• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmayan erkek var mı?

Evet var, kesinlikle var..
Ama şu da bir gerçek ki: erkekler sevgili, nişanlı veya eşini kiminle aldatıyor?
Yine kadınlarla..
Peki Bu kadınların hepsi mi bekar?
Hayır tabii ki..
Aldatan erkeklerin sayısı; sevgili, nişanlı, eşini aldatan kadınların sayısıyla doğru orantılı maalesef..

Erkeklerin daha çok aldatması aslında sevgilerinin yüzeysel olmasından ve cinsel doyum elde edildikten sonra bitmesinden kaynaklanıyor olabilir mi? diye düşünüyorum. Ve ne zaman duygusala bağlasam aklım aman sakın oyuna gelme diyor. Bu seviyorum, ölüyorum, bitiyorum, sen benim için çok farklısın hep ayak bunlar. :KK12::63:

32675835903205405. kez sorulan bir soru.. cevabı belli, BİLİNMEZ.
Ama yine d efarklı bir bakış açısı sunalım, soruyu detaylandıralım konu sahibi.
-şu ana kadar aldatmayan mı?
-bundan sonra aldatmayacak olan mı?

evet cok merak ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeler , etrafımdan gördüklerim ve burada okuduklarımdan sonra aldatmayan erkek olmayacagını düşünmeye başladım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Asıl kötüsü bu adamlar bi bayanla yapıyor bunu ama magdur olanlar da kadınlar .cidden cok acı

Yani büyük konuşmayayım ama vardır ya. Elbet vardır . Umutsuzluğa kapılmayın

Babam asla yapmadı yapmıyor yapmaz Allah'ın izniyle. Adam gibi adamdır. Annemi ölürcesine sever. Hatta annem için ölür. Ona baktığı gibi karısına bakan erkek görmedim. Eşime garanti vermiyorum Allah var iyi bir eş ama zaman ne gösterir bilemem beşer şaşmaz inş diyorum..

Back
X