- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
Haftaya çarşamba yükleme yapıyoruz dimiArtik kupalar bir sonraki haftaya devretmiyor ve aylik yarisma yok.
O yuzden en az %2 verme kosulu var . Kilonuzun %2 ini verebilirseniz belki dereceye girebilirsiniz. Altii ih ih.
Ornek veriyorum kilom 60 kg. %2 si 1200 gram dereceye girmek icin haftalik 1200 gram vermek gerekiyor.
Kilo alan kisi kupa alma hakkini kilosunun altina inene kadar kaybeder.
Tarti resmini yuklemeyen kupa hakkini iki hafta kaybeder.
Sena616 @Papatya gelini Forever07 @ebrar1980 C cizen_bayan @naz5403
Evet her carsamba.Haftaya çarşamba yükleme yapıyoruz dimi
tamam canımcımmmEvet her carsamba.
Soz bidaha olmaz bebegi uyuyunca aticam
Emailimi biliyorsun gecen hafta atmistin.Soz bidaha olmaz bebegi uyuyunca aticam
HaklısınGercekten umrumda olmasa soylemezdim ama soylemem gerekiyor. 100 gram vermissin menunden de goruyorum neden oldugunu.
Ne yapacaksin fistik ezmesi yemeyeceksin kuasar, sucuk yemeyeceksin,yufkanin gercekten sana yarari yok. Hadi kepek ekmegi bir derece kalsin.
Terayagi bal yerine kaymak ye, omlet ye.
Kakaolu sut yerine tarcinli sut ic.
Kahvaltin fazla, ogle yemegin az , sen bunlari yedikten sonra acikmiyor musun, yorulmuyor musun?
Kuruyemis badem , ceviz , kabak cekirdegi al .
Sabah kahvaltini yap ama iki en fazla uc cesit olsun seninki kac cesit.
Elmanin yaninda yogurt yiyebilirsin mesela.
Tesskkur ederimAlmak istedigin bir bakanlik varsa soyle.
Tesekkur ederim ben almayayim mi, tesekkur ederim ben de alirim mi.Tesskkur ederim
Başkanım gelmiş müthiş kurallarla A AklinYolu1
Canlarım haftaya çarşamba mikemmeel eksi bekliyorum hepimizden size güveniyorum. Tartı resmi yükleyemeyenler başkana ya da bana mailden atabilirler.
Seni yeriiim ,atsın tabi canoo tartı bakanınız konuşuyor alooo çarşamba artı gelene çivili sopa ve böcekli havuz hediyesi kampanyası devam edeyiiiiiYa dedim yukselmisken inise gecmeyelim hep cikmaya devam edelim.
Zaten %1in uzerinde bir takim ortalamasi super.
Istiyorsan sana atsin swtyheart canim .
Tesekkur ederim ben almayayim mi, tesekkur ederim ben de alirim mi.
@swtyheart emaili senaya atabilirsin.Seni yeriiim ,atsın tabi canoo tartı bakanınız konuşuyor alooo çarşamba artı gelene çivili sopa ve böcekli havuz hediyesi kampanyası devam edeyiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?