalışmaktadır. Erkektir yapar önemli olan yuvasında ve kadının yanında olmasıdır gibi. Ben böyle bir şeyi asla düşünemiyorum bile.. Çocuklar için böyle bir acıya nasıl katlanır yürek... Allah kimsenin başına vermesin....

Elinin üstünde tutarken, elinin tersiyle itileceğini,
Gönlüne yar ederken, sevdiğinin diyar diyar gezeceğini,
Gözünün içi gibi severken, gözünün içinde başkasını göreceğini,
Başına taç ederken, kalbine acı vereceğini,
O’nu o olduğu için severken, onun onu kabul etmemesini,
Sevdasının paspas gibi yerlere serileceğini,
Bilse; kim bu sevda yoluna çıkar ki...

Sevdiğini gözünden sakınıyor fakat o gözünün yaşına bakmıyor.
Kalbini sonuna kadar açıyor, o bütün kapıları kapıyor.

Aslında bir de mağdur olan kişiler haksız yere suçlanır ama gösterilen tepki;

Alınganlık değil, koca bir yanılgıdır.
Hüsnü kuruntu değil, büyük bir hayal kırıklığıdır.
Yalnız kendini düşünmek değil, aslında hazin sonunu baştan görememektir.

Suçlu: her zaman çok güvenendir ve deli gibi sevendir.

öncelikle hepinize paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim..
kocanı aldat diyen arkadaşım; bu durumda size söyleyecek bişey bulamıyorum..

evet arkadaşlar kocama bir şans daha verdim
çünkü evliliğimiz boyunca hiçbi sorunumuz yoktu,
eşim bana karşı çok saygılı hassas ve çocuğuyla iyi anlaşan ona çok ilgi gösteren bi babaydı..

akşamları birlikte eve gideriz eşimle
ben bazen erken gittiğimde oğlumu durduramam baba baba diye dolanır evde anlatamam
çok seviyor babasını
ayrılsam ne olur diye düşündüğümde aklıma ilk gelen şey;
oğluma babasının evde olmayacağını gelmeyeceğini nasıl anlatırım oldu

bütün bunları düşününce eşimin bir şansı hakkettiğini düşündüm
herkes hata yapabilir öyle yada böyle büyük veya küçük
allah kimseyi yanıltmasın,hatasını telafi etmek için çaba sarfettiğini görebiliyorum gerçekten..
bunları görünce ona bir şans verdiğime pişman olmadım şimdilik

ve zamana bıraktık herşeyi,inşallah zamanla düzelecem.

diğer kadına gelince evet çoğu arkadaşın dediği gibi;
benim içimdeki ateşim sönsün diye söyleceyeceğim bir söz
belki gelir gene bana bulaşır,olaylar büyür

ayrıca bütün bu olaylar karşısında eşime karşı bir saygısızlığım olmadı inanın
asla hakeret etmedim sadece üzüldüğümü kırıldığımı bildirdim ama kesinlikle
kötü bir söz söylemedim,ayrıca birde şans verince belkide eim bunun altında çok ezildi
çok mahçup bana karşı..
o kadınla konuşur ona bulaşırsam belki benim düzeltmeye çalıtığım huzurumda yok olacak..

o yüzden kendimi tutacam hiç karışmayacam o kadına
allahtan tek dileğim; benim yaşadığım acıya eş düzeyde acılar yaşasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…