- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
başkan papatya gelininin tel sorunu vardı ondan yükleyememiştir. Anneyimbenanne de 2 gündür yok dün de yoktu o kadar etiket falan yaptım ama bi sorun var galiba diğerleri hakkında bi fikrim yok amaMazeretsiz tarti resmi yüklemeyenleri bugün listeden çıkaracağım. Biz ciddiye alıyorsak siz de ciddiye alın.
pg teli bozuktu biliyoruzMazeretsiz tarti resmi yüklemeyenleri bugün listeden çıkaracağım. Biz ciddiye alıyorsak siz de ciddiye alın.
Pg yi biliyorum. Kilo vermek ciddi bi is. Haftada bi resim yüklenmiyor ise demek ki ciddiye alınmıyor.başkan papatya gelininin tel sorunu vardı ondan yükleyememiştir. Anneyimbenanne de 2 gündür yok dün de yoktu o kadar etiket falan yaptım ama bi sorun var galiba diğerleri hakkında bi fikrim yok ama
haklısın başkan ama onları da dinlemek lazım ne durumda olduklarını bilmiyoruzPg yi biliyorum. Kilo vermek ciddi bi is. Haftada bi resim yüklenmiyor ise demek ki ciddiye alınmıyor.
Ben geçen sene Rami sosyete pazarından 35 e aldım haftasonuna lazımsa sosyete pazarlarında uygun oluyo@cizen_bayankızlar konumuzla çok alakasız ama ben haşema arıyorum uygun fiyatlı bilen var mı aranızda
ayy deme öyle yaa ben 300 aldım 2 tanesiniBen geçen sene Rami sosyete pazarından 35 e aldım haftasonuna lazımsa sosyete pazarlarında uygun oluyo@cizen_bayan
Canim Sarellam en son 29 temmuzda yazmis gruba. Kk ya da 1 agustostan beri girmemis. swtyheart pazar gun yazmis en son siteye de pazartesiden beri girmiyor etiketledim falan ama cevap gelmedi. Papatya gelini tel bozuk diyordu. Benim bildiklerim.neden gecikti resimler @Sena616
Tatlimmmmmmm geldim geldim@Papatya gelini
@Sarellam
@swtyheart
@Kimmik
Anneyimbenanne35
kızlar kızlar gelem miiiiihadin ama sizi bekliyoruz akşam oldu yatıcaz
Eve gidiyorum şimdi. Artık hesaplamaya geçeceğim.
canım aç karna mı tok karna mı tartıldınTatlimmmmmmm geldim geldim Eki Görüntüle 2177466
Hafif ac canım tam ac değilim yani ama bugün bi detoks matarssi aldım çok güzel yacanım aç karna mı tok karna mı tartıldın
çünkü senden daah fazla bi rakam bekliyordum azmin var ama biraz daha dikkat etmelisin galiba 800 gr vermişsin daha da fazla verebilirsin ben inanıyorum sana canım . Su matarası içine limon doğra koy ve içine limon sık gün boyu doldur doldur iç canım ben öyle yapıyorum çok iyi oluyor ve ne kadar su içtiğini görebilirsinHafif ac canım tam ac değilim yani ama bugün bi detoks matarssi aldım çok güzel ya
Tatlım ben bu kadarına bile sevindim şaşırdim dahada dikkat ederim kuzum bidahaki tartı günü ne zaman evet limon koyuyorum vide kabuk tarcın ileriki günlerde yeşil elma salatalık maydanoz koymayı dusunuyormçünkü senden daah fazla bi rakam bekliyordum azmin var ama biraz daha dikkat etmelisin galiba 800 gr vermişsin daha da fazla verebilirsin ben inanıyorum sana canım . Su matarası içine limon doğra koy ve içine limon sık gün boyu doldur doldur iç canım ben öyle yapıyorum çok iyi oluyor ve ne kadar su içtiğini görebilirsin
400 gram da iyi irmak. Bazen iki kilo bazen 100 gram gidebiliyor. Onemli olan kararlilik ve pes etmemek.Ben bu hafta sadece 400 gram verebildim. Onuda tartidan sonraki ilk iki- uc gunde verdim. Ondan sonra hic oynamadi neden bilmiyorum. Kacamak falan da yapmadim, hatta onceleri ekmek tuketiyordum gunluk 1.5 dilim kadar onu bilem yarim dilime indirdim, degisen bisey yok
Yeni baslamana ragmen cok iyi gidiyorsun. Biraz daha aktif olursan daha cok kilo verebilecegine inaniyorum.
Tahmini tutturamadım
Günaydın canlarım 68.1 kg çıktım şimdi kahvaltı yapacağım tartıları unutmayın .
74,3 ile hedefimin üstüne çıktım alırım bir tebriğinizi alkışınızı
Eki Görüntüle 2177285 Kızlar günaydın bu da benim tartı resmim. Şimdi havuza gidiyorum moralim yerinde. Şükürler olsun.
A AklinYolu1 çok çok teşekkür ederim desteğin için canım arkadaşım. Öpüyorum
hepinizi.
Dönüşte okuyacağım mesajları.
yüzümü güldüren canım tartım
Kızlar bende kilo verdim tartiyi @Sena616 attım. 77.400 olmuşum. 1.200 uctuuuuu vuhuv
Günaydın hatunlar ,
İlk tartıldım 75.4 kg geldim. Sonra bir iki daha deneyince 75.7 kg geldim ard arda, o sebepten onu paylaşıyorum:) hedef tutmasa da 1.1 kg gitmiş bu hafta
Merhabaalarrrr
Geçen haftakiyle aynı çıkıyorum
Tabii bunda tartın farklı olmasının, bu hafta adet olmamın ve 4 günümü farklı yerlerde geçirmem nedeniyle bazı kaçamaklar yapmamın payı büyük
Neyse ki kilo almadım, ona seviniyorum. Eve geçince tam gaz devam edicem
700 gr gitmiş
Ben zerdecaldan kustum resmen pulbiber yoğurt limona başlıycam buaksamBir gunde mucize bekleme ama bir haftada etkisi oldugunu goruyorsun. Karaciger bizim en onemli organlarimizdan biri ve onu temizle ozelligi var. Tarcinin da sekeri dengeleme ozelligi. 1 ck+ 1 ck
Cay kasigi, tatli kasigi fazla olur.
aynen canım onu da yapabilirisn aynı azimle devamTatlım ben bu kadarına bile sevindim şaşırdim dahada dikkat ederim kuzum bidahaki tartı günü ne zaman evet limon koyuyorum vide kabuk tarcın ileriki günlerde yeşil elma salatalık maydanoz koymayı dusunuyorm
400 gram da iyi irmak. Bazen iki kilo bazen 100 gram gidebiliyor. Onemli olan kararlilik ve pes etmemek.
Yeni baslamana ragmen cok iyi gidiyorsun. Biraz daha aktif olursan daha cok kilo verebilecegine inaniyorum.
Onemli olan kilo vermek tahmin degil naz. 1 kilo az mi.
Gecen hafta bir kilo verdin ama 100 gram da iyi sena. Aynen devam.
2.3 kilo cok iyi gidiyorsun.
2.5 kilo . Sen de yeni baslamana ragmen cok iyi gidiyorsun. Daha fazla katilim , paylasim daha fazla kilo.
1.9 kilo boyle giderse bir iki aya tamamlayacaksin.
Yeme seklinde buyuk degisiklik yaptin. Fistik ezmesi yiyen sendin degil mi. Boyle devam et kuasar.
Demek ki tursu olmasaydi daha fazla gidecekti.
Cat pat kacamak yaptin ama bu hafta yeni bir hafta lola.
700 gram ile devam edersen yakinda hedefine ulasabilirsin.
Inşallah eksilmek bile mutluluk vericiaynen canım onu da yapabilirisn aynı azimle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?