Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh afiyet olsun için de göbek yapmıyor mu o? Ben de bir ara çok içtim ama en fazla içtiğim üçtür bı seferde. Göbek çıktı bildiğin. İnsanlar bebiş mi gobus mu diye sormaya başladılar:))="guyana, post: 55658837, member: 381336"]Şunu kabullenmen lazım, asla alkolü kendi istemezse bırakmaz. Kendimden biliyorum, benim fixtir içtiğim. Her akşam 5 bira içerim. Kendim istemediğim sürece de kimse için bırakmam. O nedenle bebek olur da bırakır diyorsan çok yanılırsın
Burdaki hanımlar adam iyi biri değil çocuk yapma.benim kardeşim 15 gün evli kaldı niye çocuk yaptığı için sorgularken bazı kadınlar sana mı sorucak tabi çocuk yapacak ne yaman çelişkiAblacım bu adama şakın çocuk yapma. Boşan ya da boşanma diyemem ama adamın gidişatı iyi değil. Şakın şakın çocuk yapmayın.
O zaman sana soyle diyim.Cıkmazda olduğum icin güclü olamadığım icin bir umut düzelir diye düsündüğüm icin
Pardon??? İyi misiniz hanımefendi?? Alkolik adama çocuk yapacakta tüm insanlık mı kurtulacak?? Ya da çocuk kendi hayatını nasıl kurtaracak?? Hem de tüp bebekle tedavi görüp yapılacak??? Ayrıca 15 gün evli kalan kardeşinizin kocası da iyi biri değil ki 15 gün evli kalmışlar. Ben ne demeye çalıştığınızı anlamadım.Burdaki hanımlar adam iyi biri değil çocuk yapma.benim kardeşim 15 gün evli kaldı niye çocuk yaptığı için sorgularken bazı kadınlar sana mı sorucak tabi çocuk yapacak ne yaman çelişki
Canim sanirim senin tuzun kuru hayatin hic kötülüğünü görememissin adamkolik falan bir kendine gel laflarına dikkat et senin adamkolik dediğin sey sevgi hani insanlar ayrılıncada üzülüyor falan ama sanirim evliysen mantik evliligi yapmissin sevgi nedir bilmiyorsun oh annemin evine dondum hersey rahat kafası yok bende annemede ne kadar yuk oldugumu dusunuyorum sizin gibi insanlardan akıl almaya calısıyodum bende empati kurarak cevap verecegine sacma sapan konusuyosun benim yerimde sende olabilirdin ben birine yorum yapsam kadın olduğu icin güzel uslupla cevap verirdimAlkolik karaktersiz adama çocuk yapacağım diye çırpınıyormusunuz cidden?
Adam alkolik,sizde adamkolik olmuşsunuz,akıl mantık devrelerim yandı bı yazılanlar gerçekse.
Alkol evliliğin baş dusmaniMerhaba arkadaşlar 3 senelik evliyim kaçarak evlendim kocam sabah aksam iciyordu. Bende ayda bir annemin evine geri dönüyordum çocuğumuz olmuyordu bana el kaldirinca bende ona vuruyordum asla ezilmedim ama çok yıprandim . Bir gün peşinde dolaninca icmiyordu ama öbur gün evde is yapmak için dursam hemen firsat bulup iciyordu. Annemle babam 15 senedir ayri babamla görüsmüyorum annem her zaman hem anne hem baba olmustur bana kac defa kiyafetlerimi toplayip döndüm anneme ama 5 gün sonra yeminler edip daha icmeyecegini söyleyip beni ikna ediyordu . Bende yuvam yıkılmasin belki bu kez düzelir diyip dönüyordum . Kayinpederim olmasa kim bilir ne sıkıntılar cekecektik dukkani var ve annesi duruyo . Depresyona girdiğimi hissediyorum. En nefret ettiğim sey yalan esimin 2 lafindan biri yalan bos yere yeminler söz vermeler ben bunca seye ragmen tup bebek tedavisine basladim ilk basta hersey iyi basladi alkol almadi sigarayi azaltti ve sonra tam yumurta toplama isleminden 3 gun once icmeye basladi doktor bana stresten uzak dur sigarayi birak falan dedi bende o alkole baslayinca ictim. Kizlar yine ayni hersey basa dondu kayinpederim 10.000 tl odedi ama esimin yaptiklarina karsilik biz annemle herseyi toplayip ciktik. Ben yumurta toplamaya giriyorum esim alkollu eve donuyorum dinlenmem gerek telefonunu kapatiyor ortalarda yok sorsan deli gibi seviyo . Ve sorun onda onun cocugu olmuyo simdi bosanacam ve kendimi cok yalniz ve mutsuz hissediyorum
tuzum kuru değil ancak şükür kafam çalışıyormuş şu açılan konuya bakınca.Canim sanirim senin tuzun kuru hayatin hic kötülüğünü görememissin adamkolik falan bir kendine gel laflarına dikkat et senin adamkolik dediğin sey sevgi hani insanlar ayrılıncada üzülüyor falan ama sanirim evliysen mantik evliligi yapmissin sevgi nedir bilmiyorsun oh annemin evine dondum hersey rahat kafası yok bende annemede ne kadar yuk oldugumu dusunuyorum sizin gibi insanlardan akıl almaya calısıyodum bende empati kurarak cevap verecegine sacma sapan konusuyosun benim yerimde sende olabilirdin ben birine yorum yapsam kadın olduğu icin güzel uslupla cevap verirdim
Merhaba arkadaşlar 3 senelik evliyim kaçarak evlendim kocam sabah aksam iciyordu. Bende ayda bir annemin evine geri dönüyordum çocuğumuz olmuyordu bana el kaldirinca bende ona vuruyordum asla ezilmedim ama çok yıprandim . Bir gün peşinde dolaninca icmiyordu ama öbur gün evde is yapmak için dursam hemen firsat bulup iciyordu. Annemle babam 15 senedir ayri babamla görüsmüyorum annem her zaman hem anne hem baba olmustur bana kac defa kiyafetlerimi toplayip döndüm anneme ama 5 gün sonra yeminler edip daha icmeyecegini söyleyip beni ikna ediyordu . Bende yuvam yıkılmasin belki bu kez düzelir diyip dönüyordum . Kayinpederim olmasa kim bilir ne sıkıntılar cekecektik dukkani var ve annesi duruyo . Depresyona girdiğimi hissediyorum. En nefret ettiğim sey yalan esimin 2 lafindan biri yalan bos yere yeminler söz vermeler ben bunca seye ragmen tup bebek tedavisine basladim ilk basta hersey iyi basladi alkol almadi sigarayi azaltti ve sonra tam yumurta toplama isleminden 3 gun once icmeye basladi doktor bana stresten uzak dur sigarayi birak falan dedi bende o alkole baslayinca ictim. Kizlar yine ayni hersey basa dondu kayinpederim 10.000 tl odedi ama esimin yaptiklarina karsilik biz annemle herseyi toplayip ciktik. Ben yumurta toplamaya giriyorum esim alkollu eve donuyorum dinlenmem gerek telefonunu kapatiyor ortalarda yok sorsan deli gibi seviyo . Ve sorun onda onun cocugu olmuyo simdi bosanacam ve kendimi cok yalniz ve mutsuz hissediyorum
Ohh afiyet olsun için de göbek yapmıyor mu o? Ben de bir ara çok içtim ama en fazla içtiğim üçtür bı seferde. Göbek çıktı bildiğin. İnsanlar bebiş mi gobus mu diye sormaya başladılar:))
o zaman sende işe gir çalış yük olma kadınaAnneminde maddi durumu iyi değil sigarami falan aldığını gördükçe onada üzülüyorum ne yapacam bilmiyorum
Tanıdığım biri var hergün yada 2 günde bir içer rakı. Ne eşine vurur ne bağırır. Romantik düşünceli mükemmel biri. Bunun alkol ile alakası yok. Eşin ruh hastası. Anlamıyorum bir insan niye içer. Hadi içtin diyelim insan gibi içsinler. Kuzenimin eşi de alkolik resmen. Herkes kocasına hayran. Eşine nasıl aşık, nasıl iyi bir eş. Ayrılın demiyorum ya tedavi olsun ya ayrılın. Eşiniz insanca içse, şiddete ne gerek var. Hatta hiç içmese. İyice düşünüp karar verin
Kendi düzen kuramadığın hayata bir de çocuk mu getiriyorsun.Gerçekten bunu iyi düşünMerhaba arkadaşlar 3 senelik evliyim kaçarak evlendim kocam sabah aksam iciyordu. Bende ayda bir annemin evine geri dönüyordum çocuğumuz olmuyordu bana el kaldirinca bende ona vuruyordum asla ezilmedim ama çok yıprandim . Bir gün peşinde dolaninca icmiyordu ama öbur gün evde is yapmak için dursam hemen firsat bulup iciyordu. Annemle babam 15 senedir ayri babamla görüsmüyorum annem her zaman hem anne hem baba olmustur bana kac defa kiyafetlerimi toplayip döndüm anneme ama 5 gün sonra yeminler edip daha icmeyecegini söyleyip beni ikna ediyordu . Bende yuvam yıkılmasin belki bu kez düzelir diyip dönüyordum . Kayinpederim olmasa kim bilir ne sıkıntılar cekecektik dukkani var ve annesi duruyo . Depresyona girdiğimi hissediyorum. En nefret ettiğim sey yalan esimin 2 lafindan biri yalan bos yere yeminler söz vermeler ben bunca seye ragmen tup bebek tedavisine basladim ilk basta hersey iyi basladi alkol almadi sigarayi azaltti ve sonra tam yumurta toplama isleminden 3 gun once icmeye basladi doktor bana stresten uzak dur sigarayi birak falan dedi bende o alkole baslayinca ictim. Kizlar yine ayni hersey basa dondu kayinpederim 10.000 tl odedi ama esimin yaptiklarina karsilik biz annemle herseyi toplayip ciktik. Ben yumurta toplamaya giriyorum esim alkollu eve donuyorum dinlenmem gerek telefonunu kapatiyor ortalarda yok sorsan deli gibi seviyo . Ve sorun onda onun cocugu olmuyo simdi bosanacam ve kendimi cok yalniz ve mutsuz hissediyorum