ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Eki Görüntüle 2177471 bugün aldım sabahtan beri 2. sise deyim içinde limon tarcın var çok pratik ama çokta sirinnnn
Çok güzel görünüyor. Keyifle kullan. Biliyor musun yarışmanın ilk haftası ben sadece 100 gr vermiştim. Sonra yorumları dikkate aldım ve pes etmedim. Çok güzel kilo vermişsin daha da vereceğiz inşallah

Kupa alanları tebrik ediyorum canlar

Bisey soracağım en çok kilo verene mi veriliyordu kupa

Aynen canm kullanmıyorum bende ama çok kotuydu tadı ya
Canım zerdecalia nasıl .kullanmistin.kim

Ben kac olurum da hedef kupasi en yakin tahmini tutturan sarem2015 e gidiyor. Tebrikler sarem.

Eki Görüntüle 2177473

Haftanin ilk uce girenleri ;

1. C cizen_bayan
2. lastrose6
3. sarem2015

Tebrikler kizlar.

8 Agustos All _ StaR ortalamasi : 1.46

Eki Görüntüle 2177474

Canım matematikcim benim. Ellerine sağlık. Teşekkür ederim.
Kupami da aldım devamı gelecek. insallah.

Sabah 9.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık.

Öğlen.14.00.
Karisik salata
1 tavuk but

Akşam18.30
1 kase corba

Salata
Bol su

Canim seni de yazdim simdi 6 kisi oldu:)) Yalniz bir dahaki menu bildirimine tarih yazarsan ve etiketlemeyi unutmazsan daha iyi olur. Arada gozumuzden kacarsa kupana yazik olur

Kızlar benim oğlum diş çıkarıyor iki gündür çok huysuz kızım hiç böyle değildi
Insallah cabucak cikarir da hem yavrucak hem sen rahatlarsiniz canim. Her cocuk bir olmuyor iste. Benim oglum da cok kolay cikarmisti, ne hastalik ne huysuzluk oluyordu sadece kopek disleri cikarken pisik olmustu bir defa. Yegenim cok zorlandi cikarirken ates falan, sasirmistim onu gorunce.

Merhaba arkadaslar, hedefi tutturmayı bırakın bayağı gecen haftadan üstüne 100 gram da fazla almışım. Aslinda pek kacamak yaptigim soylenmez, bu meyveler mi beni boyle yapiyor acaba? Çok üzgünüm. Bu arada bayağı kosusturmacali günler geçiriyorum geç yükledim o yuzden.

8 ağustos menü

Kahvaltı 10:00
2 yumurta ile sucuklu omlet
2 ince dilim kasar peyniri

Öğle 15:00
2 hurma

Akşam
1 kase sebze çorbası
1 kase zeytinyağlı barbunya yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu salatası

Ara
Galiba yine meyve yiyecegim.
Belki 1 bardak şekersiz çay ya da kahve içerim ya da hiçbir sey icmem

Bugün evde olmadığı için meyve yiyemedim ama esim eve gelirken almış bir sürü sağ olsun. Allah olmayanlara da versin cok sukur. Meyvelere dayanamıyorum ama ben...

Inşallah veririm kuzum teşekkür ederinmnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…