Alışveriş yaparken 40 kere Düşünmek...

ne şanslısınız. bizde çöp alan yok

320 mii
150 olsa hade tamam derim 100 liralik ayakkabı almişim. halada giyerim. ayakkabinin en iyisi olmali. ucuzluk ayagima vuruyo sert onlar işte:) 20 liralik da almam 50-100-150 ye bişey demem:) ayakkabi önemli.. ayak sağlıklı olmali.

Borcunuz varken bukadar düşünmeniz çok doğal. Annem elinde 20 lira olsa dolara çevirir bişey alırım,harcanır,çarçur olur der. Sonradan ihtiyaç olursa en azından rahat ederiz der. Sizede tavsiyem elinizde az miktrda olsa dolar alın. Tabi ihtiyaç dahilinde kılık kıyafetide alın. Bende en çok kullanabileceğim renkleri alıyorum. En son 100 tlye 3 babet aldım çeşit çeşit giyiyiorum , indirim takip ediyorum. Sizde indirimleri kovalayın derim bazı dönemlerde çok büyük farklar oluyor

benim ayagim buçuklu.. babetlerin hiç biri olmuyor ayagima çok sert vuruyor ya.

Ben normalde 40 numara giyiyorum ama bazen 40 büyük geliyor ayakkabıcılar kalıp koyuyor ayakkabıya o şekilde giyebiliyorum . Sizde deneyebilirsiniz
açilmasi için çok denedim. bıuzdolabi poşetin içine su koydum içine koydum. dondurucuya attim beklettim sonuç mu yine ayni.. babetler bana olmuyor büyük küçük oluyor işde

açilmasi için çok denedim. bıuzdolabi poşetin içine su koydum içine koydum. dondurucuya attim beklettim sonuç mu yine ayni.. babetler bana olmuyor büyük küçük oluyor işde

Hımm anladım. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız spor ayakkabı daha rahattır şüphesiz :)

kamu da çalışıyorum:) iş ayakkabi almam lazim siyahlardan:)
ama burda kimse siyah ayakkabi giymiyor renkli hepsi:)
Anladım, püsküllü ayakkıbalar vardır bilirsiniz onlar şuan çok moda. arama motoruna yazıp modelleri inceleyin. Klasik olduğu için numara bulabilirsiniz diye düşünüyorum

Ayy aynı ben :) bu borçlar da bitecek canım yemekten asla kismiyorum ama kıyafette ddüşünüp duruyorum hangisi daha uygun olur vs :))

Anladım, püsküllü ayakkıbalar vardır bilirsiniz onlar şuan çok moda. arama motoruna yazıp modelleri inceleyin. Klasik olduğu için numara bulabilirsiniz diye düşünüyorum
internetten almiyorum:)
ayagima denemek lazim.. biilemem valla:) denemeden almam:)

Pardon ama terbiyesizlik etmiş eşin!
Iyi yapıyorsun bende eşimde kendimize bişi almayiz çocuğa alırız
İyimi kötü mü bilmem geçen eşim iyi kombine yapamadigimi ima etti??? Yapmasına yaparım da paraya kıyamıyorum

ARKADAŞLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM:)
konunun yeri burasi mi bilmiyorum..
peripella ve nutella kavanozlari nabiyosunuz?
bence 15-20 tane kavanoz oldu.. atamadim ne yapmaliyim bilen varsa sölesin.

benim ayagim buçuklu.. babetlerin hiç biri olmuyor ayagima çok sert vuruyor ya.

kamu da çalışıyorum:) iş ayakkabi almam lazim siyahlardan:)
ama burda kimse siyah ayakkabi giymiyor renkli hepsi:)

internetten almiyorum:)
ayagima denemek lazim.. biilemem valla:) denemeden almam:)

Canım bence borçlar bitince bir süre kendini serbest bırak... Yukarda ki mesajları görüyor musun sürekli bi savunma halindesin... Almamaya odaklanmışsın. Biraz rahatlamanı tavsiye ederim.

Canım bence borçlar bitince bir süre kendini serbest bırak... Yukarda ki mesajları görüyor musun sürekli bi savunma halindesin... Almamaya odaklanmışsın. Biraz rahatlamanı tavsiye ederim.
valla. ben öle yapcam:) serbest birakmam lazim.şu an alamam alsam 40 kere düşünücem.

çok iyi yapmış eşim valla gözümü açtı. özüme döndüm. ayda toplasan iki kere giyeceğim bi ayakkabıya o kadar para veriyorsam gerisini siz düşünün:)

erkeklere tutumlu eşler yaramıyor. şimdi tek kelime edemez kombinlerime.çünkü çok güzel harcıyorum. borç bi şekilde ödeniyor.bence sizde hafiften kıymaya başlayın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…