Ameliyat öncesinde kendini sonrası dönemlere hazırlaman çok önemli. Ben 2,5 ay önce ameliyat olmadan başıma neler geleceğini ne yaşayacağımı bilerek girdim bu yola. Evet ilk zamanlar biraz zor yani sadece ilk 1 hafta ... Morluklar 3.günde pısss die indi ama yüzüm o kadar ödemliydi ki sanki burun ameliyatı değilde yüz nakli yapılmış gibi ince uzun olan yüzüm bildiğin kare ve davul gibi şiş oldu. Hele ameliyattan sonra 1.ayda falan gülerken oğlum bile anne gülme çok komik gözüküyorsun diyordu. Ama biliyorum ki en az 6 ay beklemeli şuanda yüzümde hala ödem var burnum hala şiş ama geçecek. Heleki nefes sorunun varsa ilk günden itibaren uykunu tatlığına , sabahları dinç kalktığında,yorulmamaya başladığında inan şekline bile takılmayacaksın. Eğerki şuanki şekli bile hoşuna gidiyorsa bikaç ay sonraki haline bayılacaksın demektir.
Ayrıca kendini niye eve kapatıyorsun sakın yapma. 1.haftadan sonra burnumdaki bantlarım ve morluktan yeşile dönen halimle gezmeye başladım. Kimin ne dediğini kafana takma. Doktoruna güveniyorsan yaptığı iştende eminsen sadece sonrası sabır o kadar. Hatta şimdi git aynaya bak güzel burnunun farkına var ve at kendini dışarı :)))
Sevgilerrr