- Konu Sahibi yazarhanim35
Ben zaten parası yoksa vermemesi gerekir demedim.Parası yoksa kendi işini kendi yapacak
Bu insanlar da keyiften gecesini gündüzüne katmıyor sonuçta, herkesin ihtiyacı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten parası yoksa vermemesi gerekir demedim.Parası yoksa kendi işini kendi yapacak
Bu insanlar da keyiften gecesini gündüzüne katmıyor sonuçta, herkesin ihtiyacı var
Siz yine de bu mesajı atın, telefonu açtığında sizi oyalama şansı olmasın elini çabuk tutsun.aradım telefonu kapalı bugün cuma bekliyorum diye mesaj attım ama mesajımı görmedi. hattının 1 i whatsap diğeri telefon birinde mesaj iletilmedi diğeri kapalı. bana şu gün dosya basıma girecek dedi ben ondan günler önce yetişsin diye hızlı hızlı çalıştım
ağır yazdım zatenSiz yine de bu mesajı atın, telefonu açtığında sizi oyalama şansı olmasın elini çabuk tutsun.
bu kadar çok kitapları olmasına güvendim sanırımNeden sözleşme yapmadınız?
fazlasıyla emek hırsızlığı hemde telefonu da kapalı büyük ihtimal işten geldi uyudu unuttu dahiYasal yollara başvuracağınızı söyleyin , o kadar emek ver işini yap karşılığını alama emek hırsızlığı işte.
aynen öyleValla 10 kitabı olan kişinin parasi vardir.
Ama emeginizi calmayi tercih ediyor anlasilan
aynen öyle
Paranızı gönderdi mi?
Rezil et ya, her yere reklam et, madem sözleşmen yok yasal olarak zaten yapılacak bir şey yok ama sosyal medya yoluyla, tanıdıklar yoluyla rezil et, hatta buradan başla, ismini cismini, kitabını her şeyini ifşa et, elbet bir iletişim maili vardır, hepimiz mail atarız valla, rezillik çıksın
ne kaybediyorsak iyi niyetten değil mi zaten canımEmek hırsızlıgı suç sayılmıyor maalesef ben de normal olarak girdiğim işyerinde 2.5 ay çalıştım 100 tl alabildim çagrı merkeziydi hem de.
O günden beri prim usulu sabit maaş diyenlerden korkuyorum.
Hep iyi niyetimizden sözleşme yapmadan hiçbir işe girmemk lazım.