Sen ki hayatıma dokunan en güzel insanlardansın...ALL_STaR yarismacilarinin dikkatine...
Iyi geceler kizlar,
Aslinda sessizce cekip gidecektim ama sonra dedim ki yaptigimiz onca muhabbetten sonra bu yanlis olur.
Bir sureligine bu son mesajim.
Ozel nedenlerden dolayi bir sure aranizdan ayrilacagim . Su an belirsiz bir durumdayim.
Allah izin verirse Eylul'de korumada dahi olsam da araniza gelmeyi dusunuyorum.
Vedalari sevmem, o yuzden bana yapacaginiz en buyuk iyilik; paylasimlariniza ben yokken de devam etmeniz ve kilo vermeniz olacaktir.
Iyi bir baslangic yaptiniz kimsenin sizi etkilemesine , diyetinizi sabote etmesine izin vermeyin.
Gunun sonunda kilo alacak da, sucluluk duyacak da sizlersiniz.
Takimdaki motivasyon super, boyle devam edeceginizi umuyor ve bir yandan da diliyorum.
Takimin bakanlarini tekrar yaziyorum.
Tarti isleri ve motivasyon bakani :Sena616
Hesap/kitap isleri bakani:Forever07 bundan sonra sonuclarinizi o aciklayacak. Daha once hesaplama yapmadigi icin ona yardimci olun.
Menu bakanlari : C cizen_bayan , I IRMAKK70 , gelirse @Papatya gelini
Menulerin gunu gunune yazilmasi onemli . Hem farkindalik sagliyor, hem arkadaslarinizi uyariyorsunuz, hem de belirli bir duzen oturtmanizi sagliyor.
Spor bakani : @ebrar1980 hicbir sey yapamiyorsaniz bile en azindan haftada 3 kere 20 dk dan yuruyus yapin.
Kacamak bakani : N naz5403 kacamaklarda direkt naza bildirim yapiyorsunuz.
Takimda yeterli bildirim olursa yeterli sayida yarismaci var. Araniza yeni arkadaslar katilmasini onermem. Burayi bir kurs gibi dusunun. Devamsizligi olan sinifta kalir. Iyi not alan sinifi gecer.
Takimin kurallari acik;
7 gun tam menu bildiren tek kupa alir.
Hedef kupasinda en yakin tahmini tutturan tek kupa alir.
Ilk uce giren 3, 2, 1 olmak uzere kupa/lar alir.
Kilo alan kisi, en dusuk kilosunun 100 gram altina inene kadar kupa alma hakki olmaz.
Ornek; 60 kilo olan bir kisi 62 ye cikarsa, 59.9 kiloya ininceye kadar dereceye girme hakki olmaz.
Bu sekilde kilo alip vermelerin onune geciliyor.
Iyi sanslar ve basarilar arkadaslar. Hepinize kolay gelsin. .
djbfdjfblj kaynana gıybeti yapalım burda kfnvkjfrnbGünaydınnnn kızlar napıyonuz
Ah kaynanam vah kaynanam yine geç kaldım işe
djbfdjfblj kaynana gıybeti yapalım burda kfnvkjfrnb
Bayram haftası tartı yok kızlar, isteyen menü bildirebilir bildirene bayram sonra çift kupaBaskan yok diye salmayacagiz ama kendimizi. Menu bildirimi ve tarti bildirimi yine ayni sekilde devam etmeli. Bayram haftasi icinde grupca bir karar alsak iyi olur, tarti bildirimini ne yapacagiz?
Güldürdün beniEŞİmin telefonundan gizli girdim o banyodaben liste tutup takip ediyordum menüleri fakat telefonsuzum kızlar diyete devam bu hafta regl imden ötürü eksi görmedim hatta 100 gr fazlamvardı ne zama döneceğim konusunda hiç bi fikrim yok ama döndüğümde iyi bi tartıyla velicem hepinizi kocaman öpüyorum yakalanmadan ben kaçtım
kuzum başkanın bi sorunu mu var ben bilmiyorum . Tatile falan çıkacak zannediyorum da benKızlar A AklinYolu1 mesajını yazmış birçoğunuz gördünüz
Bu ay içinde bizlerle olamayacak ona dualarımzıı esirgemeyelim olur mu
Eminim hepinizin en az benim kadar gönül bağı var onunla
Sayfayı bana devr etmek istedi ama sanırım henüz olmadı o yüzden birinci sayfayı değiştiremesem de tartı gününde kupaları yerlerine teslim edeceğimden şüpheniz olmasın
Motivasyonu düşürmek yok kızlar
bunun için de ne kadar aktifsek o kadar sayfamız motive olacak sizlere güveniyorum.
Ben A AklinYolu1 gelene kadar gruba yeni kişi almayalım diyorum.
Böylece devam edelim sonrasına bakarız.
bakanlarımızla el birliği ile daha aktif günler ve bol bol kilo vermeler diliyorum
Mavi takim: mavi diyetim iyi mi?
LolaLuna
sarellem
K Kimmik
Sena616
Yesil takim: yesil onumden cekil
@Papatya gelini
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015
Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
Kuasar
@swtyheart
Turkuaz takim: yanimda frambuaz
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35
Yapalım yapalım benimki tam karşında otryo suanyapalım tanıdık yok
yapalım ahh bu kaynanalar ne çektik be ldfbenbgpelyapalım tanıdık yok
hahahhha o da iyiymiş dlkfnboebtgnYapalım yapalım benimki tam karşında otryo suan
Ah ah benim derdim daha çok bundan sonra benimle yaşayacak cunkuhahahhha o da iyiymiş dlkfnboebtgn
ayy allah kolaylık versin çok zor bişey yaaAh ah benim derdim daha çok bundan sonra benimle yaşayacak cunku
Aynen zor hemen hemen her şeye konuşuyor ama ben duymuyorum çünkü burası benim evim yesin içsin ötrsun gerisine karışmasınayy allah kolaylık versin çok zor bişey yaa
süpersin canım aynen öyleAynen zor hemen hemen her şeye konuşuyor ama ben duymuyorum çünkü burası benim evim yesin içsin ötrsun gerisine karışmasın
Bazen zoruna gidiyor ama kendimi frenliyorum kocam için kv nın aklı hala coookkkkk eskilerde herşey oyleolsun istiyor ama imkansızsüpersin canım aynen öyle
kendi annelerimiz bile eski kafada oldukları için ben kayınvalidelere de bişey demiyorum bi de çıkmış adları 9 a inmez 8 eBazen zoruna gidiyor ama kendimi frenliyorum kocam için kv nın aklı hala coookkkkk eskilerde herşey oyleolsun istiyor ama imkansız
En iyisi bu bencede kızlarSoyle yapsak o zaman tarti bildirimi yapmasak, menu bildirimi de istege bagli olsa. Ben kendimi daha iyi kontrol ediyorum menu yazinca diyenler internet sikintisi yoksa girsin yazsin menusunu. Hem kopmamis oluruz. Kimseye haksizlik olmasin diye de o hafta kupa verilmesin. Yazan oylece yazsin.
Aynen cnmkendi annelerimiz bile eski kafada oldukları için ben kayınvalidelere de bişey demiyorum bi de çıkmış adları 9 a inmez 8 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?