aldattım veya aldatıldım diyenler

yapilan hatalarin hicbir hakli sebebi olamaz.
sadece arkasina siginabilecegimiz,kendimizi hakli gosterecegimiz sebepler buluruz.
sanmiyorum ki burdaki diger bayan arkadaslar da ilk gordugu erkekle evlenmis olsun.
hepimizin eslerimizden once yasanan iliskisi vardir.
hicbirimiz eslerimizden once asik olmadik mi sanki?
ama bu hata yapmayi gerektirmez.
hayat,kimseyi istemedigi surece bi yerlere savurmaz.
boyle soyleyerek arkasina siginmayin.
esiniz evlenmek istemeseydi evlenmezdi.
ayrilik nedeniniz madem basitti pesinde kosardi.
istedi ve evlendi.
her aldatma potansiyeli olan erkek"ben esimle mutsuzum"der.
sadece soylenen iki kelimeye bakarak karsi tarafin evliligi hakkinda fikir sahibi olmaya calismayin.
esiniz icin ilgisiz,bencil sadece kendini dusunen biri demissiniz.
belki akliniz baskasinda oldugu icin esinizi size gosterdigi ilgiyi gormuyorsunuz,gormezden geliyorsunuz.
belki de esinizi surekli eski sevgilinizle kiyasliyorsunuz.
peki eski sevgilinizle anlastiniz ve tekrar birlikte olmaya karar verdiniz diyelim.
simdi size soruyorum!!!
esinizin bencilliginden yakinan siz: sadece kendi mutlulugunuz icin 2 yuvayi dagitmis,2 kisiyi hayal kirikligina ugratmis,varsa cocuklari da mutsuz bir hayata sevk etmis olarak esinizden daha bencil olmayacak da ne olacaksiniz?

Son düzenleme:
Siz hatayı o insanla görüşmeyi sürdürerek, numarasını alarak yapmışsınız. Eşiniz sizinle evlenmiş ne kadar ilgisizde olsa sizi seçmiş. Eşiniz sizi aldatsaydı yani öyle beraberlikten felan bahseymiyorum, aynı sizin yaptığınız gibi eski çıktığı insanla görüşmeye başlasaydı telde konuşsaydı sizde öğrenseydiniz böyle anlayışlı olur muydunuz, kendinizde suç ararmıydınız ben hakettim ilgisizim haklı onunla görüşmekte unutamamış işte der miydiniz hiç sanmıyorum. Ben bunu hakedecek ne yaptım derdiniz kızardınız. Biraz empati kurun. Sizin ve eski sevgilinizin çocuğu var mı bilmiyorum ama onlarda bunu haketmiyorlar. İnan bana mutsuzum diyen o insan gayette mutludur. Ama değişiklik arıyordur, monotonluktan sıkılmıştır. Ailesinin zoruyla evlenen biri nasıl boşanacak söyler misiniz. Boşanmasa nereye kadar gidecek ve siz eğer bir yanlış yaparsanız nasıl bakacaksınız eşinizin yüzüne. O insan ayırlıcam sende ayrıl der, sen ayrılır yuvanı dağıtırsın o eşine döner inanın erkekler kurulu düzenlerini bozmak istemezler. Daha bugün okudum bir dert dinleme köşe yazısında sen ayrıl ayrılcam bende demiş ama ayrılamamış. Bence bir an önce görüşmeyi kesin ve ona da ümit vermeyin sizden bulduğu açıkla yakınlaşacaktır size ve buna fırsat vermeyin.. Artık nasıl olursa olsun başka hayatlarınız var. Bizimde var eski sevdiklerimiz unutamadıklarımız arada aklımıza gelip acaba onunla evlenseydim nasıl olurdu dediğimiz anlar. Ama asla o insan karşıma çıksa birlikteliği düşünmem geçmiş bitmiş..

seni kimsenin yargılamaya hakkı yok bunu kimse yapamaz hani bazen diyorlar ya allah insana mantık vermiş mantığını kullansana diye söylermisin bana konu aşk olunca kimin mantığı doğru düzgün çalışmış ki.. işte sanırım insan oğlunun en zayıf noktası bu ve allahım çoğumuzu bununla sınıyor yaşadıklarını okadar iyi anlıyorum ki ''bende 3 yıllık evliyim eşimden ayrılmayı düşündüğüm ve bununla ilgili kendime zaman verdiğim süre zarfı içinde hiç ummadığım bir zamanda ilk aşkımla karşılaştım senn gibi telefonlarımızı verdik ama hiç görüşmedik konustuk ama sevgili olarak değil uzun yıllardır görüşmeyen iki dost olarak evli olduğumu söylediğimde çok şaşırdı boşanmak üzere olduğumu ama zaman gerektiğini konustum dertleştik aslında hani bu aldatma olayları benimde kaldıramayacağım birşey ama sonra evlilikten bahsetmeye başladı ben konuyu değiştirmeye çalıştıkça o bana örnekler veriyordu arkadaşının başına gelmiş onu anlatıyordu çünkü şöyle birşey vardı ben evliydim o değildi hiç evlenmemişti yani.bu bir erkek için ne kadar zordur tahmin edersiniz ve onun ailesi yaşadığı ortam gibi bir yerde bu çok zordu onu seviyorsam eğer beni boşanana kadar bekliyeceğini benimle evlenmek istediğini söyledi okadar şaşırdım ki ama bir yerde mutluydum aslında ama evliydim ve böyle muhabbet ediyor olmamız bile çok can sıkıcıydı ama dediğim gibi kalbe söz geçmiyor bu dayanamadı ailesine söyledi beni haberim yok ortada birşey yok ailesi kıyameti koparmış tabii benim boşanmak üzere olduğumu benimle evlenmek istediğini söylemiş bunu kim kabul eder ki hangi aile, ailesine söylediğini duyduğumda şok oldum ama iş işten geçmişti konustuğumuzda ağladı ya kendisinn üzüleceğinden yada ailesinin üzüleceğinden bahsetti ben ailesinn haklı olduğunu bu konuşmalarımıza bir son vermemiz gerektiğini söyledim ama içimin acısını anlatamam meğer onu hiç unutmamışım ve elimde olmadan okadar baglanmışım ki aradan 2 hafta gecti aradı bensiz olamayacağını ne olursa ne kadar sürerse sürsün beni bekliyeceğini kimsenn haberi olmayacağını söyledi ama annesi öğrendi hastalar oldu bütün sülalesini topladı annesi önüne benimle asla olamayacağına dair bir sürü gerekce sundular en can acıtanı kendilerince haklı olduklarıda suan benm evli olmam böyle birşey yapıyor olmam ve ileride aynı hareketi ona da yapacak olmamdı ben kendimi biliyordum hayallerimin aşkından söz ediyoruz bu nasıl tekrarlanırdı ki çünkü asla dediğim birşey yaptım ben zaten onu ne kadar sevdiğimi ozaman anladım ya ama bunu onlara asla ispat edemezdim telefonla konusarak da olsa eşimi aldattım cinsel hiçbirşey yok sadece duygusal birbirimizden hiç birşey beklemeden sadece konustuk çok acı bitti biz severek ayrıldık ailesinden vazgecemedi zaten böyle birşeyi ben isteyemem ki bu yaşa kadar bakmışlar olmazdı en doğrusu ayrılmamızdı''
benim tek taraflı evli olmam olmayacağına en büyük kanıttı sen şanslısın çünkü oda evli devam edin ama ayrılın eşlerinizden bir an önce, hayatınızda üçüncü kişiler var ve biliyorum onlar hayatınızdayken yaşadığınız sevginin yanında nasıl acı çektiğinizi bende önceden insanları yargılamak demiyelimde kızardım bir yerde ama çok büyük konuşmuşum hayatın insanlara ne getireceği hiç mi hiç belli olmuyor bu yüzden diyorum kimsenin yargılamaya hakkı yok çünkü o kişilerinde yarın ne olacağı belli değil sen sadece ayrıl onunla birlikte olmasan bile ayrıl çünkü ikinci bir kişiyi düşünüyorsan birincisini çoktan unutmuşsun demektir yani eşinden çoktan ayrılmışsın bırak oda hayatını yaşasın ve inş herşey gönlünce olur şansını iyi değerlendir...

konu aşk olunca mantığın çalışmaması tamamen bahane tamamen kılıf

senin yaptıklarının aynısı ne eksik ne fazla aynısını kocan yapsaydı ne diyecektin acaba

şu cümleleri kurabilecekmiydin "aşk varsa mantık yok" veya "seni kimse yargılayamaz"

bunları diyebilecemiydin kocana.

ayrıca bu bir sınanma filan değil tamamen tercih meselesi sen de kocanı aldatmayı tercih etmişsin

eski sevgilinin ailesi seni kabul etseydi senin açından hiç bir problem olmayacaktı

bu aldatmalar yüzünden kaç tane masum insanın hayatı mahvoluyor

çoluk çocuk varsa onlar daha büyük travmalar yaşıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok şey yazmak istedim ama benim yerime yazılmış bu mantık dolu cümleleri okuyunca vazgeçtim.

Berfin, sizin şuan yaşadığınız tamamen yanıltıcı bir durum.

Hem kendi yuvanızı yıkacaksınız hem herşeyden bihaber o kadının yuvasını yıkacaksınız..Aşk masum bir duygudur, sizin şuan içinize tekrar yerleşen masumluktan çok öte ..adını koymak istemediğim bir duygu.

Her ne kadar da ilk aşkınız olsa dahi, siz şimdi ikinci kadın durumundasınız, üstelik eşinizin şerefini, soyadını taşıyan evli bir bayan.

Bu kalp çarpıntısı, el terlemesi v.s yaşadığınız her ne varsa bir süre sonra sıkıntıya bırakacak yerini..Değmez, yuva yıkmaya, aldatmaya, kendini bu kadar düşürmeye değmez..

Eğer azıcık vicdanlıysanız dönersiniz bu hain yoldan.. Yol yakından dönün.

..............

Erkek, kadın farketmez kim eşini, hayat arkadaşını aldatıyorsa şeref yoksunu olarak görüyorum ben öylelerini.

Kim ne derse desin, kendilerini düşündüklerinde böcekten farklarının olmadığını düşünsünler, ötesini unutsunlar..

Aldatan aslında kendini aldatıyot karşındakini değil.

Hele ben eşimi sevmiyorum-sevmiyordum, mutsuzum, mutsuz bir çocukluk geçirdim sözlerinin arkalarına sığınan insancıkları boğasım geliyor..

O insanın hayatının hakkını nasıl öder böyle insanlar..

Ayrıldıktan sonra ne yapıyorsa yapsın kişi, ama birinin hayatına ambargo koyup, arkasından adice iş çevirmek inanlığa sığmıyor..

Aşk yaşamaya sözde cesareti varda onurluca ayrılmaya mı yok ?

eskıden ...
aldatılmıstımm

ıykıde farkına varmıs ve ayrılmısssımmmmmmmmmmmm
yoksa esımle tnısıp ewlenmezdımmm

Sevdim ilkkez bu kadar bağladım. İlk sevgilimdi, ilk özel diye tanımladıklarımı paylastıgım.. Ama beni aşırı derecede yaraladı. Olmadık insanla aldattı göz göre göre. Ama ben göremedim tabii o ayrı. Sonra ayrıldım. Onu unutmak için 2 kişiyle konustum. Ve ben de onlardan birini aldattım. Diğeriyle konusarak.. Pişman mıyım ? Olmam bişey ifade etmeyecek. Çünkü eğer ben aldatılmasaydım, aldatmasaydım şimdiki gibi olamazdım. Bunları yaşamam yaşatmam gerekiyormus demekki.. O günden sonra da kimse olmadı hayatımda. Seveceğime inanmadığım surece de olmayacak. artık daha ayaklarım yere basıyor daha ne istediğimi biliyorum.

Konu içeriği nedeniyle "ilişkiler,duygular ve hayatın içinden" başlığına taşındı.

ben yaptıklarımın doğruluğunu savunmuyorum sadece bazı durumlar vardır ki sizin elinizde olmadan gelişir belli ki hiç böyle bir durum yaşamamışsınız umarım yaşamazsınız da bende sizin gibi bu durumlara nefretle bakardım çok büyük konuştum ve büyük konuşmamın da cezasını çekiyorum ben her zaman onun için diyorum herkes ilk önce kendisine dönüp bakmalı kimse dört dörtlük değildir bu yüzdende kimsenin kimseyi aşağılamaya yargılamaya hakkı yoktur yorumunuz için teşekkür ederim

bahaneler hep aynı "elimde olmadan gelişti" "büyük konuştum başıma geldi"

öyle bir anlatmışsın ki sanki olaylar senin istemin dışında gelişmiş

sen kendi özgür hür iradenle bu durumu tercih etmişsin her şey güzel giderken ailesi seni istemedi diye işlerin bozulmuş sanki silah zoruyla aldatmışsın kocanı

yine tekrar ediyorum senin yaptıklarının aynısını kocan yapsa onun hakkında bu kadar rahat konuşamazdın "kocam büyük konuşmuş da ondan bu başına geldi" diyemezdin

belli ki sen de kocanın durumuna düşmemişsin

birilerini aldatmak dünyanın her yerinde en kötü bir davranışlardan birisidir aslında kötü yerine başka bir kelime daha uygun olurdu ama ceza almaya gerek yok

Son düzenleyen: Moderatör:
evt...... artık görüşmeme kararı aldık..... hayatımızdaki diğer kişileri üzmemek ve kırmamak adına bir daha uzaklaştık sonsuza kadar....................

aldatılmadıgım bir an dahi yokk....kadın olmaktan insan olmaktan nefret eder oldum.
her 6ayda veya senede 1 eski ilkaskını yoklayann ve ruslardan vazgecemeyen muhendis bir kocam var.hocalarda muska peşinde gezen kaynanam...aklını kacırmak uzere olan gurbet gelini ben... şuan cok doluyum belkide hormonlardan kaynaklı düşük yapıyorum 2gundur... daha bir koyuyor ben yatakta agrılar icinde uyurken onun ruslarla gece 2 lere kadar chat yapması..ayrılalım diyorum ölurumde olmaz diyor. yedigi halttanda vazgecmiyor. oğlum cok babacı o baska türlü...
4senelik evliyim 2 senede flört beni insanlıktan cıkardı sümsüklüğüylee sapıklıgıyla...
bazen eşlerini aldatan kadınlara cok görmuyorumm... gerçekten Allahım affetsin ama gercektennnn bunu hakedenn erkekler var hayattaa...bu kazıgı yemeyii çoktan hakeden..
yinede ben diyorum ki Allahh büyükk cezası çetin...

Babacı oğlunuz sapık bir babayla büyüsün diye mi ordasınız? Aldatacağına ölsün daha iyi. Neyse sinirlerimi bozdunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…