Çok güzel görünüyor. Keyifle kullan. Biliyor musun yarışmanın ilk haftası ben sadece 100 gr vermiştim. Sonra yorumları dikkate aldım ve pes etmedim. Çok güzel kilo vermişsin daha da vereceğiz inşallahEki Görüntüle 2177471 bugün aldım sabahtan beri 2. sise deyim içinde limon tarcın var çok pratik ama çokta sirinnnn
İyi canım halletmene sevindimayy deme öyle yaa ben 300 aldım 2 tanesiniacil lazım ve gidip almaya vaktim yok canım hazır kargoyla gelmesi lazım ve en geç cumaya lazımdı bi site buldum çok güzel ilgilendiler sipariş verdim yarın gelecek inşallah
Kupa alanları tebrik ediyorum canlar8 Agustos 2018 - Haftanin kupa kazananlari ve son siralama;
Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.
Kilo veren , veremeyen , kilo vermeye calisan , dereceye giren , aktif paylasim yapan herkesi tebrik ediyorum. Boyle giderseniz bu is yakinda biter kizlar.
1. C cizen_bayanbirincilik
yuzde : 3.00
2.sarem2015 ucunculuk + menu + hedef
yuzde : 2.78
3.lastrose6 ikincilik
4:Kuasar menu
Yuzde: 1.53
5 : S salinger29 menu
Yuzde:1.43
6 : @ebrar1980 menu
Yuzde: 1.02
7: I IRMAKK70 menu
Yuzde: 0.56
Ilk uce girenlere sirasiyla ucer ikiser birer kupa, tahmin tutturana ve menulerini eksiksiz yazanlara 1 er kupa tatlim.Kupa alanları tebrik ediyorum canlar
Bisey soracağım en çok kilo verene mi veriliyordu kupa
Hmmm şimdi anladım çok katı çok sertIlk uce girenlere sirasiyla ucer ikiser birer kupa, tahmin tutturana ve menulerini eksiksiz yazanlara 1 er kupa tatlim.
Canım zerdecalia nasıl .kullanmistin.kimAynen canm kullanmıyorum bende ama çok kotuydu tadı ya
Ben kac olurum da hedef kupasi en yakin tahmini tutturansarem2015 e gidiyor. Tebrikler sarem.
Eki Görüntüle 2177473
Haftanin ilk uce girenleri ;
1. C cizen_bayan
2.lastrose6
3.sarem2015
Tebrikler kizlar.
8 Agustos All _ StaR ortalamasi : 1.46
Eki Görüntüle 2177474
Canım matematikcim benim. Ellerine sağlık. Teşekkür ederim.8 Agustos 2018 - Haftanin kupa kazananlari ve son siralama;
Esitlik durumunda yuzdelere bakildi.
Kilo veren , veremeyen , kilo vermeye calisan , dereceye giren , aktif paylasim yapan herkesi tebrik ediyorum. Boyle giderseniz bu is yakinda biter kizlar.
1. C cizen_bayanbirincilik
yuzde : 3.00
2.sarem2015 ucunculuk + menu + hedef
yuzde : 2.78
3.lastrose6 ikincilik
4:Kuasar menu
Yuzde: 1.53
5 : S salinger29 menu
Yuzde:1.43
6 : @ebrar1980 menu
Yuzde: 1.02
7: I IRMAKK70 menu
Yuzde: 0.56
Sabah 9.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık.
Öğlen.14.00.
Karisik salata
1 tavuk but
Akşam18.30
1 kase corba
Salata
Bol su
Insallah cabucak cikarir da hem yavrucak hem sen rahatlarsiniz canim. Her cocuk bir olmuyor iste. Benim oglum da cok kolay cikarmisti, ne hastalik ne huysuzluk oluyordu sadece kopek disleri cikarken pisik olmustu bir defa. Yegenim cok zorlandi cikarirken ates falan, sasirmistim onu gorunce.Kızlar benim oğlum diş çıkarıyor iki gündür çok huysuz kızım hiç böyle değildi
Tatlım yogurda katmistinCanım zerdecalia nasıl .kullanmistin.kim
Canım matematikcim benim. Ellerine sağlık. Teşekkür ederim.
Kupami da aldım devamı gelecek. insallah.
Inşallah veririm kuzum teşekkür ederinmnmmÇok güzel görünüyor. Keyifle kullan. Biliyor musun yarışmanın ilk haftası ben sadece 100 gr vermiştim. Sonra yorumları dikkate aldım ve pes etmedim. Çok güzel kilo vermişsin daha da vereceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?