Allah ım düşmanımın başına vermesin sevmeden evlenmeyiben sevmeden çıkmaya tiksiniyorum evlenirken ne bilim Allah yardımcınız olsun...
ama bir şekilde iletişimi kesinyoksa kalp ferman dinlemez..kapılır gidersin....ne yapıyorum yha ben diye diye...böyle bir ark.ımın başına geldi mahvetme hayatını mantıklı hareket et...eğer iletişimi kesmezsen geçemezsin önüne....ve onu görmeyecğin yerlerde takıl
hem boşanmak istemiyorsun hem de eski sevigilinle aşk yaşamak istiyorsun
ne güzel dünya
sen taktik almak istiyorsun kocana çaktırmdan nasıl götürürüm bu işi diye
çok ağır konuşuyorsunuz tabiki niyetim bu değil amacım kimseyi kırmamak incitmemek
herşey boşanmayla çözülse ama hayatlarımızda başka birileri var duyulursa bende tahmin edemiyorum neler olabileceğini biz mutlu olalım diye başkalarını da üzmek istemiyoruz...
bu hayata bi defa geliyoruz bu doğru. lakin hiçbirimiz sinema filmi de çekmiyoruz, burası gerçek hayat. bir senaristin hayal dünyası değil. herkes aldığını kararların bedelini ödemeli. evet bazen o bedeli karşı tarafın bencilliğiyle şahsımızda ödüyor olsa da, bazı seçimlerin önüne geçilmiyor. sizin eski sevgiliniz; 10 yıllık ilişkiyi ailenin baskısıyla bitirip ardına bakmadan başkasıyla evlenecek bi adamsa, kimse kusura bakmasın o adam güzel hatırlanmaz. ilk taşı o atmış. ikinizide mutsuzluğa sürükleyen odur. bedelini de o çekmeli. bana kalırsa, siz kendi evliliğinizde mutsuz olduğunuzu hiç belli etmeden onun mutsuzluğunu dinleyip kırılmış kalbinizi tamir etmeliydiniz. yani evet, yıllar sonra tüm hayallerinizi üzerine kurduğunuz o adama ''mutluyum, sen beni yıkamadın, sensiz de varım'' mesajı vermeliydiniz. şimdi ben hiç sanmıyorum ki yıllar evvel herşeyi göze alıp sizin ardınızda duramamış bu adamın şu saatten sonra boşanıp, sizinde boşanmanızı talep edip sizle evlenmek isteyeceğini. bence tek istediği, gizli bi heycan yaşamak eski aşkıyla.. herşeye rağmen sevdiği kadının ardında durma yürekliliğini gösterememiş bu adamdan, başka bi hareket beklenmez.
he evliliğinizdeki mutsuzluğunuz ayrı bi konu. siz zaten yeterince sevemediğiniz eş nedeniyle, akıp gidecek yer arıyordunuz belki bu da eski sevgiliye çattı. kimbilir.
hakkınızda hayırlısı.
zor bi durumdasin..ama bazi arkadaslarin dedigi gibi onla evlenince mutlu olacagi nerden malum??ya hicbisey bekledigin gibi olmazsa??
esinden bosan eger onla mutlu degilsen,ama eski sevgilinle birlikte olmayi tekrar gözden gecir bence...cocuklariniz var mi bu arada??senin ve
onun?
zor bi durumdasin..ama bazi arkadaslarin dedigi gibi onla evlenince mutlu olacagi nerden malum??ya hicbisey bekledigin gibi olmazsa??
esinden bosan eger onla mutlu degilsen,ama eski sevgilinle birlikte olmayi tekrar gözden gecir bence...cocuklariniz var mi bu arada??senin ve
onun?
arkadaşlarım bacılarım üyecanlar ne evlenmesi yaaa..adam berfine ben seninle evleneceğim falan demiyorkli...işte hala seviyorum mecbur ayrıldık kavuşamadık leyla mecnun edebiyatı yaparaktan kadıncağızı yatağa atmayı planlıyor....herkeste hemen evlenince falan diye başlayan cümleler kurmuş..durun yahu bu adam salakmıki 10 yıllık yuvasını yıksın bi macera için...ama kadınlar duygusaldır illede bi ilişkinin sonunda evliliği düşünürüz ama erkekler öyle değilki...yat kalk takıl eğlen bitttiiiii.....
benim yok ama onunda yok sayenizde kendime gelmeye başladım zor olsada son vermeliyim kimseyi üzmeye hakkım yok yine üzülen ben olurum en azından bir kişi üzülür.
evt aramızda evlilik mevzusu açılmadı ama yatağa atmayı planlıyor olayı yok biz sadece yılllar önce konuşamadıklarımzı konuşuyoruz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?