- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Kızlar ben homeoffice olarak editörlük yapıyorum bir yazar ile çalışıyorum şuan.ki bu kişi 10 a yakın kitabı olan birisi. 2 dosyasının editörlüğünü yaptım. paranın bir miktarını (yarısından biraz az ) 1.5 ay kadar önce aldım. Şimdi kalanını bayramdan önceki haftadan beri söylüyorum bugün yarın yollayacağım kesin diyor o gün bitiyor para yok. En sonunda açık şekilde ihtiyacım var bu paraya dedim. Ancak yine bugün yarın diye beklemelerdeyim. Utanıyorum artık ben ya parayı istemeye. Cidden sanki borç para istiyor gibi utanıyorum. Hiç bir şekilde zorluk çıkartmadım ona işimi rahat teslim ettim kendi dosyam gibi çalıştım yeri geldi dosya bitmeden uyumadım. Ama gördüğüm bu hak da reva mı diyorum artık. Sözde bugün yollayacaktı dün öyle dedi ama bakalım bence bugün de olmayacak. Almak istediklerimi ihtiyaçlarımı da erteliyorum artık.
bakalım pazartesi yatıracakmış öyle dedi hadi inşallah diyorum bu sefer. kaçıncı pazartesi sayamadım artık
bakalım pazartesi yatıracakmış öyle dedi hadi inşallah diyorum bu sefer. kaçıncı pazartesi sayamadım artık
Son düzenleme: