Ilk 2 denememi novafertilde yaptirdim hsg histereskopi genetik test kromozom pıhtılaşmahepsini yaptırdım canım galiba eksik tahlilim kalmamisİlk denemenizi nerede yaptırmıştınız? Birde kist ameliyatından sonra rahim filmi çektirdin mi? Bende 10. Günde kan testi ile öğrendim. Eşim şehir dışındaydı tek başıma gidip öğrendim. Negatifse de önce tek yüzleşeyim istedim.
Hadi hayırlısı bakalim canım darısı başıma insallahİlk denemede oldu çok şükür. Ben önce anıtta sibel tünere gittim 4 ay klomen+çatlatma iğnesi denedik. 3-4 ay Ali Acar a gittim İğne+çatlatma iğnesi denedik. Arada eşimin dna hasarı ile uğraştık. Sonra bende kist oldu onla uğraştık. Ve sonun da çok şükür seçil hanımda tüpü yapıp pozitifi gördük.
İyi yapmışsınız tahlilleri baştan yapmakla bazen okuyorum onca para verilip tedaviye başlanmış çok basit bir detay atlanmış üzülüyor insan emeğe. İnşallah bu tedavinde herşeyy çok güzel gider.Ilk 2 denememi novafertilde yaptirdim hsg histereskopi genetik test kromozom pıhtılaşmahepsini yaptırdım canım galiba eksik tahlilim kalmamis
İnşallah ❤Hadi hayırlısı bakalim canım darısı başıma insallah
Siz de konyadasınız sanırım takibiniz için hangi doktora gidiyorsunuz?Rabb'im hayırlısıyla sağlıklı evlatlar naisp eder inşAllah isteyen herkese içlerinde size de
2 başarısından sonra doktor histereskopi cekelim dedi ve küçük bi perde var dedi onu aldık niye daha önce cektirmedik deyince 2 kere başarısız olunca cekiyoruz araştırıyoruz dedi dalga geçer gibi . Madem 1 olmadı arastirsaydiniz değil mi valla insan bilmeyince de afalliyor gerçekten bnde bilmediğim için bisey dememiştim o zamanİyi yapmışsınız tahlilleri baştan yapmakla bazen okuyorum onca para verilip tedaviye başlanmış çok basit bir detay atlanmış üzülüyor insan emeğe. İnşallah bu tedavinde herşeyy çok güzel gider.
Evet konyadayim eğitim araştırmaya gidiyorum Aylin Önder Dirica ya çokta memnunum açıkçası siz hangisine gidiyorsunzSiz de konyadasınız sanırım takibiniz için hangi doktora gidiyorsunuz?
Amin canım inşallahRabb'im hayırlısıyla sağlıklı evlatlar naisp eder inşAllah isteyen herkese içlerinde size de
Bn ali acara başlayacağım canım aylın arkadaşımız seçil hanıma gitmis ve şuan hamile darısı basimizaEvet konyadayim eğitim araştırmaya gidiyorum Aylin Önder Dirica ya çokta memnunum açıkçası siz hangisine gidiyorsunz
Hadi hayırlısı cnm tedavin güzel sonuçlanır insAllah Rabb'im kimseye aratmasın bizlerde sağlıkla kucağımiza alalım insAllahBn ali acara başlayacağım canım aylın arkadaşımız seçil hanıma gitmis ve şuan hamile darısı basimiza
Ahh canım evet işte tamda anlatmak istediğim buydu hayır yani yap en başından herşeyi niye ille de bekliyosun. Malesef böyle olunca insan doktorada tam güvenemiyor herşeyi tek tek kendin araştırıp doğru yoldamıyım diye kontrol etmek gerekiyor.2 başarısından sonra doktor histereskopi cekelim dedi ve küçük bi perde var dedi onu aldık niye daha önce cektirmedik deyince 2 kere başarısız olunca cekiyoruz araştırıyoruz dedi dalga geçer gibi . Madem 1 olmadı arastirsaydiniz değil mi valla insan bilmeyince de afalliyor gerçekten bnde bilmediğim için bisey dememiştim o zaman
Amin canım inşallah acaba sizin kaçıncı denemeniz ilk mi yoksaHadi hayırlısı cnm tedavin güzel sonuçlanır insAllah Rabb'im kimseye aratmasın bizlerde sağlıkla kucağımiza alalım insAllah
Şuan tüm testlerimi yaptırdım canım ali acara gittiğimde doktor bana rahme çizik atıldı mi dedi hayır dedim ve doktor çok şaşırdı neden atilmadi hem kist hem pko hemde 1 başarısız olmuş atılmalıydı dedi.Ahh canım evet işte tamda anlatmak istediğim buydu hayır yani yap en başından herşeyi niye ille de bekliyosun. Malesef böyle olunca insan doktorada tam güvenemiyor herşeyi tek tek kendin araştırıp doğru yoldamıyım diye kontrol etmek gerekiyor.
Aysel kamer e gidiyorum. Henüz 2 kez gittim iyi gibi şimdilik çok şükür. Kontrolleriniz ne sıklıkta oluyor? Ben 12+3 iken gittim bir sonrakine 16+3 te çağırdı.Evet konyadayim eğitim araştırmaya gidiyorum Aylin Önder Dirica ya çokta memnunum açıkçası siz hangisine gidiyorsunz
Benim bı kızım var ikinci olacak nasipse cnm kızımda tedavisiz üçüncü denemede olmuştu ikinci için bı buçuk yıl bekledik bı ay ilaç tedavisi gördüm bıraktım sonrasında kendiliğinden oldu şükürAmin canım inşallah acaba sizin kaçıncı denemeniz ilk mi yoksa
Biliyorum o doktoru bı kez gitmiştim bende insAllah memnun kalirsnAysel kamer e gidiyorum. Henüz 2 kez gittim iyi gibi şimdilik çok şükür. Kontrolleriniz ne sıklıkta oluyor? Ben 12+3 iken gittim bir sonrakine 16+3 te çağırdı.
Rabbim bağışlasın canimBenim bı kızım var ikinci olacak nasipse cnm kızımda tedavisiz üçüncü denemede olmuştu ikinci için bı buçuk yıl bekledik bı ay ilaç tedavisi gördüm bıraktım sonrasında kendiliğinden oldu şükür
Amin cnm cümleyle beraber size nasip olur inşAllahRabbim bağışlasın canim
Amin canım inşallah o annelik duygusunu bnde tadarim bir günAmin cnm cümleyle beraber size nasip olur inşAllahimtihan dünyası nasibiniz elbet vaktini bekliyordur insAllah gelecek en hayırlı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?