- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
çok iyi yapmış eşim valla gözümü açtı. özüme döndüm. ayda toplasan iki kere giyeceğim bi ayakkabıya o kadar para veriyorsam gerisini siz düşünün:)
erkeklere tutumlu eşler yaramıyor. şimdi tek kelime edemez kombinlerime.çünkü çok güzel harcıyorum. borç bi şekilde ödeniyor.bence sizde hafiften kıymaya başlayın:)
Ben onu ucuz diye yazdım zaten40 liralik kot bana ucuz geldi olsa alirim:) tesettürlü olduğum için kot yerine tunik lazim olur hep. perdesu alicam dedim çok istedim borçlar bitsin aliirm arrık dedim.:)baya isteklerim çok işte alamiyorum düşünce yüzünden.. kendime DUR demeyi öğrenmişim meğerse...
bardak konusu gelince bi kere mahcup olmuşum.. misafirlere yetmemişti gittim aldim iki kutu çay bardaklari.. yeni model bardaklar çikti gidip alasim geliyo. kum saati benzeri çay bardaklardan işde.
lazim olucak çokmuş meğer ki .:)ay sonu yetişecek mi onu düşünmek lazim o şekilde tutumlu olmaya çalışıyorum.
ne şanslısınız. bizde çöp alan yok
ben bir kere bakıyorum ve almıyorum,Merhaba arkadaşlar..
başlığı gibi alışveriş yaparken 40 kere düşünmek.. neden miii
bişeyi alirken etiketleri bakiyorum pahalı... alsam mi almasam mi diye düşünmeme sebep oluyor..
alirken bu lazim mi diye kendime soruyorum..
bi alinca çok mutlu oluyorum.. sürekli aldığım şeye bakiyorum. ne garip...
mesela ucuz ve kaliteli tunik alicam.. tunik fiyatlari 40 liradan fazla buluyor..
bana göre pahalı geliyor düşünüyorum. bunu hep giyecekmiyim...
aliyorum sonra uygunsuz çikiyor ayy allahim nedir bu pişmanlık...offf.. valla çok karışık...
BORÇlar yüzünden alışveriş yaparken 40 kere düşünür oldumm..hep lazim mi diye..
ay sonu yetişecekmiyiz diye düşünüyorum parayı hep hesap yapıyorum..
birikim yapayim da sonra ne istesem alicam diyorum.. oda nafilee..
ne yapmaliyim ayni düşünen varmi fikirlerini bekliyorum..
teşekkür ederim..
bence doğru yapıyorsunuzMerhaba arkadaşlar..
başlığı gibi alışveriş yaparken 40 kere düşünmek.. neden miii
bişeyi alirken etiketleri bakiyorum pahalı... alsam mi almasam mi diye düşünmeme sebep oluyor..
alirken bu lazim mi diye kendime soruyorum..
bi alinca çok mutlu oluyorum.. sürekli aldığım şeye bakiyorum. ne garip...
mesela ucuz ve kaliteli tunik alicam.. tunik fiyatlari 40 liradan fazla buluyor..
bana göre pahalı geliyor düşünüyorum. bunu hep giyecekmiyim...
aliyorum sonra uygunsuz çikiyor ayy allahim nedir bu pişmanlık...offf.. valla çok karışık...
BORÇlar yüzünden alışveriş yaparken 40 kere düşünür oldumm..hep lazim mi diye..
ay sonu yetişecekmiyiz diye düşünüyorum parayı hep hesap yapıyorum..
birikim yapayim da sonra ne istesem alicam diyorum.. oda nafilee..
ne yapmaliyim ayni düşünen varmi fikirlerini bekliyorum..
teşekkür ederim..
aynı ben.pişman değilim40i birak bi kere bile düşünsem neler başaracam da nerdeeee
Para harcamadan duramıyorum maalesef
bravo arkadaşım ne koca ne de evlat için birikim yapmam.ev var araba var şükür.borcum da yok.bana bişey olsa zaten elimdekiler çocuğuma kalacak.çocuklarım benimleyken bekarken en güzel şekilde kısmadan gözleri dışarıda kalmadan yaşasınlar.geriye dönüp baktıklarında anne baba evini özlemle hatırlasınlar.varken yok gibi yaşamam evlatlarımı da yaşatmam.bizdede iki maaş ve mal mülk borcu var. bende senin gibi dikkate diyordum. birgün kapıda ayakkabım kalmış eşim ayakkabıyı alırken 20 liralık diye dalga geçti.o günden sonra hiç kasmadım.mesela geçen hafta 320 liraya spor ayakkabı aldım.
borç bir şekilde ödenir merak etme. bu kadarda kasma. gün gelir yaptığın fedakarlıklar göze görünmez.değer bilinmez. bence bu kadar düşünme.sonuçta sende çalışıyormuşsun.
katılıyorum size ev araba biraz da kötü gün birikiminiz varsa öyle yaşamdan zevkelrden çocuklardan kısarak birikim olmaz .gelir gider dengesi olmalı bir ev de normal ya da orta üstü gelirim varken neden keyfime göre harcamayayım kendime evladıma apartmanın olacağına evim olsun yeterdeyim ben zaten sıkı birikimle zengin olunmaz doğru yatırımla zengin olunur ailemden böyle gördüm böyle öğrendim mesela şimdi çok ucuz olan yerlerden arsa alın çocuğunuz bebekken o arsa çocuk unıversiteyı bitirdığınde çpcuğa en az 3 4 ev olarak geri döner ölee dişini sıkmakla döküntü giymekle hiç bir şey olmazbravo arkadaşım ne koca ne de evlat için birikim yapmam.ev var araba var şükür.borcum da yok.bana bişey olsa zaten elimdekiler çocuğuma kalacak.çocuklarım benimleyken bekarken en güzel şekilde kısmadan gözleri dışarıda kalmadan yaşasınlar.geriye dönüp baktıklarında anne baba evini özlemle hatırlasınlar.varken yok gibi yaşamam evlatlarımı da yaşatmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?