- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
S salinger29 vsKuasar
Forever07 vs C cizen_bayan
N naz5403 vskokulusabun
Sena616 vs 01ebruli
@Papatya gelini vsLolaLuna
tulipa vs A AklinYolu1
@fatma7454 vsSarellam
K Kimmik vs @beyaz lotus
16 kişiyi eşleştirdim ,rakibini yenen arkadaşımıza kupa vericem ona göre .
ben resim yükleyemiyorum site hata veriyor ilk girişte 79,3 ile başladım perşembe günü girdim grubadaC cizen_bayan sen listede ekli degilsin canim. Sanirim tarti resmini kacirdim.
Ama iste tarti resmini gormeden listeye yazamiyorum. Forever a yollasan resmi olmaz mi ya da bana email at.ben resim yükleyemiyorum site hata veriyor ilk girişte 79,3 ile başladım perşembe günü girdim grubada
olur mail adresinizi verin göndereyim hemenAma iste tarti resmini gormeden listeye yazamiyorum. Forever a yollasan resmi olmaz mi ya da bana email at.
1 Ağustosa kadar fatma7454 etiketliyoruz menü için .Sonrasında menü bakanı değişecek kuzum .olur mail adresinizi verin göndereyim hemen
aa tamam okey bende yarın öyle yaparım sağol canım benim1 Ağustosa kadar fatma7454 etiketliyoruz menü için .Sonrasında menü bakanı değişecek kuzum .
Aaaa grup işini çok iyi düşünmüş sünüzSimdi arkadaslar senayla soyle dusunduk. Takim icinde gruplara ayrilalim kizlar. Hem menu icin hem spor icin extra destek saglayalim. O yuzden arkadasimiz burada olmadigi zaman extra durtelim. Kacamak yaptigi zaman extra uyaralim.
Mavi grup
A AklinYolu1Sarellam K Kimmik [COLOR=#0080ff]@beyaz lotus[/COLOR] LolaLuna
Yesil grup
[COLOR=#00b300]@fatma7454[/COLOR]tulipa [COLOR=#00b300]@Papatya gelini[/COLOR]
Pembe grup
Amelie23 I IRMAKK70 AdaisyLove kokulusabun 01ebruli Sena616
Turkuaz grup
N naz5403 S salinger29Kuasar Forever07 [COLOR=#00b3b3]@swtyheart[/COLOR]
Sena dusundu aslinda.Aaaa grup işini çok iyi düşünmüş sünüz
Aynen kuzum malum sayı fazla herkes grbundakileri menü ve spor konusunda dürtse hooop sen napıyosun sağlıklı beslen, sporun nerdee dese her hafta müthiş eksiler görürüz hem menü bakanına ,spor bakanına yardımcı oluruzGrup isi bence de iyi oldu. Yeni olunca kim kimdi kafa karisiyor bendeSimdi once grup arkadaslarimi tanirsam arkasi gelir sanirsam
Anladım işte şu anlık grup grup kaynaşıp birbirimizi dürtücezbende yeniyim grupta ve kim ne nedir iyice çorba her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?