Alıngan mısınız?Alınganlıkla ilgili neler düşünüyorsunuz?

ben alınırım her şeye.mafoldumben
ailem hariç herkesin sözüne alınabilirim.
sevgilimin, arkadaşlarımın, hatta bakkalın, manavın bile tavrına bozulabilirim.
çoğu zaman alınacak bir şey olmadığını, kendim abarttığımı bildiğim halde alınıyorum elimde olmadan.
tavır yapmam o yüzden.
surat asmam, içime atarım. sevgilime naz yaparım bir tek.:jeyyar::kedi:

Dudağımın kenarında alaycı bir kıvrım belirir alınmam gereken yerlerde ''biliyorum'' havasına bürünür yüzümün şekli , devreye iç sesim girer ve 'kimin ne düşündüğü değil, senin ne düşündüğün önemli kızım' deyip, hiçbişey olmamış gibi akışa ayak uydururum. Kimseyi miklemem yani.

İnsanlar bazı zaman düşünmeden, lafın nereye gidebileceğini ölçüp tartmadan patavatsızca konuştuklarında hassas bir yapım olduğu için kırılıp incilebiliyorum

Alınganım... Genel olarak alınganım evet, ama asla bir olayı haftalarca aylarca büyütmem.
O gün orada kalır ya da ertesi güne sarkar en fazla. :6:
Alınganlığın kontrol edilmediğinde hastalık olduğunu düşünüyorum.
Çünkü çevre sürekli ne konuşmak zorunda olduğunu kontrol edemez. İlla ki bu insanları kıracak (ya da kendi iç dünyalarında kırılmalarına sebep olacak) bir şey söyler...
En olmadık şeyde tartışma çıkabilir... Fena... :24:

Genel olarak bende alıngan biriyim çok duygusalım zaten eskiden her şeye alınırdım fakat şimdi yaşım ilerdikçe büyüdükçe bazı şeyleri takmayabiliyorum...

bende öyle hiçbirşeyi takmayan ,o insanlara özeniyorum. ama bazen bir kelimeden ,farklı anlamlar çıkarabiliyorum..belkide çok hassasım... hoş alınganlık yapsam bile,bazen anlıyorum,ya biraz abarttın sanırım diye karşımdakinin gönlünü alıyorum....

Ben de çok özeniyorum böyle insanlara okyim.
Özellikle adet dönemlerinde aşırı hassasım of feci. :53::53::53:

alıngan insanlarla geçim olmaz oldum olası anlayamam onları.ama kpss sürecinde ben de çok alıngan, saldırgan, kavgacı olduğumu düşünüyorum. bu herkesten çok bana zarer veriyor. umarım geçer :( bence bir tür hastalık

abareyyyy,4 senelik konum hortlamış:9:
Yaaa yaaa hortlamış ama konu güzel konu.
Yorum yapan insanların çoğuna bakınca artık olmayan kişiler yeni insanların da yorumuna ihtiyaç var ama dimi :8::9:

sanırım geçen bu 4 senede biraz toparladım kendimi. o kadar alıngann değilim hayyalciğim sanki. belli değilmi:1:
Kesinlikle. :9::34:
İstanbul sana feci yaradı daha şimdiden hem de. :38:

Yaaa yaaa hortlamış ama konu güzel konu.
Yorum yapan insanların çoğuna bakınca artık olmayan kişiler yeni insanların da yorumuna ihtiyaç var ama dimi :8::9:

Kesinlikle. :9::34:
İstanbul sana feci yaradı daha şimdiden hem de. :38:

kesinlikle canım.
istanbul beni cool ve relaks yapıyor hep. yine öyle oldu. seviyorum şehrimi.

eskiden alıngan biri değildim yaş 28 oldu herseye alınmaya basladım yasadıklarımla alakalıda olabilir bilemiyorum

kesinlikle yaşananlar, biriktirilenler kişiyi alıngan ya da vurdumduymaz yapıyor... ben duygusal bir insanım o sebeple alınganlık gösterebiliyorum... maalesef yaşanmışlıklardan dolayı...

ben de cok alingan ve hassastim oyle boyle degil ama beni hem duygusal acidan yiprattigi icin hem de sosyal hayatimi olumsuz etkiledigi icin bu davranisimi yenmeye calistim azda olsa basardim sanirim gerçekten alingan olmak cok kotu su an rahatim cok şükür inş cocuklarim alingan olmazlar relax olurlar :)

kesinlikle yaşananlar, biriktirilenler kişiyi alıngan ya da vurdumduymaz yapıyor... ben duygusal bir insanım o sebeple alınganlık gösterebiliyorum... maalesef yaşanmışlıklardan dolayı...
sanirim beni vurdumduymaz yapanlardan yapti yasanmisliklar ama iyi ki oyle yapmis

Eski konuymuş ben de yazayım tarihin tozlu sayfalarında benimki de kalsın bariHoppa

Alınganlık nöbetleri geçirdiğim, ilişkimi bitirme noktasına getirdiğim bi kaç önemli olayda aslında yanlış anladığımı fark ettiğim zamandan beri alıngan değilim..

Samimiyetine güvendiğim insanlara asla alınmam :KK73:

Şakayla karışık konuşmayı, bana da öyle konuşulmasını çok severim, hatta yine o samimiyetine güvendiğim kişiler çok ölçülü konuşurlarsa ne oluyoruz derim bi
Benim de aynı şekilde tavır yaptığımı ya da moralimin bozuk olduğunu filan düşünürler ki artık benimle bütünleşmiş karakterim olmuş adeta
Bu kesinlikle demek değil ki patavatsız ve laubali konuşurum..

Oldum olası yanında kasıldığım, acaba yanlış mı anladı ..diye düşündüğüm insanları da soğuk buldum hep

Back
X