- Konu Sahibi heytbengeldim
-
evet ben çok önemi bi görüşme için acilen 59 tl ye aldığım adil ışık gömleğini 2-3 ay sonra 9.90 a gördüm outletlerde inanılmaz şeyler oluyo ama araştırmak lazım tabi sezondaki gibi mağaza şıkır şıkır seçmeye yönelik olmuyo kıyafetler birbirine girmiş ara ki bulasın:)Sezon içinde alinan seylere ben kaziklanmak diyorum acil ihtiyaç yoksa eger (49.90 dan 9.90a düştüğünü görmüşlüğüm var bi eteğin)....Simdi her yer indirimde mesela... o gün sabahin köründe avm kapisina yapistim:))iki gün üst üste ne var ne yok topladim ve bitti tüm kişlik ihtiyaclarim...
mesela bu ay 300 400 kenara atayim geri kalanina istediğini yap diyebilirsnz kendinize. Altin alabilirsiniz harcamamak için. Ya da hesap acabilirsiniz orada biriktireblrsniz vs vs...
merhaba kızlar. para biriktirmek istıyorum aldıgım maaş o kadarda iyi değil çok sükür bana yetıyor.
2015 itibariyle artık alısverıs fazla yapmayacam ayda 5 parca kıyafet alacam dıye kendımı sınırlandırdım. gunluk cebımede 5 tl verdım hem alısverıs yapmayacam hem gereksız harcamam dedim. ama nerdee ayın 9 oldu sımdıden aldıklarım 10 parca kıyafeti geçti.
almamın nedeni ihtiyac degıl herseyım var çok şükür birinde göruyorum ay kıza bak bende neden yok hemen bulmalıyım dıyorum buluyorum fazla fazla alıyorum sonrada pisman oluyorum. dolabım giymedıklerımle dolu verebildigimi verıyorum. kıyafet dışında masrafım yok saçlarımı kendım boyarım yol masrafım yok yemek evden getırıyorum sadece bu kıyafet alma hastalıgımda bitse cok guzel para biriktircem ama olmuyorrrr.
varmı kendını sınırlayabılen nasıl yapıyorsunuz. begendıgım şeyi almayınca aklım onda kalıyor sununla kombınlerım dunya hayaller gecıyor aklımdan gıdıyorum alıyorum. daha oğlen 2 bot bere hırka canta aldım ihtiyactan değil sadece begendim
merhaba kızlar. para biriktirmek istıyorum aldıgım maaş o kadarda iyi değil çok sükür bana yetıyor.
2015 itibariyle artık alısverıs fazla yapmayacam ayda 5 parca kıyafet alacam dıye kendımı sınırlandırdım. gunluk cebımede 5 tl verdım hem alısverıs yapmayacam hem gereksız harcamam dedim. ama nerdee ayın 9 oldu sımdıden aldıklarım 10 parca kıyafeti geçti.
almamın nedeni ihtiyac degıl herseyım var çok şükür birinde göruyorum ay kıza bak bende neden yok hemen bulmalıyım dıyorum buluyorum fazla fazla alıyorum sonrada pisman oluyorum. dolabım giymedıklerımle dolu verebildigimi verıyorum. kıyafet dışında masrafım yok saçlarımı kendım boyarım yol masrafım yok yemek evden getırıyorum sadece bu kıyafet alma hastalıgımda bitse cok guzel para biriktircem ama olmuyorrrr.
varmı kendını sınırlayabılen nasıl yapıyorsunuz. begendıgım şeyi almayınca aklım onda kalıyor sununla kombınlerım dunya hayaller gecıyor aklımdan gıdıyorum alıyorum. daha oğlen 2 bot bere hırka canta aldım ihtiyactan değil sadece begendim
derdım tabikide 1 parça 3 parça olayı değil. ihtiyacım olmadıgı halde az kazandıgım parayı saçma kıyafetlere vermem. öğle araları ne yesem diye değilde hangş mağazayı gezsem girincede illa begenıyorum birşey sonrada neden aldım ben bunu dıye dert ediyorum.Ben 1 parçayı zor alıyorum senın maşallahın var serdin bu muu ?
amma agrasifsin arkadaşım sabah sabah mesgul olmak istemıyorsan girme okuma yazmaDerdin bu mu milleti meşgul etme. Biz hiç alamıyoruz napalım
derdım tabikide 1 parça 3 parça olayı değil. ihtiyacım olmadıgı halde az kazandıgım parayı saçma kıyafetlere vermem. öğle araları ne yesem diye değilde hangş mağazayı gezsem girincede illa begenıyorum birşey sonrada neden aldım ben bunu dıye dert ediyorum.
merhaba. bugun kesın kararımı verdim artık bu aksam güzelce dolabımı duzeltecem gormedıgımden bir şeyim yok sanıyorum.Merhaba
Oğlum Doğan'a kadar kıyafet falan derdim yoktu. Doğum yaptım. Ve bende kıyafet hastalığı başladı. Tabi bunda kazancımın artmasının Da etkisi var. Tekstil de gelişti. Neyse yıllarca aldım. Şu anda 20 ye yakın çizmem, 6-7 adet kaşe kabanım, sayısız elbisem kazağım eteğim kotum var.
Eskiden ben de sözler verirdim kendime. Bşr hafta birşey almayacağım diye. Ama nerde. Alırdım eve gelirsin Pişmanlık. Bakardım bakardım aldığıma. Kendi kendime söylenirdiö. Şimdi çok mu lazım su sanki ne gerek vardı diye.
Ama ben bir taraftan da az da olsa para biriktiriyordum.
Yani sürekli alıyor sürekli veriyordum. Bir elbiseyi bir kış da bir Yada 2 kere giyebiliyorum ya i sıra gelmiyordu.
Bir hün oturdum düşündüm.
Alıyorum pişman oluyorum mutsuzum
Aldığımı giyemiyorum mutsuzum
Param boşa gidiyor mutsuzum
Eeeee o zaman neden alıyorum.
Şu anda neredeyse 10 aydır ayağıma ayakkabı Çizme almadım.
Evdeki gereksizleri verdim.
Burada birikim topiklere var. Onlara katıldım. Aktif olarak takip ediyor yorum yazıyorum.
Bu aralar maddi durumumuz kötü ve ben kıyafetleri harcayamıuorum. Onlatla markete gidip alışveriş yapamıyorum.
Ben bu durumun bi hastalık olduğunu düşünüyorum.
Kendi kendine halledemezsen mutlaka doktora gitmelisin.
benimki bu hafta napıyoz,benim planıma uyuyor musun diyor
bende her yerde kar var gitmesekde dinlensek dedim,ben çok özledim gitmek istiyorum dedi.geçen gittiğimizde görümcem yoktu,onu özledim sen özlemedin mi dedi.onun kardeşini niye özliceksem artık
sen gelmiceksen ben otobüsle gideyim diyor..tek başına göndericem galiba,çünkü hiiiç mi hiçç gidesim yok.ağrılarım var zaten
gönderiim mi sizce?
Hadi bakalım bu da bi başlangıçtır.merhaba. bugun kesın kararımı verdim artık bu aksam güzelce dolabımı duzeltecem gormedıgımden bir şeyim yok sanıyorum.
sabah butun aılem horlayarak uyurken ben erkenden uyandım buz gıbı yollara düştüm işe gelecem dıye. aklım basıma geldı zaten zor sartlarda calısıyorum bunuda gidip saçma yerlere harcıyorum.
dedıgın gibi aslında alıyoruz mutsuz almıyoruz mutsuz giyemıyoruz mutsuz para harca mutsuz.
bende katılıyım bari birikim topiplerine olacağı yok bu işin baska turlu
Hadi bakalım bu da bi başlangıçtır.
Her zaman insanın kenarda birikmiş parası olmalı. Ver paşam diyeceğine ver köşem demeli insan.
Kıyafetin modası çok çabuk geçiyor artık. Bi kış aldığımı o kış en fazla 2 kere giyiyorum. Sonraki kış 2 kere. Daha sonraki kışa artık heves kalmıyor. Modası geçiyor. 100 tl verdiysem her giymem 25 tl.
Çok yazık çok...
Kazancımız ne olursa olsun mutlaka kenarda paramız olmalı.
Ben artık kuruş kuruş hesap yapıyrom
Ben mi taşıdımpapatya cım beni buralara nasıl taşıdın
diğer konudaki msjmı alıntılayıp bu konuya taşımışsın..önemli birşey değil de biran görünce şaşırdımBen mi taşıdım
Nasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?