- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
Evet canım benim teşekkür ederim :)) elbisemi beğenmediler kriz çıktı onunla boğuluyorum sizinde fikrinizi almak istedim. Bu elbise 42 beden çok ilginç dimi :))En alttaki fotodaki güzelmiş kuzum. Elbisen de hoşmuş bu sensin değil mi aneeeem ne ince durmuşsun maşallah
Maşallah sana kuzum gayet ince göstermiş seni. Peki o çok bilmişlerin istediği modeller hangileri atsan baksak olur muEvet canım benim teşekkür ederim :)) elbisemi beğenmediler kriz çıktı onunla boğuluyorum sizinde fikrinizi almak istedim. Bu elbise 42 beden çok ilginç dimi :))
Bulabilirsem atayım canım bi model beğendi onlar bende onu almadımMaşallah sana kuzum gayet ince göstermiş seni. Peki o çok bilmişlerin istediği modeller hangileri atsan baksak olur mu
Bana göre çok açık canım normalde öyle giyinmem hiç yani benlik bişey değil.Aslında buda iyiymis sade modelmiş .
Fatmooooş yaaa kaçırdım elbiseyiSildim
Bu da elbisem
Ayrıca bu modelde şahaane
Hadi hadi banada göndeeeerÇabuk bakın 10 dk olmadan silmem kim olduğum ortaya çıkmasın
Aaa evet açık tabi mevlütlüye göre ben önünün modeli sade ya onu beğendim ama haklısın açık. Ilk modeli niye beğenmiyolar çok bilmişlerBana göre çok açık canım normalde öyle giyinmem hiç yani benlik bişey değil.
Ayrıca eşim de müsade etmez... düğünümüz de mevlütlü kuran okunacak
Evet canımGünaydın kızlar @Papatya gelini maşallah kız devam böyle. Ayran çorbasını ben de yapmıştım bulgur olunca bende işe yaramadı. :)) tuzsuz içiliyor biliyorsun değil mi...
Atayım canım :)Fatmooooş yaaa kaçırdım elbiseyi
kaç gündür bekliyorum merakla ve heyecanla
Bana özelden atarmısın
Lütfeeeen
Bele yakın saçlarım ama ek taktırmak istiyorumAyrıca bu modelde şahaane
Saçların uzun mu
Dağınık topuz da güzel ama klasik
Bunu daha çok beğendim.
Ne bilim açık olanları beğeniyorlar sonra da konuşacak mevlütte açık giyindi diye :))Aaa evet açık tabi mevlütlüye göre ben önünün modeli sade ya onu beğendim ama haklısın açık. Ilk modeli niye beğenmiyolar çok bilmişler
Evdeyken temizlik daha çok yoruyor benim hiç bitmez ev işi evde iki afacan var savaş çıkmış gibi ev hepGüya evdeyim izin günüm
Aynen kuzum açıklar olmaz mevlütte. Arkandan atıp tutar elalem. O ilk attığın elbise daha iyi öbürlerine göre.Ne bilim açık olanları beğeniyorlar sonra da konuşacak mevlütte açık giyindi diye :))
Yani hem usturuplu bişey hemde çok basit bişey değil. Normalde de giymiyorum sadece kısa kollu tişört giyiyorum askılı falan kullanmıyorum. Eşim de müsade etmiyor zaten gel de anlatAynen kuzum açıklar olmaz mevlütte. Arkandan atıp tutar elalem. O ilk attığın elbise daha iyi öbürlerine göre.
Anladım yok herkes neyi ne zaman giyeceğini elbet bilir zaten. Eşin müsade etmiyormuş sen o ilk fotodakini düşün derim canım.Yani hem usturuplu bişey hemde çok basit bişey değil. Normalde de giymiyorum sadece kısa kollu tişört giyiyorum askılı falan kullanmıyorum. Eşim de müsade etmiyor zaten gel de anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?