- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi heytbengeldim
-
merhaba kızlar. para biriktirmek istıyorum aldıgım maaş o kadarda iyi değil çok sükür bana yetıyor.
2015 itibariyle artık alısverıs fazla yapmayacam ayda 5 parca kıyafet alacam dıye kendımı sınırlandırdım. gunluk cebımede 5 tl verdım hem alısverıs yapmayacam hem gereksız harcamam dedim. ama nerdee ayın 9 oldu sımdıden aldıklarım 10 parca kıyafeti geçti.
almamın nedeni ihtiyac degıl herseyım var çok şükür birinde göruyorum ay kıza bak bende neden yok hemen bulmalıyım dıyorum buluyorum fazla fazla alıyorum sonrada pisman oluyorum. dolabım giymedıklerımle dolu verebildigimi verıyorum. kıyafet dışında masrafım yok saçlarımı kendım boyarım yol masrafım yok yemek evden getırıyorum sadece bu kıyafet alma hastalıgımda bitse cok guzel para biriktircem ama olmuyorrrr.
varmı kendını sınırlayabılen nasıl yapıyorsunuz. begendıgım şeyi almayınca aklım onda kalıyor sununla kombınlerım dunya hayaller gecıyor aklımdan gıdıyorum alıyorum. daha oğlen 2 bot bere hırka canta aldım ihtiyactan değil sadece begendim
merhaba kızlar. para biriktirmek istıyorum aldıgım maaş o kadarda iyi değil çok sükür bana yetıyor.
2015 itibariyle artık alısverıs fazla yapmayacam ayda 5 parca kıyafet alacam dıye kendımı sınırlandırdım. gunluk cebımede 5 tl verdım hem alısverıs yapmayacam hem gereksız harcamam dedim. ama nerdee ayın 9 oldu sımdıden aldıklarım 10 parca kıyafeti geçti.
almamın nedeni ihtiyac degıl herseyım var çok şükür birinde göruyorum ay kıza bak bende neden yok hemen bulmalıyım dıyorum buluyorum fazla fazla alıyorum sonrada pisman oluyorum. dolabım giymedıklerımle dolu verebildigimi verıyorum. kıyafet dışında masrafım yok saçlarımı kendım boyarım yol masrafım yok yemek evden getırıyorum sadece bu kıyafet alma hastalıgımda bitse cok guzel para biriktircem ama olmuyorrrr.
varmı kendını sınırlayabılen nasıl yapıyorsunuz. begendıgım şeyi almayınca aklım onda kalıyor sununla kombınlerım dunya hayaller gecıyor aklımdan gıdıyorum alıyorum. daha oğlen 2 bot bere hırka canta aldım ihtiyactan değil sadece begendim
Görüyoruz beğeniyoruz ve almıyoruz.Tamamen irade meselesi.
Goruyorum, begeniyorum, kapiyorum.
Alisverisim geldiginde once magaza geziyorum, sonra e0bay e bakiyorum. Her gun e-baye mutlaka yarim saat takiliyorum. Haftada 3.5 saatim alisveris dusunmekle, elbise, taki, mucevher hayaliyle geciyorSurekli alisveris dusunuyorum, ben hastayim galiba biri beni durdursun
Paranı güvenebileceğin birine ver,kendine sadece sana yetecek kadarını al.Mesela günlük 5 tl ise,30 günden 150 tl al yanına.Ama o kişi öyle biri olmalı ki,sana o paranın dışında kesinlikle sana para vermemeli..Ben bu şekilde atlattım.Sonra alışıyor insan ve alışınca zaten kendi ekonomini kendin yapabiliyorsun..Denemekte fayda var..merhaba kızlar. para biriktirmek istıyorum aldıgım maaş o kadarda iyi değil çok sükür bana yetıyor.
merhaba. ben cozumu kredi cekerek buldum gecen ay odeyebılecegım tutarda kredı cektım kendımı bu sekılde dizginledım. hem kenarda bırıkmıs param olacak hemde borcum oldugundan fazla harcama yapmam dıye dusundum.Aaa merhaba ben! :) aynısı bendede var birde avm içinde çalıştığım için almaya doyamıyorum sonra okdr üzülüyorum harcama yaptım diyeay başı maaşı alıyoruum hoooop yine kıyafete.. Artk dolabıma sığmıyor aynı ayakkabıdan iki renk almşm,kredi kartm limiti fullendi. Öbür ay kapatıp bırakcm bu işleri çeyiz bile yapamıyorum
kendimi kandırıyorum ölümlü dünya calısıyorum begendımı almayacam da ne için çalışıyorum. bakmısım ayın sonu gelmiyor. ay sonuna simit yemeğe talim.
Oldu :)))www.markazadem.com %70 indirim 9 taksit kapıda ödeme seçeneği ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?