- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
maşallah kız 40-42 giyiyo olman haikabenimde vücudum sıkı kilom hiç belli olmuyo üst bedenim m-L
pantolonlar 42 -40 genelde
dügün hazırlıgı harika yaaaaa gelinliğin nasıl belirlediniz mi darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
bu arada ben hep market karbonatı içiyordum :84:emeklerim boşa mı gitti o içme sıkıntım falan :95::95:
annemi aradım alacak bugün almıştır galiba çok üzüldüm ya yanlış yanlış isçişim hep
maşallah kız 40-42 giyiyo olman haikabenimde vücudum sıkı kilom hiç belli olmuyo üst bedenim m-L
pantolonlar 42 -40 genelde
dügün hazırlıgı harika yaaaaa gelinliğin nasıl belirlediniz mi darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
bu arada ben hep market karbonatı içiyordum :84:emeklerim boşa mı gitti o içme sıkıntım falan :95::95:
annemi aradım alacak bugün almıştır galiba çok üzüldüm ya yanlış yanlış isçişim hep
canım sana cla tabletle ilgili mail geldi mi?bana gelmedi
menüm
sbh aç alkalı suyum 1 bardak
kahvaltı
yarım tost kepek ekmeği içine peynir domates
çay
ara yok bol bol su
öğle
yoğurt 2 kaşık ısırgan kavurması 2 kaşık karnıbahar salatası 1 köfte
1 dlm ekmek
ara yarım armut
akşama ne olur bilemiyorum. en çok da akşamlar zorluyor beni.
Öğle yemeğimi yedim bergamotlu çayımı içiyorum 2 saat sonra da suyumu içerimikindine de Elma getirdim abur cubur yememek için :125:
afiyet olsunbende yesil cayımı içiyorum
:125::125: ----- sunlar cok seker yaa
afiyet olsun sana da ben eczanede bulamadım diye marketten aldım karbonat işe yarar herhalde eczanelere bakıyorumbulursam alacağım yine de ..
bende sevdim bunları :125:
evet .. hep gülesim geliyor görünce..
eczanelerin hepsinde yok.aktarda bulan arkadaslar da olmus
arkadaşlarım , canlarım sizlere bir sorum var bana bu diyette kısaca ne yasak ne yicez ne yemicez kısaca özetlermisiniz nooluur:125:
Kızlar idrarda PH ölçmek durumunuzu değerlendirmek açısından meğerse çok önemliymiş.Dün akşam ben bir baktım.PH ım 6.5 gibi bir şeyHani diyoruz ya dikkat ediyoruz neden zayıflamıyoruz diye.Çünkü mesela benim daha asitlenmem çözülmemiş.şimdi yanlışlarımı düşünüyorum.Su tüketimim azaldı.20 kilo başına 1 litre usulü hiç bir zaman içemedim.Ve daha ne yanlışlar ne yanlışlar.Size tavsiyem idrar Phınıza bakmanın bir yolunu bulun o zaman bu diyeti gerçekten hakkını vererek yapabiliyormusunuz onu anlarsınız.Eğer asitlenmeniz çözülmüşse kiloyu da rahat verirsiniz
evet gecen ay saglık ocagına gittigimde benimde 6.5 cıktı.
bende 2 gündür yeterli su tüketemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?