ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hayır biz sana destek oluyoruz verdiğin emeğin karşılığını al istiyoruz dostum hepsi bu
Aşure kazanı gibi değil de küçük pilav tenceresi gibi olmalıyız (anten konusunda)
Bu neydi şimdi
Ne olacak naza, ucutan uctan da bana dokundurmaydi Kucuk pilav tenceresi demek, ben de o antenden istiyorum

Kizz seneye kadar bir daha asure yeme sanaldan sanaldan vururlar merdaneyi Nana telefonunu bozdu da kurtuldu ellerinden ihale sana kaldi
He ya hiç sorma Nana929 çabuk gel aramıza kurtar beniiii
Ona göre ya kg vercen ya kg vercen
Verecem kız verecem görün bak siz yemeyecem o dayağı
Ay bende aynı şeyi söylüyorum neden bu işlee bitmiyo ve o çamaşır sepeti hiç.boşalmıyo o kadar yıkanmaya Allahtan şu çamaşır makinesini icad etmişler yoksa ne yapardık
O adamlara ben hep dua ediyorum en işe yarar icatlardan bir tanesini bulmuşlar
Hayır biz sana destek oluyoruz verdiğin emeğin karşılığını al istiyoruz dostum hepsi bu
Aşure kazanı gibi değil de küçük pilav tenceresi gibi olmalıyız (anten konusunda)
Bu neydi şimdi
Biliyorum canım ve bunu çok güzel hissettiriyorsunuz
Ne olacak naza, ucutan uctan da bana dokundurmaydi Kucuk pilav tenceresi demek, ben de o antenden istiyorum

Hislerimiz karşılıklı dimi naz
hedef yazmadığına göre

22 Eylul
Sabah: Yarim dilim ekmek, bir kucuk armut, domates, peynir, zeytin, yogurt, bir iki catal patates kizartmasi

Ara: 5-6 badem

Oglen: 5 kasik kadar salcali makarna yaninda havuc salatasi

Aksam: Kesin olmamakla birlikte patates salatasi olabilir.

Canım sabah patates öğlen makarna akşamda tekrar patates yersen şekeri yüklemiş olursun iyice , salatada olsa daha hafif geçirmeye çalış badem kg yapmaz 5-6 bademle yeşil salata bi bardak ayran hem doyurucu olur hemde hafif

Aksam degisiklik yaptim zaten canim. Icime dogdu heralde boyle diyeceginBes badem yedim az once aclik hissedersem bir bardak ayran icerim.

Evet ya malesef oyle. Ozgur ruhlu bagimsiz yetissin diye hicbir sey soylemiyor simdiki aileler.

Ay sormaa ben de fazlaydim. Adam spor falan yapiyodu. Sonra hamilelikte dedim ki ben siserken sen de siseceksin ben 95leri gordum o da 82leri falan sonra verdik ikimiz de dun ayni kilo ciktik

Evet zayiflamayi gercekten cok istiyorum ama bi sure sonra hep pes ettim bu zamana kadar. Verdigim kilolari da aynen geri aldim korumadigim icin.
Yulafi direk sutte veya yogurtta hic yiyemedim canim ya denedim de. Yarin esim ise gidiyor, kahvaltiya kendime deneyecegim yulafli bir seyler bakalim.
78.0 ciktim gectigimiz tarti gunu. Hedefim 77.0

Kesinlikle istemelisin kahveyi de bol şekerli içmelisin ve her akşam pilav yemelisin
Bu benim öyküm birazcık iştahlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…