Hoşuma gidicek bi tarafını göremedim ben ama tabi düşüncenizede saygı duyarım.Surekli yad edersen unutamassin belkide unutmamak hosuna gidiyor
onunla yaşamaya devam edersen unutamazsın.kendini başka bi şeylerle oyalamalısın . hayat mutsuz olmak için çok kısa
Neden anıları canlandırmaya çalışıyorsun. Aklına geldikçe başka şeylere yönel. Onunla gittiğin yerlere gitme. Mecburen gitmen gerekiyorsa oralarda başka anılara yer açSürekli onu düşünerek unutamazsın. Zamanla alışacaksın, zaman herşeye ilaç.
ben de sevgilimden ayrılsam sanırım unutmayı hiç istemezdim. umarım yaşamam oyle birsey.
hatırlamaya değecek bir aşkınız olduysa unutma zaten ama sana kötü şeyler yaşattıysa için acımasın hiç.
Ayni seyleri yasiyorum. Zor.
Kendinize eziyet ediyorsunuz resmen. İnsan her türlü duyguyu 40 gün içinde unuturmuş. Siz unutmamak için çabalıyorsunuz.
İnşallah dediğinizz gibi olur çok teşekkür ederim.Daha yasinizin cok genc oldugunu düsünüyorum, zaman herseyin ilaci daha ne güzellikler sizi bekliyor.
Hayirli olsaydi, Mevlam hakkinizda onu hayirli eylerdi.
Valla sevgili mevzularını diyorsan 3 gün içinde unuttum canım. Genelde duygularımı kontrol edebiliyorum.Peki siz 40 gün içinde unuttunuz mu birşeyi?
Valla sevgili mevzularını diyorsan 3 gün içinde unuttum canım. Genelde duygularımı kontrol edebiliyorum.
Öyle.. Sen de bu psikolojiden çıkabilirsin istersen.Ne mutlu o zaman size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?