Yarım tabak makarna çok değil normal canım kaçamak yap ama abartma kararında tut sebzeye ağırlık verKızlar diyetime inat az önce yarım tabak makarna yedimbakalım miğdem bulanıcakmı bide saat 3 gibi şu adana böreği var ya patron almış baklava diliminden az küçük parçalarda iki dilim yedim ne yapıyorum bilmiyorum ama bişey deniyorum bünye yakıcak biley bulamayınca durdu galiba biraz zorlucam bu hafta kaçamak haftam bilinçli olarak yicem e artıda yansırsa yapıcak bişey yok
Pilavı ve nohutu abartmadıysan bence iyi canım3 Ekim
Sabah: Yarim dilim ekmek, 1 armut, yumurta
Oglen: Bulgur pilavi, nohut, yogurt
Ara: 1 kase asure
Aksam: Yayla corbasi, 1 dilim ekmek
C cizen_bayan
Ben hiç yemediğim için bana tam bi kaçamakYarım tabak makarna çok değil normal canım kaçamak yap ama abartma kararında tut sebzeye ağırlık ver
Geçmii olsun canım bu mevsim değişiklikleri nden hep bi halsizlik üşütme vaeMerhaba arkadaşlar bu aralar kendimi yorgun hasta hissediyorum böyle olunca yemek yiyince sanki güç gelecekmiş gibime geliyor
Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Kahvaltı
1dilim beşemal soslu tavuk
Sekersiz çay
Öğlen
Şekersiz kahve
Yanında 1 tane kerebiç birde yarım gezmedeydim
1 avuç nar 1 tane mandalina
Akşam
Nohutu etli bulgur köfteli sulu yemek 1 kase
3 kaşık pirinç pilavı
3 tane ceviz
Gece kızı cayı 2 tane içerim
Bol su
Çok halsizim ya ev almış başını gidiyor
Bendede durum aynı ama aklıma geldikçe hemen içiyorum bir bardak elime alıp öyle çıkıyorum mutfaktanYa ben bu aralar suyu baya azalttım anca yarım litre falan içiyorum
Teşekkür ederim aynen canım ya hem halsizlik hemde boğazım acayip olmuşGeçmii olsun canım bu mevsim değişiklikleri nden hep bi halsizlik üşütme vae
Ben de su icme isini cozemedim bi turlu. Hep kullandigimiz suyu degistirdik. Tadini hic begenmedim hic icesim gelmiyor. Alışırım insallah bi an once..Ya ben bu aralar suyu baya azalttım anca yarım litre falan içiyorum
Etiketlemeyi unutmuşumMerhaba arkadaşlar bu aralar kendimi yorgun hasta hissediyorum böyle olunca yemek yiyince sanki güç gelecekmiş gibime geliyor
Bu günkü menüm
Sabah
Süt
Kahvaltı
1dilim beşemal soslu tavuk
Sekersiz çay
Öğlen
Şekersiz kahve
Yanında 1 tane kerebiç birde yarım gezmedeydim
1 avuç nar 1 tane mandalina
Akşam
Nohutu etli bulgur köfteli sulu yemek 1 kase
3 kaşık pirinç pilavı
3 tane ceviz
Gece kızı cayı 2 tane içerim
Bol su
Çok halsizim ya ev almış başını gidiyor
İyi geceler sabaha inşallah dinamik bi şekilde uyanırsın canımHerkese iyi geceler ben bitki çayımı içip uyuyacağım yarın belki iyi olurum biraz ^_^
İşallah canımİyi geceler sabaha inşallah dinamik bi şekilde uyanırsın canım
canım demeki vücudun yakacak bişey bulamadığı için böyleymişGünaydın
Kızlar makarna ve börekle bu sabah -200
Bende çok etki etmiyo ama evet bunu yaptığıda bi gerçekkızlar bişey farkettim size onu bahsedicem ben yulaf yediğim zaman düzenli bağırsaklarım çalışıyor sizde de oluyor mu ben genel de sabah yiyorum ve çok rahat oluyorum yemediğim gün hemen şaşıyor bünyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?