ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sen ki hayatıma dokunan en güzel insanlardansın...
Tanımıyorum ama bir o kadar seviyorum
Umuyorum gittiğinden çok daha iyi geliceksin
kalbimiz dualarımız seninle

Kızlar A AklinYolu1 mesajını yazmış birçoğunuz gördünüz
Bu ay içinde bizlerle olamayacak ona dualarımzıı esirgemeyelim olur mu
Eminim hepinizin en az benim kadar gönül bağı var onunla

Sayfayı bana devr etmek istedi ama sanırım henüz olmadı o yüzden birinci sayfayı değiştiremesem de tartı gününde kupaları yerlerine teslim edeceğimden şüpheniz olmasın
Motivasyonu düşürmek yok kızlar
bunun için de ne kadar aktifsek o kadar sayfamız motive olacak sizlere güveniyorum.
Ben A AklinYolu1 gelene kadar gruba yeni kişi almayalım diyorum.
Böylece devam edelim sonrasına bakarız.
bakanlarımızla el birliği ile daha aktif günler ve bol bol kilo vermeler diliyorum

Mavi takim: mavi diyetim iyi mi?
LolaLuna
sarellem
K Kimmik
Sena616

Yesil takim: yesil onumden cekil
@Papatya gelini
@ebrar1980
Amelie23
@sarem2015

Pembe takim: pembe diyetim sende .
@Forever07
I IRMAKK70
Kuasar
@swtyheart

Turkuaz takim: yanimda frambuaz
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
lastrose6
Anneyimbenanne35

Baskan yok diye salmayacagiz ama kendimizi. Menu bildirimi ve tarti bildirimi yine ayni sekilde devam etmeli. Bayram haftasi icinde grupca bir karar alsak iyi olur, tarti bildirimini ne yapacagiz?
Bayram haftası tartı yok kızlar, isteyen menü bildirebilir bildirene bayram sonra çift kupa

Güldürdün beni
Sana güveniyoruz eksilerle geleceksin

kuzum başkanın bi sorunu mu var ben bilmiyorum . Tatile falan çıkacak zannediyorum da ben

Bazen zoruna gidiyor ama kendimi frenliyorum kocam için kv nın aklı hala coookkkkk eskilerde herşey oyleolsun istiyor ama imkansız
kendi annelerimiz bile eski kafada oldukları için ben kayınvalidelere de bişey demiyorum bi de çıkmış adları 9 a inmez 8 e

En iyisi bu bencede kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…