- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Kalplizebra
-
Siftahı yaptım saat 7den sonra hiçbir şey yemedim şu an beklemedeyim bakalım hislerim ne yönde olacak
Evet biliyorum. Tek başına yapmaktansa grupla gayrete geliyor insan onlara bir bakayım ben
Ama ben iflah olmaz bir obezim dimi
Bir de tiroit var bende ve su içsem yarıyor motivasyonumu hemen kaybediyorum bu yüzden
Önceden çok sıkı yapıyordum
Şimdi kıskanç erkek arkadaş yüzünden gidemiyorum
Ama yürüyüşe hevesleniyorum bu ara
Takıp kulaklıklarımı parkta en azından akşamları yürüyeyim diyorum.
Bayramdaki kavurmaları datluları ne yapacağuk peki
Vücudum sıkıydı, yağ oranım da azdı ..hatta ben hep dua ediyordum ,ne olur azcık kilo alayım da giydiğim yakissin diye :) allah verdi cezamı :) bu arada doktor da şaşırmıştı 57 kilo oluşuma, kemik yapısıyla alakalı bir durum asla 57 görünmüyorsun ,demişti ..Kemik yapisiyla mi ilgili acaba bu? 53 54 bana gore cok fazla kilolar 177 boyla hamilelik harici hic gormedigim kilolar.
Yoksa vucutlariniz mi cok sıkı ve kasli?
Ya beden kaliplari cok farkli
177 boy 48 kg ile gecen ben 34 bedene sigamadim. 36 olmayi kabullenip 36sini da almadim :)
Ya da incecik anlayisimiz cok farkli
53 54 kiloydum etli butluydum diyorsunuz
Konunun basinda 36 bedendim incecik citi pitiydim diyorsunuz
53 kg incecik olmak icin dalyan gibi boy lazim. Dalyan gibi boyla kimse citi piti olamaz kg ile alakali degil...
Soyleyin simdi bu neydi?
Size yardimci olmak isterim
Ama neye yardim edicem bilmiyorum.
Tiroidle ilgili ne sorununuz var? Duzenli dr takibi var mi? Bu kilolar yuzde 90 tiroid kaynakli. Tek bi ilacla her sey yoluna girebilir.
Sabah organik elma sirkesi icin mide probleminiz yoksa. Bunun disinda cips cikolata ve hazir hamurislerini kesin yeter.
Evde yapilan patates kizartmasi
Kurabiye
Pilav
Her gun her ogun yenmiyorsa problem degil.
Boy kac?
Vücudum sıkıydı, yağ oranım da azdı ..hatta ben hep dua ediyordum ,ne olur azcık kilo alayım da giydiğim yakissin diye :) allah verdi cezamı :) bu arada doktor da şaşırmıştı 57 kilo oluşuma, kemik yapısıyla alakalı bir durum asla 57 görünmüyorsun ,demişti ..
Boyum 1,67
Hayatımın genelinde hep balık etli oldum ben ama hiç şuan aldığım kadar kilo almamıştım
Hep en fazla 60 61 de kalıyordum
Şuan 65- 66yım
53 kiloyla 36 bedene rahat giriyordum
Ve düzenli spor yaptığım için de kilo olarak 12 kilo az olsamda spor sayesinde 15 kilo eksik gibi duruyordum
Vucudum çok sıkıydı
Ama şimdi hem yemeye sardım hem sporu bıraktım, el sallasam kol altlarım bağımsızlığını ilan ediyor
Tiroid için 6 ayda bir kontrole gidiyorum anne ve anne tarafımda da var zaten.
İlaç kullanıyorum 75mg olanından
İlk gittiğimde doktor senin metabolizman hiç çalışmıyor nerdeyse demişti
Su içme gibi bir alışkanlığım da yok gün içinde aklıma bile gelmiyor zorla içsem canımı alıyorlarmış gibi hissediyorum.
Böyle böyle geldim buralara
167 boy ve balik etli yapi benim citi piti anlayisima hic uymuyor ondan oyle bir tepki verdim. Max 160 boy bence citi pitiliga uygun :)
Gerci inceciktim diyorsunuz. Etli butluydum diyorsunuz. Balik etli diyorsunuz. Yani ben buna takildim hangisi simdi diye :)
Ne yapip edip su icmeye alismak zorundasiniz. Metabolizma yavassa bogurtlen kahve yesil cay avokado lahana yogurt ve su. 1 ayda bile o kdar guzel kilo veriliyor ki boyle...
verirsin insallah, ben de son zamanlarda adet düzensizligimden dolayi (6aydir olmuyor)
Kilo aldim veremiyorum
bu sefer insanin psikolojiside bozuluyor
cok iyi anliyorum seni
Ben vejetaryenim canm seni vejetaryen yaptıkmı tamamdır
İlk akşam nasıldı?
Abur cubur alışkanlığın olduğu için bir anda kesersen zorlanır çabuk eski düzene dönersin. Mesela yağsız tuzsuz patlamış mısır yiyebilirsin. Kalorisi hiç yoktur.
Veya tuzsuz leblebi yiyebilirsin.
Veya kurutulmuş meyvelerden arada at ağzına nefsin körelsin.
Veya tatlı krizin tutarsa küçük bir bitter çikolata ye bırak. Yanına alma.
ah keşke ben de 3 ayda 12 kilo alsam
Tiroidi olanlar genelde zor kilo verdiklerini söylerler fakat bu diyetle kilo veren birçok Tiroid hastası var forumda .
Tabiki doktora danışmalısın önce ..
Bilmem artık ,bi daha alır başını gidersen ,donemeyebilirsin :)
Hiç sormayın kendimden geçmiş gibiyim
Hani 100 kilo olmama da gerek yok, bir anda bu kadar kilo almak kötü hissettiriyo insana zaten
Adet düzensizliği ilaçları da kilo aldırıyor ödem yapıyor bu sizin elinizde olmayan bir şey, üzülmeyin.
Önce sağlığınıza bakın çünkü adet düzeni kilo vermeyi çok kolaylaştırıyor.
Bu süreçte kendinizi çok hırpalamadan bir besin düzeni oluşturabilirsiniz siz de gelsenize diyet grubumuza
haplara Cuma günü basladim.
kendiliginden olur mu diye bekledi doktor
kadin hormonlarim azalmis.
simdi bide haplardan Kilo alirmiyim diye korku sardi beni.
tiroidim var benim de. 6 aydir da demir eksikligiyle ugrasiyorum, 4 Serum yedim. simdi depolandi bakalim.
hep su eksikse, bu eksikse Kilo veremezsiniz deniliyor ama neye inancagimi sasirdim.
dvitamin az di baya yükledim onu, demir vitaminide öyle eee simdide adet olmuyorum hep bir sey cikiyor.
su aldigim 4 Kilo bile beni rahatsiz ediyor.
Okurken çok eğlendim çok tatlısınız:)Hanımlar merhaba
Bundan bir kaç ay önce 36 beden incecik çıtı pıtı bir kız idim. Buna güvenip kendime yaza giyerim diye internetten bir dolu 36 beden kıyafet aldım
Gelin görün ki şimdi aldığım pantolonlara bacağımın teki bile girmiyor
Üç ayda 12 kilo almışım
Ve son bir aydır elime ne geçse öğütüyorum
Geceleri uykumdan uyanıp dolap kurcalıyorum
İlerde ola ki hamile kalırsam şimdiden tüm aşerme kotamı doldurdum.
Biri yemeğini yarım bıraksın, zorlama kendini boşver kalplizebra yer ona ver diyorlar, tam bir çöpkutusu oldum
Birazcık stresten biraz da boş kalmanın verdiği sıkıntıdan sanırım
Nasılsın diye sorsalar, resmen yuvarlanıp gidiyorum cevabını hakkıyla verdiğimi düşünüyorum
Gece hiçbir şey bulamasam kendime ve yedi sülaleme yetecek kadar bir şeyler hazırlayıp sonra arkamdan kaçırıyorlarmış gibi tepiyorum ağzıma
Her hafta sonu önümdeki bir dolu abur cuburu mutlulukla yerken diyet planları yapıyorum
Ama sonuç,
Kaçak kat çıkmış bir göbek
Bıngıl yanaklar
Yer çekimine yenik düşmüş bir gıdı
Göbek çevremde denize düşsem beni kurtaracak bir can simidim
Ve dolgun iki adet butum var
İçimde çıtı pıtı bir kızım ama görünüşümden dolayı hükümet gibi kadın teşbihine cuk oturuyorum
Erkek arkadaşımla eski incecik sülün halimle tanışmıştık
Çok kilo aldım dediğimde iyisin iyisin böyle balık etlisin abartma diyor
Ama balina da bir balıktır onu mu kastediyor acaba
bir türlü motive olamıyorum
Okurken çok eğlendim çok tatlısınız:)
Çok merak ettim 1.77 boy ve 48 kiloyla nasil kemiklerin batacak durumda değilsin :) o zaman sende hiç kemik yok :))177 boy ve 48 kg ile bile benim kemiklerim batacak bir halim yok :) bu yuzden boyle seyler duyunca bana degisik geliyor.
Zaten takildigim nokta konu sahibinin basta incecik citi pitiydim diyip sonra etli butluydum zaten 53 54 kg idim demesiydi :)
Incecik ve etli butlu ayni anda.
Ben 3 çocuğun üstüne yaptıysam , sanırım sende daha üretim başlamamış :) , kolay kolay verirsin ..Sanırım doktor yapma dese de vereceğim cevap ama 2 ayda 13 kilooooolacak. Yaparım affetmem gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?