Alıngan mısınız?Alınganlıkla ilgili neler düşünüyorsunuz?

önceden olmadığımı iddia ediyordum ama,kendimi tanıdıkça aslında kırılgan bir yapım olduğunu gördüm,artı takıyorum,üzerini çizip geçebilsem keşke...

alınganlık değil bazı insanların dünyası küçük ne kadar insan varsa değişik düşünce vardır

zenginliğimiz farkımız alınganlığınyeri olmamalı :hulya:

çok eskiden alıngandım,lise zamanları...artık değilim,herşeye alınmıyorum.Fakatt erkek arkadaşım çok alıngan ve çok yoruluyorum bu yüzden.Hiç aklımın ucundan geçirmediğim şeyleri kafayı takıyor,sen bunu bunu demek istedin vs diye.Her hareketime,sözüme dikkat etmek zorunda kalıyorum buda çok yorucu oluyor,sinirleniyorum artık, hayır ben öyle demek istemedim ne alakası var diye diye..Neye alındığını bile anlamıyorum,normal bir konuşmadan ,normal düzeydeki esprilerden bile birşey buluyor alınacak.Çok yorucu birşey ya ve çok kızıyorum ,hatta artık kızamıyorum bile ,açıklama yaptıkça sinirlerim geriliyor.Offff.Çok seviyormuş ondanmış,öyle diyor-tatlicadiarzu-

Benim erkek arkadaşımda çok alıngan. Onunla konuştuğumuz dönemde paylaşmıştım bunu kendisi ile. Evet haklısın çok fazla kuruntu yapıyorum kendimce demişti . Bende bu huyunun güzel olmadığını söylemiştim hak vermişti. 1 haftadır konuşmuyoruz neye alındı kuruntu yapıyor söylemiyor bana. Düşüne düşüne düşünen kadın olacağım yakında: )

Regl dönemlerimde fazlasıyla alınganım sempatiksalakcinni

aslında öyle çok alıngan değilim. her insan gibi daha çabuk kırıldığım hassas olduğum dönemler oluyor.
özellikle regl günlerinde çook çekilmez biri oluyorum biliyorum. o günler dışında gayet melek gibiyim

direk bana yönelik bişe yoksa alınmam.gereksiz alınganlıklar göstermem.ama ciddi durumlar söz konusuysa tabiki alınırım.

Alıngan mısınız?Alınganlıkla ilgili neler düşünüyorsunuz?
alıngan insanlar sizi rahatsız eder mi. acaba alınganlar daha mı duygusal oluyorlar...Eleştiriler mi yoksa çok yıkıcı,o yüzden mi ? ya da yaşanan hayal kırıklıkları mı bu kişileri alıngan yapıyor...

benm çevremde gördüklerim aynen dedin gibi canım.genelde yasadıkları hayal kırıklıklarından dolayı şüpheyle yaklasıyor ve pek çok seyden alınıyorlar.mesela yakın bir arkadasım va çok hafifi kekemelik var yani çok nadren kekeler ama demekki öyle çok kırılmışki zamanında bu sebepten şimdi biz yanında gülemiyoruz bile çünkü kendisine gülüyoruz sanıyor.ik kişi kendi arasında konussa onun hakkında konusuruz sanar bizde haliyle diken üstündeyiz onun yanında

alıngan birisiyim evet ama karşımdakiler bunu genelde hiç bir zaman bilemez,kendi içimde yaşarım her zaman.benim ki sanırım biraz fazla ince ve detaycı düşünmemden kaynaklanıyor..karşımdaki beni istemeden de olsa kırabiliyor bazen,düşünülmeden edilmiş bir sözün üstünde,durmamam gerekitği kadar fazla kalabiliyorum ama huy bu da iştee:bbo:

ben de çok aşırı alıngandım
ama kendi kendime zarar verdiğimi gördükçe insanların bendne uzaklaştıgını görünce
kendimi frenledim çok şükür şimdi de alınıyorum ama gerektiği yerde alınıyorum ve alındıgımı da açık açık alındım diye söylüyorum
en azından kendimi ifade ettiğim için üzülmüyorum

ben acayip alıngandım anlatsam sığmaz herşeye küserdim ama şimdi çok iyiyim buda babam sayesinde bana demiştiki kızım böyle kimse seni çekmez bunları bırak demişti ondan beri hep kendimi frenledim şimdi çok mutluyum kötü bi huy şimdi dalgaya vuruyorum herşeyi çok mutluyum alınganlık çok kötü akışına bırakın kaydirigubbakcemile3:dance::teytey:alkisalkisalkis

Alıngan değilim,öyle olduğunu anladığım insanlarada pek yaklaşamıyorum sanırım biraz sinirli olduğumdan.Ve pek espri yapılmıyor sanırım.Mesela annem çok alıngandır bu konudaki kredimi o bitirdi.Bişey diyorum "Sen böyle demek istedin biliyorum" deyip aklımın ucundan geçmeyen anlamlara yüklediği oluyor,yanlış anlaşılma olayı biraz..Ama artık böyle değil :)

Adet dönemim yaklaştığında sinirli, alıngann ve kırılgan oluyorum.
Normalde çok alıngan değilimdir.

alınganım herşeye değila ma bazen bazı şakalar özellikle bana karşı toplum içinde yapılan sakalar beni cok incitiri iyiside kötüsüde sakalardan hiç hoşlanmam ben.. bazen sevgilim saka yapar ben bişe ima ettigini söylerim sürekli kavga olur.. aslında o niyetle söylememiştir biliyorum ama söylemesin hiç onuda söylemesin.. bu yüzden alınganlk yapyrm..

bazen çok alıngan olabiliyorum
ve kendime engel olamam anında surat ifadem değişir hiç konuşmam yani karşımdaki kısa sürede farkeder

bende öyle hiçbirşeyi takmayan ,o insanlara özeniyorum. ama bazen bir kelimeden ,farklı anlamlar çıkarabiliyorum..belkide çok hassasım... hoş alınganlık yapsam bile,bazen anlıyorum,ya biraz abarttın sanırım diye karşımdakinin gönlünü alıyorum....

sanki beni anlatmışsın
aynen bir kelimeden neler çıkarıyorum neler onu bırak bir bakıştan.....çok alınanım ama hiç iyi bişey değil bende özeniyorum takmayanlara

Back
X