Alkali Diyeti Deneyimlerimiz

evet canımbu kiloda olup bu beden giymek süper.

belirledik sayılır.ufak tefek değişikşikler olacak amin isteyen herkese nasip olsun.
bende yaklasık 2 hftadır içiyorum ki eczane karbonatı.ben de ilk senin gibi endişelendim hatta aysegül hanıma mail attım ama cevap alamadım:18:
arkadaslar dedi.onlarda bulana dek market karbonatı kullanmıslar bosa değil emekler.

bugünkü menüm;

sabah; çorba,marul,yumurta,lor peyniri,ada cayı,1dilim ekmek

ara;form çayı

öğlen;kek

ara;yeşil cay

aksam;tavuk,salata,pırasa yemegi azıcık..

45 dk callanetics egzersizi
yatana dek de alkali suya devam

Üzülme canım.Market karbonatıda olur.İngiliz karbonatının tercih edilme nedeni daha saf olması.Market karbonatı belki katkılı olabilir diye ingiliz karbonatı öneriliyor

donuk pudra'cığım seni tebrik ediyorum. Allah sağlık versin .
sağlıkla kılo verirsin inşallah.

arkadaşlar yemek seçimi noktasında biraz sorun var bende . o nedenle menü paylaşımı yapıp yapmama konusunda kararsızım.

dün kayınvalidem geldi. çok ağır yemekler yapar. güneydoğu mutfağı.
bir de yarın pazara çıkmam lazım evde sebze yok.

dün öğle yemeğim
2 mantar 1 kaşık patates 1 kaşık kuru fasulye 1 kaşık makarna (ilginç değil mi)
1 çay 2 kaşık yoğurt

1 saat sonra yarım elma 2 dilim ayva

akşam 5te 3 adet ızgara tavuk 2 börek ve 1 tabak pancar salatası

10da meyve yarım muz yarım portakal

2.5 litre tamamı alkali su

merhaba kızlar
dün akşam eczaneden 2.5tlye aldım.bulduğumada çok sevindim
eve giderken tadın hoşuma gitmeyeceğini düşündüm ve açıkcası çekindim içmeye
yarım ç.kaşıgı büyük bardakla içtim ilk garip geldi ve şuan içmeye başladım
denemekte fayda var
sabah tartıldım 68.5 kg geldim

dün 2 eczaneye de gitmiş annem yok demişler dogal ürün satan dükkanlar var pazar günü gidip bakayım o zaman alana kadar bu karbonata devam edeyim

menüm

sbh aç alkalı suyum 1 bardak
kahvaltı
yarım tost kepek ekmeği içine peynir domates
çay

ara yok bol bol su

öğle
yoğurt 2 kaşık ısırgan kavurması 2 kaşık karnıbahar salatası 1 köfte
1 dlm ekmek

ara yarım armut

akşama ne olur bilemiyorum. en çok da akşamlar zorluyor beni.

tesekkür ederim canım umarım hepimiz hem saglıklı bireyler oluruz hem de hedefledigimiz kilolara ulasabiliriz.

bir gün kacırmıs olsan da diger gün bırakma lütfen canım.. aksamları da daha dikkatli ol ..sebzeye agırlık ver.

Öğle yemeğimi yedim bergamotlu çayımı içiyorum 2 saat sonra da suyumu içerim ikindine de Elma getirdim abur cubur yememek için :125:

arkadaşlarım , canlarım sizlere bir sorum var bana bu diyette kısaca ne yasak ne yicez ne yemicez kısaca özetlermisiniz nooluur:125:

arkadaşlarım , canlarım sizlere bir sorum var bana bu diyette kısaca ne yasak ne yicez ne yemicez kısaca özetlermisiniz nooluur:125:

merhaba

ilk sayfadaki tablolar yardımcı olur aslında size. incelerseniz.

yasak derken; aslında %80 alkali %20 asit yediğiniz zaman dengelenmiş oluyor.

Kızlar idrarda PH ölçmek durumunuzu değerlendirmek açısından meğerse çok önemliymiş.Dün akşam ben bir baktım.PH ım 6.5 gibi bir şey Hani diyoruz ya dikkat ediyoruz neden zayıflamıyoruz diye.Çünkü mesela benim daha asitlenmem çözülmemiş.şimdi yanlışlarımı düşünüyorum.Su tüketimim azaldı.20 kilo başına 1 litre usulü hiç bir zaman içemedim.Ve daha ne yanlışlar ne yanlışlar.Size tavsiyem idrar Phınıza bakmanın bir yolunu bulun o zaman bu diyeti gerçekten hakkını vererek yapabiliyormusunuz onu anlarsınız.Eğer asitlenmeniz çözülmüşse kiloyu da rahat verirsiniz

Son düzenleme:

evet gecen ay saglık ocagına gittigimde benimde 6.5 cıktı.

bende 2 gündür yeterli su tüketemiyorum.

evet gecen ay saglık ocagına gittigimde benimde 6.5 cıktı.

bende 2 gündür yeterli su tüketemiyorum.

işte o zamanda yeterli olmuyor malesef.normal bir insan olsak asitlenmemiz fazla olmasa belki idare eder bünyemiz.Ama sağlık sorunları olan birileri olarak bizim bünyemizin fazla asitlendiği kesin ve düzgün alkali hale gelemezsek istediğimiz verimi asla alamayız bu diyetten donuk pudracım.Yani bol bol alkali su tüketip alkali yiyeceklere ağırlık vermemiz lazım.birde şeyi merak ediyorum sen tam biliyormusun onu.Mesela benim suyumun normal PH ı 7.96.Ben o suya karbonat kattığımda PH kaç oluyor.Hani sağlık sorunları olanların Ph 10 lu rakamları elde etmesi lazım ya.eğer suyumuzla o seviyeyi yakalayamıyorsak nasıl alkali olacağız.Şu an ciddi ciddi bu PH seviyesi nasıl yükselir tam olarak onları düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…