Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok eskiden alıngandım,lise zamanları...artık değilim,herşeye alınmıyorum.Fakatt erkek arkadaşım çok alıngan ve çok yoruluyorum bu yüzden.Hiç aklımın ucundan geçirmediğim şeyleri kafayı takıyor,sen bunu bunu demek istedin vs diye.Her hareketime,sözüme dikkat etmek zorunda kalıyorum buda çok yorucu oluyor,sinirleniyorum artık, hayır ben öyle demek istemedim ne alakası var diye diye..Neye alındığını bile anlamıyorum,normal bir konuşmadan ,normal düzeydeki esprilerden bile birşey buluyor alınacak.Çok yorucu birşey ya ve çok kızıyorum ,hatta artık kızamıyorum bile ,açıklama yaptıkça sinirlerim geriliyor.Offff.Çok seviyormuş ondanmış,öyle diyor-tatlicadiarzu-
Alıngan mısınız?Alınganlıkla ilgili neler düşünüyorsunuz?
alıngan insanlar sizi rahatsız eder mi. acaba alınganlar daha mı duygusal oluyorlar...Eleştiriler mi yoksa çok yıkıcı,o yüzden mi ? ya da yaşanan hayal kırıklıkları mı bu kişileri alıngan yapıyor...
bende öyle hiçbirşeyi takmayan ,o insanlara özeniyorum. ama bazen bir kelimeden ,farklı anlamlar çıkarabiliyorum..belkide çok hassasım... hoş alınganlık yapsam bile,bazen anlıyorum,ya biraz abarttın sanırım diye karşımdakinin gönlünü alıyorum....