- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bilgisayar ve matematik. Matematik kitabı yazmayı düşünüyorum :)Master 'ları ne üzerine yaptın canım. Maşallah sana .inşallah uygun bir iş bulursun kendine.
Kurslar da.cokmus.
Hoşgeldin serüvenimize canımm
Hoş bulduk canım seninkileride Allah bağışların yeni başladım umarım zor gitmezAramıza hoşgeldin canım
Allah bağışlasın miniklerini ☺
Bende de iki tane var
İkinci çocuktan sonra kilo daha zor gidiyor dimi
Maşallah kuzu, ikiside zor bölümler haa ben hemşirelikte zorlanıyorum herkes uzaya çıkmışBilgisayar ve matematik. Matematik kitabı yazmayı düşünüyorum :)
Takılarimi sizinle paylasayim:))
Enerjimiz güzel. Bilinçli bir takımız ortalamamız cok yüksek. Başka bir diyet topigine ihtiyacınız yok:)Evet enerjiniz hoşuma gitti. Elveda kilolar.
Sen hele sağlıklı beslenmeye başla ilk hafta ödemler nasıl iniyor, denendi onaylandıHoş bulduk canım seninkileride Allah bağışların yeni başladım umarım zor gitmez
Biz bize yeteriz kelebekler, fikir alışverişi, arada geyik ,işte bunun yanında eğlenerek kilo veriyoruzEnerjimiz güzel. Bilinçli bir takımız ortalamamız cok yüksek. Başka bir diyet topigine ihtiyacınız yok:)
Seninki de çok güzel bölüm şekerim. Ben doktor olacaktım kan göremiyorum diye vazgeçtim :)Maşallah kuzu, ikiside zor bölümler haa ben hemşirelikte zorlanıyorum herkes uzaya çıkmış
Oo maşallah sana. Inşallah yazarsin. Bize de haber ver. Gurur duyalim arkadasimizla.Bilgisayar ve matematik. Matematik kitabı yazmayı düşünüyorum :)
Takılarimi sizinle paylasayim:))
Atarim canım. Ben acemiyim daha. Cok super şeyler beklemeyin :)Oo maşallah sana. Inşallah yazarsin. Bize de haber ver. Gurur duyalim arkadasimizla.
Taki yapmak çok eğlenceli ve güzel bir uğraş . bazılarının resmini atsana.bakalım. çok özledim 'taki yapmayı. Ben bu ara bebiş buyutuyorum fırsat olmuyor.bekarken yapardım.
Yaa kuzum nasip demekki ,sana tedaviye gelirdik ama senden muhteşem yaşam koçu olur heeSeninki de çok güzel bölüm şekerim. Ben doktor olacaktım kan göremiyorum diye vazgeçtim :)
Hoşbuldukhos geldinnnn
Canım sen zaten süper bir eğitim almışsın. Bırak bunlar da orta şeker olsun .Atarim canım. Ben acemiyim daha. Cok super şeyler beklemeyin :)
Bunun üstüne içilir. Tabi ki ne sebze çorbası :)Yaa kuzum nasip demekki ,sana tedaviye gelirdik ama senden muhteşem yaşam koçu olur hee
Fazla vurmayın ama:)Canım sen zaten süper bir eğitim almışsın. Bırak bunlar da orta şeker olsun .
Yeni menu bakanları.selam hanımlar yine coşmuş grup maşallah allah sohbetinizi artırsın. Bugünkü menüm
Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi
Ara öğün:
1 orta boy nektari
öğlen :
Küçük boy biber dolması
1 domatesten menemen
Salata
ara öğün
Türk kahvesi
5 adet kuru kayısı
Akşam :
Ayran yoğurt allah ne verirse
akşam güzel bir yürüyüş yaparım tamam bu işHer öğünden önce 2 bardak su içildi ve sabah ve bütün gün limonlu su içildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?