pardon da, size ne kadının hayatının mahvolup olmamasından? siz acı çektiniz diye onun eşi de mi acı çeksin?
sizi kendi eşiniz aldatmış, sizin derdiniz onunla.. gerisiyle niye uğraşıyosunuz?
pardon da, size ne kadının hayatının mahvolup olmamasından? siz acı çektiniz diye onun eşi de mi acı çeksin?
sizi kendi eşiniz aldatmış, sizin derdiniz onunla.. gerisiyle niye uğraşıyosunuz?
En sinir olduğum ve saçma bulduğum cümledir ''Aldatıldım çocuğum için affettim!''
İyi de sizin de mutlu olmaya hakkınız yok mu? Her gece bu düşüncelerle beyninizi mi kemireceksiniz?
Affettim deseniz de unutabilecek misiniz?
Çocuğunuz çok mutlu mu büyüyecek siz bu haldeyken?
Ben olsam aldatan baba ve mutsuz bir anne ile yaşamaktansa babamı haftada bir cumartesi günleri görmeyi tercih ederdim...
Madem ki affetmişsiniz yani öyle söylüyorsunuz, kadının kocasına birşey söyleseniz ne olacak?
Evet insan elbette sinirlenir, bilemiyorum...
muhakkak ki psikolojik destek almalısın.
hazmedemiyorum diyorsun ya. olayları hazmetmek zorunda değilsin, kaldı ki hazmedilir bir şey değil ki edemezsin. bugün çocuğuna bakıp karar verirsin içini soğutursun bir an gelir acını tekrar tekrar yaşarsın.
üstesinden geleceksin yeni bir yerden başlayacaksın. bunları da öğreneceksin. bir uzmandan yardım al arkadaşım. hatta eşinle beraber git, o da alsın.
bunu da erteleme. Çocuğun için yap.
geçmiş olsun dilerim.
allahım içinizi ferahlatsın inşallah okuyunca dayanamayıp ağladımya dedim ya normalde hiç istemiyorum ne hali varsa görsün diyorum
ama inanki yaşayan bili rçok zor bi durum
öyle anlar geliyor pat diye kafamda böyle bir fikir çıkıveriyor elimde değil inanın.
of bilemiyorum çok zormuş çookk..
ama şunu yapsam mesela kadına facebooktan mesaj atıp
bu yaptıklarınız çok ağır bir yük, ben tek başıma kaldıramıyorum eşinize anlatmak istiyorum
gibi bir mesaj atsam belki rahatlarım
ne bileyim bilemiyorumki yaa
tek istediğim zamanla eski düzenimize geri dönmek..
inşallah bu olayı en az hasarla atlatabiliriz.
bu olayı yaşadığım gün ve ertesi gün izinliydim çocuğumla evdeydim
oyunlar oynadık felan evde birden bire baba baba demeye başladı
babasını aradı evi dolandı felan sonra eşimi aradım tlf la çocuk konuşsun diye
baba meyve getir felan dedi.
sonra oturdum saatlerce ağladım
ayrılsam bu çocuğu babasız bir şekilde nasıl büyütürüm nasıl avuturum dedim
çocuğum herşeyim benim onun için herşeyi yaparım
allahım kimseye böyle bir acı böyle bir huzursuzluk vermesin
bende önceden öyle derdim biliyormusun bekarken
çocuk için kocaya katlanılırmı diye
büyük konuşmamak lazımmış canım.
ayrıca yazılarıma dikkat ettiysen çocuğum için boşanmıyorum katlanıcam gibi bişey demedim.
evliliğimde hiçbir sorun yoktu,
eşimi seviyorum ve evimde mutluyum artı birde çocuk var bütün bunları düşünerek karar verdim
ayrılsam ne olur diye düşündüğümde ise aklıma ilk gelen şey çocuğum oldu dedim.
evliliğimde sorunlar olsaydı eşimden zaten memnun olmasaydım ha birde aldatıldım derdim ayrılırdım bu durumda çocuk etken olmazdı..
öyle yaptık canım evlilik danışmanı psikologla görüşüyoruz şuan ikimizde.
doktorunda ilk söylediği bu olaydan önce mutlumuydunuz herhangi bir sorununuz varmıydı oldu
bizde yok herşey çok güzeldi deyince ;oda evliliğinizi kurtarmaya çalışmakla iyi yapmışsınız dedi
yani kötü giden bir evlilikteki aldatma olayında boşanmayı ama
gayet güzel iyi giden bir evlilikte devam etmeye çalışmayı
bir şans daha vermeyi doğru gördüklerini söylediler.
şimdilik devam etmeye yaralarımızı iyileştirmeye çalışacağız..
beni yanlış anlayan arkadaşlara seslenicem;
ben illaki o kadının kocasına anlatıcam demiyorum
bazı anlarda içimde şimşek gibi çakıyor ve o anlarda sağlıklı düşünemiyorum
(bu elimde olmayan bişey)
ve kadına içimdeki nefreti iyi bir cümleyle belirtmek gibi birşey yapmak istiyorum
normal zamanlarda bunu istemiyorum zaten...
sadece bazı anlarda gelgitler yaşıyorum o ana denk geliyor yani.
sonuçta gerçekten çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın
Eklemek istedim...sonucta seni aldatan esin...bunu soyleyenlere kizma...bende aldatilmis biriyim...seni aldatan esin...o kadinin sana bir sorumlulugu yok...benide aldatan benim esim sebebler ve fisekleyenler kim olursa olsun...ofken dogal ama gercegi malesef degistirmiyor...duzgun durmayi becerebilseydi eslerimiz bunlari yasamazdik...
ben evli değilim ama cok acı bişi oldugunu biliyorum insanın umutlarının kırılması hayatının elinden alınması herseyin sana dokunusunun sözlerinin gözlerinin bile yalan oldugunu düşünmek ve bilmek insanın etini acıtıo...benim eski sevgilim evliymiş ve ben bunu 7 ay sonra ögrendim..7 ay nasıl anlamadın diye düsenebilirsiniz daha önce bi evlilik yaptıgını biliorum boşanma ilamını ve 2 yasında bi cocugu var velayetinin onda olduguna dair evraklarını göstermişti gece gündüz birlikkteyiz dükkanı vardı kendine ait hemen hemen hergün dükkandayım telefonu hep ortada ve işin garibi eski sevgilileri aradıgında telefonu bana veriyodu sen ac hayatım die..karısı tarafından ne bi arıyan ne bi soran ne gelen ne giden yok..o kadar adi ki pazar günleri cocguyla birlikte alışveriş merkezine gidiyoruz evlenmek için sürekli baskı yapan bi adam gelip aiilemle bile tanıstı ablası dayısıyla tanıstırdı anlamak imkansızdı ta ki bigün telefonum calana kadar megerse resmi olarak yurtdısına cıkmak için bosanmıslar anlasmalı olarak 2 yıl önce meger se bu eşini ilk aldatışı deilmiş kadınla yuzyuze geldik içim parlandı onunla birlikte agladım yüzlesmek istedi dükkana gittiğimizde karısına benim yanımda şiddet uyguladı kanım dondu bitirdim canım cok acısada arayıp aglıo bazen telefonlarda ve karısı yine affetti onu ... demem o ki bence bi kere affedersen bidaha aldatılmayı göze almış olursun...canım hala cok yanıo kabullenemiyorum hazmedemiyorum nasıl inandım?? kahretsinki ben böyle aşaalık bi adamı cok seviyorum....allahtan tek istedigim bu acının bitmesi ...
aslında yemin ederim hiç karışmak karıştırmak istemiyorum
ama bazen birden içimde şimşekler çakıyor sanki..
sağlıklı düşünemiyorum o anda
birden eşine söylemek istiyorum
evet eşimin evli olduğunu biliyormuş
eşime bir akşam msj geldi,bende alıverdim normalde hiç bakmam güvenirdim.
bende seni seviyorum iyi geceler yazıyordu
sonrası kendimi kaybettim
yıkıldım anlatılamayacak kadar yıkıldım
hala düşünüce tüylerim diken diken oluyo
eşime gösterdim inkar edilebilecek bir durum değildi zaten
sonra tlf fatura dökümanına hiç bakmazdım ona baktım gsm şirketinin internet sitesinden
aynı numarayla defalarca görüşme ve mesajlaşma..vs vs
eşim sadece bir boşluktaydım öylesine kaptırdım kendimi dedi.
hiç sevmedim dedi
ağladı yalvardı yakardı bir şans istedi
evliliğimizde hiçbir sorunumzu yoktu çok mutluyduk,
eşim çok hassastı bana karşı ve çocuğumuz vardı
bütün bunlar ona bir şans vermem gerektiğini hissettirdi bana
ve affedip devam etmeye karar verdim..
eşimde bu durumun pişmanlığını yaşıyor bunu görüyorum gerçekten ..
sonra ben tlfnunu aldım elime o numarayı çevirdim konuş dedim yakalandığını söyle dedim
eşim aynen konuştu,dünkü mesajını eşim gördü,herşeyi anlattım ona
ve seninle birlikte olduğum eşimi aldattığım için çok pişmanım
kendimi asla affetmeyecem dedi,
eşimi üzdüğüm kırdığım için çok kötüyüm hayatım mahvoldu dedi
ben nasıl bir adamım ki eşimi çocuğumu kaybedebileceğimi düşünemedim felan dedi
yanımda böyle konuştu ve kapattı tlf.nu
adını felan öğrendim facebookta gösterdi eşim
baktım eşi felan herşeyini gördüm öğrendim...
böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?